Отговори
# 120
  • В сърцето на ММ
Асе,много хубава снахата бе! Heart Eyes
Като я показах на Йоан и викам :"Я си виж гаджето "- и той голям смях се смя.Също ,че разбира.
Дано да имам време да се включа следобед.Чета ви обстойно,не пропускам пост. Hug

# 121
Здравейте мамита!Йойяголеми сладурки да ги изпапкаш  Hug ,във фотото ли гледат така влюбено милите златца?Асе,Детрикса,Чоко их ,че са ни сладурковци децата,да ги нацелувате много,разнежихте ме момичета с това женско царство днес!  Heart Eyes Като гледам бебчета на куп и ми става едно хубавооо на душата!Гери ,не ни дадоха диск ,ама и аз съм голяма бяла птица  ooooh!не се сетих да попитам ,а направихме супер оборот и се мотахме доста докато изберем рамки.Дидинканаистина още като я пъхнах в паяка и се почна с отваряне на шкафчета и дърпане на предмети та голямо пренареждане правя  GrinningЗойче,честита месечинка на Билянка,много радост да ви носи !  Hug

# 122
  • Пловдив
Асе,много хубава снахата бе! Heart Eyes
Като я показах на Йоан и викам :"Я си виж гаджето "- и той голям смях се смя.Също ,че разбира.
Хубава е я  Laughing я покажи и ти зетя да го видим променил ли се е много  Heart Eyes
Навън какво хубаво слънце грее, а мен ме мързунти да излизам  Embarassed и си стоим в къщи на топличко. Вики се е захласнала по активната гимнастика излегната на шезлонга, а мама пред монитора, манджата се готви, изобщо всичко е ОК при нас  Peace
Утре изчезваме при майка ми, ще останем и на 25-ти там, ча татито ни е дежурен тогава и аз ще стоя при нашите. Добре, че не са го издокарали да е на Нова година, че кофти, пък и той е рожденник на на 01.01.  Party Та такива работи при нас. Днес чакаме колетче, даже два  от свекървата, да видим какви изненади ни чакат. Е пуйка ще има със сигурност  Joy
Весели празници на всички, ако не успея да се включа тези дни... Щастие, здраве, любов, късмет и разбирателствоо   bouquet  
А Симонка е приказка. Да й изям баджачетата сладки  Heart Eyes

# 123
Привет и от нас  Hug

Толкова много сте изписали само за два дни, че неможах да прочета всичко. Нашият тати имаше рожден ден, та от петък закарахме малкия при баба му и ние  newsm44 newsm44 newsm44 newsm44 newsm68 luvbed  bigdance2  ura dance Tada newsm18  party023 ..... и разни такива работи.
Сега ще ходим да напазаруваме и да си вземем детето, че много ни е мъчно вече.
Пристигна му и проходилката  и сега нямам търпение да го сложа и да му видя реакцията. Ще го снимам и ще ви изпратя снимки.
На пътуващите - приятно изкарване, а на останалите - Весели празници!

Това е за сега от нас   bouquet

# 124
Здравейте, мами и бебоци! Първо искам да почерпя за нашата половин годинка, макар и с малко закъснение - за бебоците едно ферари, понеже сме на такава вълна (мнооого хубаво се чешат венците с тези колички  baby_neutral) и това за мамите -

Аз от няколко седмици нямам Интернет и съм пропуснала голяма част от темичките  Cry Изпитите ми минаха, сега за един месец съм почивка и започва втория сем. за тази година (и последен за изминалите 5!  Praynig) С малчото отново имахме проблеми с алергията, но този път поне категорично установихме, че е от сухото мляко Sad В този ред на мисли - попаднахме на "лекари" в Бърза помощ, които не пожелаха да бият урбазон на детенцето, което в същия момент се задушаваше все повече и повече  #Cussing out - на никому не пожелавам да изпита нашия ужас! Има ли някой от вас с детенце с АБКМ? Не знам на къде да продължим със захранването, педиатърката ми е извън града за празниците, а малкия яде като за световно всичко, до което се докопа!

# 125
  • Варна
Мараба и от нас!

Честита месечинка на Билянка!
Голямо момиче вече, ей!

Вчера изкарах кошмарен ден с температура 38-38.5, обаче съм куче и траях цял ден без да я смъквам, за да изтребя бацилите. Тати пое грижите около госпожиците, а аз не можах да се вдигна от леглото цял след обяд. Бях като пребито, блъснато от влак и газено от валяк куче. Но надявам се усилията ми да се увенчаят с успех. След два упсарина снощи днес нямам температура и гърлото по-малко ме боли. Да се надяваме, че съм овладяла положението и без груби намеси (т.е. АБ). Не смеех да се приближа до Ели и я кърмя само с маска.

За пореден път да кажа от Юнчето по-убаво нема  Mr. Green Heart Eyes. И от каките и батковците на юнчетата  Laughing.

Чоко, неприятни емоции сте имали около този комин. Мисля, че най-малкото ти притеснение трябва да е, че гостите щели да видят грозен комин. Да сте живи и здрави, другото ще го оправите.  Peace

Йоя, тез двете хубавици, ако ги хвана шъ ги изръфам шъ знаиш  Mr. Green! Пу-пу! Браво на Вани! И собствени стъпки вкарало детето. Само така, ще я правим хореограф  Heart Eyes.

abi7v, добре си се завърнала в редиците ни!  Hug

Щък, тоз Косьо голям машинописец, голяма работа  Mr. Green. Ще стане всестранен талант и той като майка си  Hug.

Айде, че уж бацилите ме омаломощиха, а пак пиша фермани  Rolling Eyes.

# 126
Ася да нацелуаш тая хубавица  love001 ,малееееее много сладка.Хубави ще станат календарите.
Да се pохваля получих си коледния подарък-нов телефон.Супер готин е и е червен newsm44 newsm68.
 newsm59 на малката Билянка.Да е много послушна и здрава най-вече.
Аничка (баничка) надявам се да се чувстваш по-добре

# 127
Аз очаквах, че ще изписали темата, пък вие не сте. Mr. Green Май наистина всички или се подготвят за празниците, или са по роднини.
Искам да кажа, че се гордея с красивите ни момиченца. Не че мъжете са за изхвърляне  Mr. Green, ама тия красавици, дето сте ми ги публикували на предните стр., направо ми пълнят душата. Heart Eyes  Heart Eyes  Heart Eyes Да са ви живи и здрави!
Валина, много съжалявам за алергията, ужасно неприятно! Sad Дано повече не изживявате такива неща!  Hug
Маслинке, честито за подаръка!  Grinning Моят мъж първо ми връчи една определена сума в ръцете и каза нещо от рода на " Ето, да си купиш подарък" Rolling Eyes, но след като помрънках, че така не се прави, днес ме изненада с парфюм. Grinning Имам си доста и опредеелно от това нямам нужда, но все пак се е чудил милият какво да ми вземе, така че се радвам. Жест си е. Wink
Детрикса, страхотна изненада! Браво на мъжа ти, че така те е зарадвал, дано и тази Коледа измисли нещо толкова красиво!  Hug
И най-накрая, но не и на последно място:
ЧЕСТИТИ 9 МЕСЕЦА НА НАЙ-ГОЛЯМОТО НИ И СЛЪНЧЕВО МОМИЧЕ БИЛЯНКА! ДА РАСТЕ ЗДРАВА, ПАЛАВА И УМНИчКА, ЗА РАДОСТ НА МАМА И ТАТЕ!
Сега трябва да ставам, но после пак ще ви навестя!  Heart Eyes

# 128
  • Пловдив
Ето ме и мен. Докато Вики спинка викам да драсна и аз някой друг ред. Благодаря на всички за пожеланията за Вики  Blush А календарчетата наистина са станали страхотни, върха са.
Охоооо 9 месеца си е сериозна възраст. Честито на малката Билянка ! Да е здрава и засмяна !
Валина наистина мн. неприятно. От къде се взеха тези пусти алергии бе значи  #2gunfire Иначе тортата е ммммм
maslinka   Ехааа браво за подаръка, супер. Със здраве да си го ползваш. И аз как имам нужда от нов ако знаеш  Cry вече милия издава багажа, особено след последния му скок в тоалетната чиния  hahaha
Аничка (баничка) от къде пък тая Т при теб сега де, ох това болестите са най-гадното нещо. Добре, че вече си ОК и се пази   bouquet
princesska супер, че си разнообразила малко. И аз вчера оставих Вики за няколко часа при баба й да вдишам малко въздух и определено се почувствах по - свежа. Но не мога по - дълго време да си позволя да я оставя.  Crossing Arms.. Ч.Р.Д. на мъжа ти на патерици. Жив и здрав да е и мн. да те слуша  Mr. Green.
Yoya   еххх че сладки твоите принцески. Пу-пу да ги нацелуваш и как си приличат само  Heart Eyes
И сега да ви сгрея с един следобеден топъл чай от мен

# 129
  • В сърцето на ММ

Да покажем малко мускули.След малко трия да не заемаме място
Ама що така размазано стана? newsm78

Последна редакция: нд, 23 дек 2007, 19:49 от Di13

# 130
  • София
Честити 9 месеца на Билянка! Да е жива и здрава, много щастлива и послушна.

Днес, купихме столче за хранене и спално чувалче на Ели от "Прасето"(снимки ще кача по късно). Замаях се, мога да седя цял ден в този магазин. След това бяхме на гости при баба ми и дядо ми, та си хапнахме едно хубавко. Нещо тази година избора на елхички е много беден, да не кажа никакъв. Та заради това взех едно мъничко борче, като го украсим ще се изфукам.

за Симонка(detrixa), Вики,Симонка(Чоко) Ванина и Михаелка! Пу-пу да са все такива сладурчета! Оооо, към дамите се присъедини и Йоанчо!

Асе, браво за покупките, много радост да донесат. С моя мъж много рядко пазаруваме заедно, защото и двамата се изнервяме. Честита блузка, със здраве да си я ползваш, аз пък искам да си взема някаква риза.  ooooh! е това е колата е голямо удобство, но още по голям разход. Да си изкарате хубаво при мама, малко да те поглези. Къде поръча календарчетата, в някое фото ли?
Cigarette, златна баба, да успееш и ти спокойно да се радваш на празниците.
Райче, супер, че татито са го пуснали в отпуск и ще можете да си се гушкате тримката по цял ден. Ех, че ти е романтик, да пратя Любо на курс ...  Wink
didinka77Hug наистина много неприятно за това, че татито няма да е със вас, но то ще е само тялом, а духом ще сте си заедно. Пожелавам ви много празници да посрещнете заедно. Дано намериш компания, да не сте самички. За спането: в къщи спи малко и не й е достатъчно, а на вън е спала и 2-3ч.
silvadge, как няма да щракат като гледат от нас. Laughing
Чоко, на Нова година ще сме си в къщи заради малката, надявам се едни приятели да дойдат ама не са потвърдили.
Syncho, сега къде сте, че ще си прибирате? Защо не вземете люлката? Успех, дано малкия свикне без много рев и мрънкане. Така и за него и за теб ще е по-добре.
Yoya, супеееееееееер. Ех, че са хубави тези изненади. Кофти, че мишчицата предпочита купешките пюренца, аз ще се опитам по късно да предложа на Елена такива, за да не ми откаже моите.
Лусия, не пречи да се върнеш във фотото и да ги питаш. Може да ти искат парички, но пък ще можеш да си ги размножиш. Я кажи с какво ще закрепиш шкафовете, да не ги отваря, че това и при нас ще е проблем (хола и кухнята са ни сляти) ще пада едно отваряни и пипане  ooooh!.
Принцеска, да ти е жив и здрав рожденника, много да се обичате и уважавате. Охо, имало е джиджибиджи ... Mr. Green
Валина, да ти е жив и здрав Владко, да расте засмян и послушен. Само месец почивка, много малко. Ужасно неприятно с алергията, добре поне, че знаете към какво е. Дано я израстне и нямате вече такива моменти.
Ани, да оздравяваш бързо. Защо не пийнеш хомеопатични хапченца, аз бях вдигнала 38,8 и ми помогнаха. Добре поне, че татито те е отменил.
Маслинкее, ха честит телефон да го ползваш с много здраве!
Анту, честит подарък! Понеже наистина много трудно намират и оцелват желания подарък, за това предпочитам зедно да го купим.

Последна редакция: нд, 23 дек 2007, 19:57 от GERY80

# 131
  • Пловдив
Ах че ми е красив зетяяяяяяяя пупупупупуп да го насерат кокошките /нали така се казваше/: сладкишче
Гери календарчетата в фото ги поръчах да. Доволна съм, разкошни станаха, от одеве само тях гледам  Heart Eyes

# 132
GERY, сега сме в София, но не сме от тук и искахме за празниците да сме със семействата. Люлката няма да можем да вземем, защото нямаме кола, ще си ходим с влака, а в таксито май няма да можем да я съберем.

# 133
  • В сърцето на ММ
Честити 9 месеца на Билянка!  HugКак бързо лети времето.
Пак че Йоан заспа в мен,че да драсна и аз някой ред.
Yoya ,много си приличат сладурките.
Маслинка,честито за подаръка.Виждаш ли,че не са те забравили. Hug
На Гери честито за столчето.Дано всеки ден да го цапате по много. Simple Smile
Асе ,и на теб честита блузка.Анту, честито и на теб.Аз за подарък не се надявам.Моят мъж е на приципа,ако искам нещо да си го купя.К'во да го правя-не е много романтичен.Аз за това реших да си поръчаме нова входна врата и да си подарим съвместен подарък.
И нашият тате на Коледа е на работа,а на Нова Година ще сме си вкъщи със сукалчето.Дано да си изкараме добре.
Ами колкото и да се опитвам да се сетя на кого какво щях да пиша,не мога. Crazy
Гери,не знам как го правиш. newsm78
Снощи не издържах и дадох на Йоан Панадол преди лягане.Ами друго казва.Толкова спокойно спа.Но не знам колко дни подред може да се дава.Иначе не спи,ами само суква-дърпа се ,пак суква-пак се дърпа и така цяла нощ.Като пусна сешоара,веднага замръзва и спи,ама той не може да бучи цяла нощ. Crossing Arms
Айде,оплаках се.Весела Коледа на всички,ако случайно не успея да пиша.  bouquet

# 134

Понеже си говорихте за календарчета - това ще е нашето

Общи условия

Активация на акаунт