Отговори
# 105
  • Пловдив
хвана яд.... Crossing Arms
Купих на Вики пюрета най-различни, ще опитваме нови вкусове тези дни. Намерих и пустия пащърнак, да видим ще й хареса ли  Thinking
Какво е точно това.Аз май не съм давала на Ивайла такова нещо.
Да ти кажа и аз незнам какво е точно това. На картинката на пюрето е нещо като бял голям морков ... незнам. Ааа я виж какво инфо намерих  http://www.bg-mamma.com/index.php?topic=137356.msg2607165

# 106
Здравейте

Нашият татко е вече в отпуска до 2.01  newsm44 newsm68 newsm44 newsm68 newsm44 newsm68 и съответно сега отделяме време на него, а не на форума, та ще се включваме малко по-рядко  Peace
Разбрах какъв е проблемът със снимката - не работи линка, ако иска парола, а иначе снимката е в папката ми в общия акаунт в снимка.бг, но ето я сега рожденничката:

Лъвичке
, това с вестника трябва да го пробвам на себе си, че от малка майка ми ми вика слон, защото действам като такъв в стъкларски магазин  Joy
Чоко, това с комина много гадна работа, ама дано не ви развали настроението по празниците  Hug
Диди, дано не е нищо страшно за мъничето, но все пак се посъветвай с педиатър  Peace
Йоя, благодаря   bouquet
Гери, дано наистина зачести апането на Ели през деня и то не в ръцете ти  Praynig
Сънчо, това което описваш звучи ужасно  Shocked

Много ви завиждам за коледните покупки. Аз незнам дали ще успея да ги направя както аз искам, ама както дойде. Дори не съм успяла да си извадя елхата от мазето още  ooooh!
Но това надявам се няма да ми намали и без това не много коледното настроение. За моят любим съпруг не знам какво точно да измисля, а само си спомням как под елхата миналата коледа ме чакаше табелка за входната врата (ние се бяхме нанесли преди месец в апартамента) с надпис "семейство Евтимови" и пръстен с най-прекрасното предложение за брак  Crazy
Отдадох се на спомени, а и нещо съм много разсеяна тези дни
Хубава и спокойна чвчер и нощ на всички   bouquet  bouquet  bouquet

# 107
  • Пловдив
Забравих да се похваля, че дадохме снимка на Вики да направят малки календарчета за подаръци .... а ето и снимката, която ще се появи на тях
На мама сладураната ми е тя  Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes

# 108
Благодаря на Лъвичка за голямото внимание,което е отделила на моя проблем.Алиска ака само твърда консистенция,но пък редовно уж.Сега и давам от Детски чай на Хипп и уж много и харесва.Защото тя не пие вода и успокояващия чай на Хипп също не го искаше.Ще опитам както ми казваш Лъвичке,но тя в момента яде само зеленчукови и месни пюрета от 1-2 седмици+АМ 2 пъти на ден и безглутенови каши.Педито ми вика да и давам сливи и круши,ама тя не обича круша и тиквата само в плодово-зеленчуково пюре я пробутвам.Иначе много яде на хипп тиквичките и на бебевита също.Ще докладвам как върви:)

# 109
Syncho,maslinka,silvadge,GERY80,Lioness,както и на всички останали, които съм пропуснала -   bouquet за съпричасността към проблема. Веднага се обадих на педито и както предположих, каза най-добре да не са в близост Sad.Въпросът се реши много лесно, защото тати е в командировка,но сега няма да си дойде за празниците smile3518 и ми се  е скапало цялото настроение. Егати семейния празник...
 newsm61
Освен това свеки иска да дойде на гости, а тя пък била контактна с болен от варицела, та няма как!?! Нещо на края на годината все лоши работи. afwitch
За това ,4око25, не се ядосвай, ще оправите комина като имате възможност.По-важно е, че сте живи и здрави, и сте заедно!
Barborana, жалко, че не си се опаричила,добре, че поне след празниците ще имаш да взимаш - тъкмо сега ще поохарчите на тати заплатката и после тези  о т НОЙ ще са ви добре дошли!Ако искаш мога да ти дам рецепта на много бърза торта с плодчета, ако обичаш   cook
Lioness,дай повече инфо за тази др.Чамурлийска. PraynigИ аз ползвам 2пъти седмично Линола Фет, но след баня ,дори и само с вода ,кожичката много се зачервява. Cry
Аnty ,благодаря за цените.
GERY80,Марти също спи много малко, по 30-40мин. два пъти дневно.Не мога нищо да свърша, иска да му обръщам внимание, да си играя с него.
Yoya,Ванинка сигурно е била много сладка (представям си я как се озърта да ти помаха!)
Все пак за 3г. се е представила чудесно.А Мишето къде го бяхте оставили?С какво се храните вие?
Lusia, Честита придобивка на адашката! А сега дагай всичко на високо,че ще пада бутане! GrinningМного гадно това за АМ с цените, на Марти  е 20лв., колко ли да очаквам, че ще стане? Shocked
Maslinka, и при теб ще има изненади santa2, не се съмнявам!Ще чакаме да се похвалиш!Ако пък те забравят, аз си правя "от Алф за Алф" Laughing,направи го и ти!
Syncho , дано бебо спинка да си починеш!Радвам се,че си изкарала добре и си отпуснала!
Asq82 ,много гадно това със 140те, ама дано няма повече аварий!
ЧЕСТИТО НА ВСИЧКИ ПРАЗНУВАЩИ!ДА СА ЗДРАВИ И ДА ВИ РАДВАТ!

# 110
ЛЕЛЕЕЕЕЕ, МНОГО ДЪЛГО!УЖАС!

# 111
обажд
Гери
дд65ттжс бт5хб
 ,к
за Ани от Косьо
Относно пазаренето,вчера си купих една книга за мен и една за косьо.И вече му чета приказки,а той се залива от смях.
Ох ади чао до скиф че времето ни зове.

# 112
Добро утро на всички!
 newsm51
Не мога да повярвам - първа съм!!!  Sadне не съм - надявам се поне втора.Чакам новини в предпразничния ден!
Приятна подготовка!  bigdance2

# 113
добро утро и от нас!
detrixa много романтично ми стана,когато прочетох поста ти и това с елхата и табелката и пръстена. Hugи моя мъж е много романтичен,само където нещо напоследък(от работа и малкия)забравяме за НАС!!!! Embarassed
didinka77 не е приятно да посрещаш празниците без любимия,но не забравяй че едно малко човеченце на име Марти ще ти топли сърчицето през кледните вечери  bouquet Hugаз съм сигурна,че ще си усмихната и няма да позволяваш лошото настроение да помръчи първата коледа на детенце  bouquet
GERY80 и Мирослав като Ели щракаше по клавиатурата с голям интерес,и му изнамерихме една неработеща стара,която в момента е най-интересната играчка Joy
много сладки тея Симона и Вики...истински куклички!!!! Heart Eyes
айде и моята снахичка да се появи на хоризонта с нова снимка,да я видим колко е пораснала и разхубавила Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes

# 114
Добро утро на всички!
Имам питанка-аз вече съм на Нутрилон2,ама нещо се обърках....на 1 кутия пише за нас да давам 3 пъти по 210Х7 лъжички,а на другата 4 пъти по 120Х4 лъжички.И като си гледам детето колко иска и дав3ам по 150+5 л.   newsm78 Колкото до цените... #2gunfire без коментар!!!

# 115
Заразихте ме с коледно настроение, страхотни сте, аз още не мога да се измъкна от дребната и да пообиколя за подаръци.Но днес следобяд се надявам и това да стане.
да почерпя виртуално   Coffee   newsm38 че днес ставаме на цели 9 МЕСЕЦА.

# 116
ехеееееееее да са ви честити 9-те месеца,сякаш вчера беше Зоя когато роди Hugда ти е жива и здрава вече голямата Билянка  bouquet

# 117
Добро утро милички  Hug.Честита месечинка на сладката Билянка нашето борбено момиче  Heart Eyes.Поздравления за малките красавици Симона и Вики още от малки ще разбиват мъжките сърца  Wink.Силвадж Мирослав слуша ли вече надявам се да се е променил след съобщението на Симона и да те слуша повече  Crazy.Да си призная и ние с татито вече нямаме време за нас и много ми е мъчно но пък си имаме една малка принцеса и за това не съжалявам  Flutter.А за кумина решихме като мине коледа да го ремонтираме че сега по празниците хич не ми е до това но се надявам до нова година да е готов защото не мога да го гледам загрозява ми всичко пък и на нова година ще се събираме в къщи с едни приятели и кумовете и направо ще ме е срам от това там  Sick.Вие момичета къде ще празнувате нова година аз Симона не смея да я оставям на никой и за това решихме да се съберем в къщи  newsm78.Ох айде момичета до после защото ме зове много работа предколедно основно почистване  Tired.Силвадж а ето и една прясна снимка Симона тук се чувства най-добре  Laughing.

# 118
Syncho,maslinka,silvadge,GERY80,Lioness,както и на всички останали, които съм пропуснала -   bouquet за съпричастността към проблема. Веднага се обадих на педито и както предположих, каза най-добре да не са в близост Sad.Въпросът се реши много лесно, защото тати е в командировка,но сега няма да си дойде за празниците smile3518 и ми се  е скапало цялото настроение. Егати семейния празник...
 newsm61

Ние много искахме за празниците да се приберем, за да празнуваме цялото семейство, но моето мило е на работа и ще сме си тримата, отгоре на всичко на 24-ти през деня е на работа и сама ще си подготвям празника. Съчувствам ти и на теб, защото таткото ни работи нощем и едвам успя да се уреди на 24-ти да е през деня - представям си иначе що  за Коледа щеше да е. Ела в къщи поне да не си сама, нашата кошарка е голяма.  smile3521
Да ви се оплача, то по-скоро Ники ви се оплаква де: опитвам се да го свикна да си заспива сам и сега мама не го гушка, че след празниците си отиваме, а там няма люлка в която да го приспивам, май сега му е момента.

# 119
А добър ден!
Гери, още първият банкомат, пред който се спрях, след дълбок поклон от моя страна, пусна парички  Wink И сега съм  newsm44 и  smile3508 Дано по-често да заспива Елито самичка  Peace
Детрикса, за какво бе, мила. Погледни я само. Показвам я на Ванина и тя пита: как се казва? А аз – Симонка. Следва от нейна страна: Симонка-бонбонка, Симонка-бонбонка. Та, да видиш, че и детето само определи. Само за сравнение – на Михаела вика: Мишка-шишка  Laughing
Сънчо, описанието на наводнението е потресаващо. Дано на никой не му се случват такива неща. Радвайте се на Бъдни вечер, все пак ще сте заедно  Hug
Асе, бас ловя, че календарчетата ще са бижу  Wink
Дидинка, знам че ти е кофти, но си мисли за безройните щастливи Коледи, които ще изкарате заедно тримата. А относно кой гледа Мишето - баба и дядо се жертваха. Не дойдоха на концерта и я гледаха. За яденето - все още сме яли само картоф и морков. От понеделник ще дам и двете заедно. Картофа не ни се нрави. Домашният морков го хапва горе-долу. А купешкият на Хип – с удоволствие(за мое съжаление). Никак не ми е приятно, че не ми харесва бърканиците, но по-важното е да яде. За млякото – нали уж от февруари ще го поеме касата. Много се надявам да стане, че ако вдигнат цената още малко  smile3515 Това от Алф за Алф много ме накефи  Peace Маслинка, послушай я, въпреки че съм сигурна, че ще получиш и ти подаръци, много и все хубавки  Hug И да се похвалиш, ей
Хей, Зойче, честити ви 9 месеца. Кога мина това време  Пусни една снимка на голямата вече Билянка
Айде и ние да се покажем предколедно, че после снимки чак догодина

Общи условия

Активация на акаунт