Отговори
# 90
Момичета много ви благодаря за съчуствието  Hug много ви обичам всички  Heart Eyes.а сега ще излизам да похарча малко пари да купя подаръци и дано ми мине яда.Приятен ден на всички   bouquet.О а за количките и аз ще изчакам пролетта и ще си купя лятна даже съм си харесала една но до тогава не се знае може да си променя решението  newsm78.

# 91
  • София
ЧокоHug много съжалявам, че се е получило така. Има ли възможност да се разбере кой го е направи? Надявам се да може да се оправи без да си личи. Не си разваляй настроението, а се радвай на предстоящите празници, пък после ще му мислите!
EvieAndie, мерси за инфото (за тортата). Как изкара на фирменето парти?
Лусия, покажи някоя снимчица! Wink За зъбките незнам.
Елфи, дано малката е добре след тупкането, аз когато Ели падна не ревнах ама щеше да ми изкочи сърцето и се опитвах да пея песнички.
didinka77, а ще ни научиш  Laughing. Дано и на татито и на малкия се размине тази гадна заушка.  fingerscrossed
Райче, не се отваря снимката.
Маслинка, количката е Грако, но не знам модела (старичък е май). След като падна колелото на предната, една приятелка ни я даде. И аз все се оглеждам за подобна.
BARBORANA, благодаря ти за милите думи. Защо не можеш да качиш снимки? Избраното фото трябва да е качето в нета, например snimka.bg, маркираш снимката да ти се отвори даваш десен бутон и Copy Image Locationq след което в поста ти използваш иконката с картина (вмъкни изображение) и копираш снимката. Успех.
Лъвичке, така е и аз се набутах сред тях.  Mr. Green
silvadge, и на мен ми харесва, че е триколка и следващата пак ще е такава.
АнтуJoy ама в отговорите ми пиша и за Ели  Rolling Eyes. Браво, че Стефчо е добре и Макси да се оправя вече. Абе какво е това интервьо 50 лв.  newsm78
Светли, ама ако си харесаме и е на добра цена, защо да не си я вземем сега, а да чакаме до пралетта (то и цените може да са други)? Кога захрани Божо?

Хайде, да напиша малко и за Ели  Grinning. Днес яде в 8ч. в 9ч. изпрати татко си на работа и си легнахме, тя в нейното легло, аз на спалнята и се направих на заспала. Започна едно сърдене, викане, въртене и хоп по едно време заспа  (изнизах се по гащи) и още спи, чакам я всеки момент да се събуди. Та майче има светлина в тунела, дано да почне да си спи спокойно през деня.

Лек и весел ден на всички.

# 92
  • Варна
Светли, ама ако си харесаме и е на добра цена, защо да не си я вземем сега, а да чакаме до пралетта (то и цените може да са други)? Кога захрани Божо?
Захраних го на 5 навършени месеца.
Блазе ти, че е заспала сама. Божо още заспива само с мляко в устата и в ръцете на мама.

# 93
кога успяхте да изпишете толкова много та и нова тема сте отворили ooooh! колко имам да чеда има дали ще успея не знам
Чоко съжалявал че так се е получило с комина от опит знам че е годно , ако сте и към последните етажи се получава нещо от сорта на конденз н комина от долу око се греят на дърва ви е не и отгоре не. Ние също нямаме зъбче още но ръцете са ни постоянно в устата. Бучим упорито за сметка на това Joy много е смешен. За празниците сега мислим да отидем малко на гости при баба малко да сменим обстановката пък и малко и аз да си почина, дано успея Laughing Днес е приятно времето ако реши да не спи мажем да се разкараме. За сега е това от нас Peace

Последна редакция: сб, 22 дек 2007, 11:24 от ted_

# 94
Привет  Hug
Хайде да дам един позакъснял отчет за "дебюта". Хич, ама хич не се вълнуваше Ванина. Дядо Коледа в детската й беше подарил една Барби и едва тръгнахме за концерта. Голяма игра с тая кукла. Там пък беше страшно студено и костюмите им се разминаха. Нямаме снимки  Sad (имаше много хора и седнахме на последните редове). Направихме само едно клипче, но нали вече споменах какъв беше деня..., та и то не стана до края. Оказа се препълнен фотоапарата. А аз дори не бях погледнала. Но както и да е. Тя е доволна. Като за пръв път беше добре. Е, малко не беше в такт и от време на време си правеше каквото тя си е решила, ама карай. После ми обясни, че ме е търсила сред публиката, че да ми махне. Лапешки работи  Laughing
Босилече, изобщо не се съмнявам, че ще се справиш с всички задачки  Peace
Гоголина, благодаря за кремчето. Записах си го за всеки случай (дано не се налага)
Албенка, добре си се завърнала  Hug Целувки на Алис
Лъвичке, това с вестника вярно ли е?  newsm78 Има ли значение какъв е сапуна? (уф, че тъп въпрос  Embarassed ) Много ме заинтригува и обещавам, че при необходимост ще пробвам и ще кажа как е било(дано да е далеко времето, в което ще се пробва) А Чамурлийска класически хомеопат ли е?
Луси, не би трябвало да я тормозят зъбките, след като вече боцкат. Проблем е докато пробият венеца. После вече си растат (с различни темпове при различните деца) Но пък кой знае – може още някое да се опитва да пробие. Дано да се поуспокои малката, че и ти да си починеш
Детрикса, с тази рожденичка, торта не ви трябва – малък ли е сладкиш?!?!   bouquet
Дидинка, и аз мисля, че най-добре ще те посъветва доктор. Звъня ли вече на педиатъра ви?
Ох, Чоко, много гадно. Съжалявам  Sad И баш по празниците... Бърз до оправите комина и не позволявай това да ти скапа настоението
Трапезица, да го схускаш този синеок и рус бонбон  Hug
Светли, туй пюре става ли за нас алергичните? Аз още събирам инфо какво мога да давам по-късно
Хайде да се храним и да поизлезна и аз като бял човек. Тати ще гледа маймунките  Party
Ще пробвам и аз да се помоля на някой банкомат, пък да видим какво ще стане

# 95
Ей,не мога да се доредя до компа!!!Нали сега пуснахме нета и с мъжо се надпреварваме.Пък и беба вече за кратко време 5-6 пъти падна от спалнята. Sick Последният път даже беше на 3 педи от нея,та се чудих как е стигнала чак до там. newsm78 Иначе ни мъчат зъби,то са плюнки,то са чудо.И бърборим непрестанно. Joy Майчета,кажете нещо да помогна на беба,че тая педи нашата много ме дразни.Алиска отвреме навреме така се присвива и стяга крачета и ръчички,че си мисля нещо с коремчето дали не и е наред:( Иначе хапва почти всичко,без тиква.Хич не я хареса.Захраних я на 4 месеца с плодови пюрета,на 5 със зеленчукови и сега на 6 с месни.Млякото и е Нутрилон2.Като я гледам как се мъчи някой път,а аз нищо не мога да направя,побеснявам...Дайте акъл!!!
Благодаря на всички,които забелязаха,че сме се завърнали!   bouquetДобавете ни към списъка с бебетата в началото!  Heart Eyes
Отиваме на разходка и за подаръчета,че и аз съм от ощастливените от НОИ след 2 месеца чакане.

# 96
  • welcome to the Jungle
Алиска отвреме навреме така се присвива и стяга крачета и ръчички,че си мисля нещо с коремчето дали не и е наред:(
А колко често и с каква консистенция ака? Ако е запечена и не ака редовно - възможно е да е от това. Също така, много вероятно е стомахчето да се дразни от някои храни Thinking, а не изключвам това да е ефект и от ранното захранване и то точно с плодово пюре Thinking, защото е доста киселинно, а стомахчето и черевцата са все още недоразвити, за да го смилат и усвояват  Thinking.

Опитай следното - мини 3 дни само и единствено на АМ, а след това стартирай наново захранването. Започваш с 20-30 гр. картоф, на втория ден -удвояваш, след това прибавяш морков, след това - оризова каша. Така - за около 10 дни хем ще успокоиш стомахчето, хе м гарантирано ще установиш проблемът дали се крие в храните, които приема или може да е физиологичен. Моят съвет е - записвай си някъде кога и какво си дала. ЦЕлта ти е да успокоиш коремчето и същевременно да откриеш дразнещата храна. И другият ми съвет - мини изцяло на зеленчукови пюрета (картоф, морков, тиквичка, пащърнак, тиква -нищо, че не я обича), оризова каша, и спри за поне 2-3 седмици плодовите пюрета. Сигурна съм, че за този период ще ти се изяснят всики тревоги и бебка ще се успокои  Hug

Yoya , абсолютно вярно е  Peace! Майка ми ме открехна на тази рецепта - за час изчезна ОГРОООМНА синка на крака й. Просто мокриш вестник, сапунисваш го и лепиш на синьото.

Чоко - много кофти случка! Важното е, че сте живи и здрави!! Ще отремионтирате проблема, но лошото е, че си се наплашила излишно, а още по-лошото е, ако това е злонамерено.

АНТУ, много се радвам, че се оправяте  Hug. А ринитът е много упорито чудо  #Cussing out - Огнян и Любослав си имат вече 2 месеца нескончаеми сополи. Даже и ваксина му биха на малкия миналата седмица.

Чамурлийска е класически хомеопат  Peace

# 97
Хей да се похваля получихме от баба и дядо(майка и татко) коледния подарък -проходилка.Аз мислих да изчакаме с нея ,но те ни изненадаха пък и Диди си ходи без проблем в кошарата от единия край до другия и сега голяма веселба пада! Гери,как да ги покажа снимките като са на хартия с преснимане ще стане ли? Иначе са много хубави на 1-та фона е горичка побеляла от сняг и Диди е седнала на шейна ,а другата фона е син със снежинки и в ъгъла дядо Коледа формат 15/21 Преди обед купихме и рамките ле-ле колко са скъпи самоооо ама са красиви де! И сега една информация за мамите на АМ моя приятелка ,работеща до такъв склад ми каза ,че се задава ново увеличение на млеката за инфо тя ползва на Милупа ,което струвало 14лв сега щяло да бъде около 21лв за други незнам ,аз досега не съм ползвала и незнам ако се наложи какво ще взимаме ,тук ми се подмята един неотворен Фризолак 1 ,ама ние сме май за 2 де да знам.Ами това е от нас похвалих ви се  Wink дано като почива татито тези дни ми остава повече време за писане.

# 98
май всички сев подготвяте за празниците.Изпокрилисте се на някъде. LaughingАз днес пазарувах доста и то все подараци за другите.Опаковах ги и ги сложих под елхата.И какво останових-няма и един подарък за мен. SadМалко тъжно ми стана ама все пак чакаме гости и надявам се някой да се е сетил за мен Thinking.Купих на Ивайла от онези готините кошови  за играчки във формата на калинка.На мъжа ми чашки за текила,за племениците играчки за кумците на детето им пак играчка-конструктор..А бе за всички по нещо малко но от сърце.И за капак нищо не са ми превели и фалирах тотално.На мъжа ми му отрязали коледната премия ooooh! Егати празниците без пари викам аз #2gunfire.Предполагам чак след нова ггодина ще ми ги преведат.
Хайде весели предпразнични дни изпълнени с усмивки и подаръци newsm03  Gift  Gift  Gift  love001 hug

# 99
Чочко, много неприятно наистина, но да те развеселя - представи си следната ситуация: седиш си във всекидневната, вечер е и гледаш филм, изведнъж нещо ти капва, пак и пак, и пак. Какво се случва - на комшийката маркуча на пералнята за чистата вода се измъква и по нощите няма кой да разбере - резултата: целият ни апартамент наводнен, три дни без ток, а от тавана все така си вали - ужас.
А сега да ви се похваля, нали снощи излизах - направо се разбих - само където сам спала едва 4 часа и съм като застреляна, но не съжалявам.Почти бях забравила какво е да си на дискотека. Добре че таткото ни е добричък и пуска мама, ама днес е на работа и мама е #Silly
Другото с което искам да се "изфукам", е че Ники май започва да си оправя режима, пак се буди нощем, но само два пъти и в 8.00ч. яде и после на обяд, а бе влиза в час.

# 100
  • София
Светли, заспиването сама през деня е много рядко събитие. Надявам се да зачести.
Тед, супер, че ще разнообразиш и отмориш.
Yoya, важно е, че Ванина е доволна и дано има още много изяви и тогава всичко е наред. Дано някой банкомат пусне парички. Wink
abi7v, браво, че преди празниците НОИ са ти превели парички. За присвиването сигурно са колики, но от какво не мога да ти кажа, пробвай както Лъвичката ти е казала и дано се успокои детето.
lusia, не ви ли дадоха снимките на диск? Според мен би трябвало да ги имат в компютъра, ако е така искайте ги. Честит подарък, със здраве да си го ползва Диди.
Маслинка, много неприятно за паричките и дано все пак има приятни изненади за празниците. Не се притеснявай дядо Коледа няма да те забрави.
Syncho, супер, че си изкарала готино и, че Ники си оправя режима.

Бях на погача без малката и ме нямаше в къщи 4ч., слушала е баба си и аз си починах малко без нея. Това е от Ели: тпхх пфх                      щш мп ппх нннхп ж   

# 101
  • Пловдив
Ето ме и мен  Mr. Green Мен днес ми олекна на душата и на портфейла де  ooooh! Ама се изкефих, бяхме с мъжо по магазини и накупих сумати подаръци, за всеки по нещо, е не кой знае какво, но пак ще има изненади. На мен си купих блуза и се кефя многоооо. И Вики получи някои от подаръците си за Коледа. Леля й /моята сестра/ й купила яке, аз нали й търсих ... много е красиво, по нататък ще покажа и снимков материал. Точно пък днес колата пак блокира, този път акумулатора се прецака и айдеее 140 лв. вътрешно за нов. Викам на мъжо - ето ти Коледния подарък  Crossing Arms. Е ще му вземем и на него нещо то не може, но ме хвана яд.... Crossing Arms
Купих на Вики пюрета най-различни, ще опитваме нови вкусове тези дни. Намерих и пустия пащърнак, да видим ще й хареса ли  Thinking
Ставам, че ще приготвяме банята, по - късно може пак да ви навестя...
Най-топлите празници наближават  Heart Eyes

# 102
хвана яд.... Crossing Arms
Купих на Вики пюрета най-различни, ще опитваме нови вкусове тези дни. Намерих и пустия пащърнак, да видим ще й хареса ли  Thinking
Какво е точно това.Аз май не съм давала на Ивайла такова нещо.
 Syncho ти направо ме разби.АЗ ако бях щях да хукна по нощите да се разправям с комшийката.Ужас.Добре ,че сме на последния етаж,не че няма влага от покрива ама все пак изолацията пази.
asq82 хубаво си направила и ти .много е отпускащо да похарчиш пари/естествено не и за акомулатор Mr. Green/
Айде това е засега.Отивам пред тв.

# 103
  • Между Пирин, Рила и Родопите
Ско-ла-сах!
Здравейте, и аз цял ден съм в преразход, че и цяла седмица, даже!
Но вече съм готова. Днес оставих Ник на тати и беж на последния шопинг. Добре си изкарах с шефката, а бебо е бил примерен. За награда след цяла седмица щуране насм-натам и чистене, детето спа час и половина  Shocked та и мама намаза.  Mr. Green Такова чудо е събитие в къщи.
И на нас не пропускат да ни подметнат, че не ни е страх от студа и понякога  #Cussing out какви думи са ми под езика, ма нали съм си търпеливичка  Mr. Green
Освен това да се похваля, че си купих едни много хубави готови банички с ванилов крем и с ябълков пълнеж от Бела и съм доволна, че още едно задължение отпада за Бъдни вечер. Другото всичко се оказа, че също няма да го готвя-бабата на мъжа ми е решила да ме "отмени" и каза, че ще сложи казаните със боб, ошаф/така ли се пише  Embarassed/, жито и сърми, за да помогне на снахите  Hug Е, как да и откажа, кажете ooooh!
Момичета, пожелавам ви лека и спокойна нощ-дано спинкат всички бебоци  Hug

П.С. 1 Маслинка, какви са тези кошове, дай повече инфо.
П.С. 2 Бях пропуснала С и Виж кво се получи - Малинка

# 104
Syncho ти направо ме разби.АЗ ако бях щях да хукна по нощите да се разправям с комшийката.Ужас.Добре ,че сме на последния етаж,не че няма влага от покрива ама все пак изолацията пази.

Ние хукнахме, но водата вече се беше насъбрала между плочите и дюшемето. Та тя се изливаше върху нас...

Общи условия

Активация на акаунт