Отговори
# 75
  • София
didinka77 ако през цялата 2007 си била в болничен  не са ти удържали данък и затова няма какво да ти се връща при преизчисляването на данъка в края на годината.  Peace

# 76
Честити 6 месечки на Андреа, Дарина, Ивайло и Георги!
Честита 7 месечка на Ники!

Благодаря за милите пожеланията за Симона   bouquet  bouquet  bouquet

Аз не успях да се пробвам да правя торта, а и след вашите прекрасни торти, сигурно щеше да ме е срам да я показвам  Wink, та ви показвам само рожденничката
http://www.snimka.bg/profile.php?edit_photo&photo_id=4760641
да почерпим:

# 77
я сега кажете виждали ли сте лепенки за уши,че сестра ми никъде не може да намери?а аз имам спомен да съм чела за това някъде?!? newsm78

Тема за щръкналите ушенца

Още една за лепенките

# 78
  • София
Здравейте пак от нас!
Бяхме 3ч. на вън. Абе, момичета, София е полудяла!  #Crazy С Ели слезнахме до центъра е беше кошмарно, хора, задръствания, направо ужас. С дете и количка е много трудно да се пазарува, не успях да свърша всичко, което ми се искаше.
А това е при НДК
Сега ще ви прочета и по-късно ще се включа.

# 79
Аnii tabouquet!
Момичета, пак ви моля за помощ!!! Praynig
Нашият тати е бил в контакт с болен от заушка smile3511!!!
Какво да правя? newsm78 Марти няма ваксина!!!
Как да го предпазя???
Предварително   bouquet

# 80
Аnii tabouquet!
Момичета, пак ви моля за помощ!!! Praynig
Нашият тати е бил в контакт с болен от заушка smile3511!!!
Какво да правя? newsm78 Марти няма ваксина!!!
Как да го предпазя???
Предварително   bouquet

Направо говориш с педито (педиатъра). Ако трябва - водиш на преглед и това е... Той ако прецени ще бие ваксина ако още няма болест...

# 81
didinka77   дано не я хванал тая заушка.Говори с педиатърката си.Стискам палци всичко да е ок и да не се заразите и да ни си развалите празниците.Стискам палци.
Гери тази количка твоята ли е където си снимала.Ако да я кажи колко парички даде и ако я има някъде в нета да ми праттиш линк.Много ми хареса ,точно такава искам

# 82
Ха първо честита нова темичка!

Честито bdbaloni месечник на малките палавници , да им никнат зъбките в устата като гъбки и без проблем и да внимават с летенето nazemiata , то без него не може но да бъде от ниско newsm62!Блазе ви за паричките по празниците аз оставам чак след нова година да ги взимам , защото нашата счетоводителка е отнесла много късно документите н НОИ и не могат сега да ми ги преведат направо човек може да откачи smile3511 smile3515.Браво че мъжо донесе коледна премия и ще получат заплата по рано та ще изкараме празниците добре.
Гери80 завиждам ви за разходката аз се имам работа и не смогвам да изведа малката .Преди много често идвах ме до София ама сега с тези деца все не намираме време.Идваме единствено за прегледа на Ивет и то набързо че мъжо е на работа и трябва да се връща ме.Честито ново аватарче /так беше нали newsm12/ , много сте сладки с малката кукличка много прилича на моято принцеса .Имам снимки но нещо не мога да ги сложа за да я видите.
Детрикса и ЕвиАндие ама много сте лоши с тези вкусотии дето ги показвате ама само на картинка не е честно , аз съм много стръвна и сега ми се прияде и след като приключа с писането ще щурмувам хладилника!
На Елфи и Босилек им пожелавам здрави нерви както и на всички , защото както пише Лъвичка така растат децата с падания, болести и куп други неща и ако се обвинявате за всичко къде ще му излезе края! newsm10

Е да не се увличам в писането на романи ама чакам моя тинейджър мъжо да се прибере от коледен купон и през това време да драсна няколко реда!
Е това от нас лека вечер на всички и непробудна нощ за всички бебоци!

# 83
  • welcome to the Jungle
didinka77 , не се плаши предварително!
Първо - какъв е бил контакта? Ако е мимолетно докосване или нещо подобно - няма страшно. Още повече, че вероятно мъжът ти има задължителната ваксина.
Въпреки всичко "изолацията" е най-добрия метод. Ако имате възможност - нека мъжът ти спи в съседна стая, проветрявай, а бебето и таткото нека нямат контакт.
Каквото и да е - не се притеснявай   bouquet. Сериозен проблем ще има ако таткото се разболее, а шансовете той да не се разболее, а да пренесе на бебето нещо не са големи  Hug. И въпреки всичко - консултирай се с педиатъра ви.

Между другото погледнах, че и твоя Марти страда от АД. Аз смело мога да кажа, че в момента тази болест е преборена Party благодарение на Чамурлийска и/или ЛИнолаФет Ойл Бад ( по-вероятно от хомеопатията). Любослав имаше ужасно много дерматитни петна и след около 2 месеца борба от страна на г-жа Чамурлийска - сега вече ги няма  Hug! С Огнян беше още по-бързо лечението  Flutter, та смело ти я препоръчвам  Peace. Ако Екатерина Чамурлийска не ти говори нищо - това е една от най-добрите хомеопатки в София (а май и в България).
За цените - при нас - 50 лева за първо интервю и после сумите са дребни (5-10 лева), но към всички прегледи лекарствата вървят без допълнително заплащане.

Успех   bouquet

GERY80, наистина е УЖАСНО в момента в София  #Cussing out! Имам чувството, че всички хора са по улиците и в магазините. Прибрали са се само тези, дето на са им стигнали парите, но щом пипнат пачките и пак бегом по магазините  #Crazy.

ШОШИИИИ, разбиваш ме със ски-манията  Hug Hug Hug А дано младото скиорче опази всяко борче   bouquet

# 84
  • София
Шоши, весели празници! Много здраве, щастие, късмет и любов за теб и цялото семейство.
mmm_, много ги обичам тези доброжелателни граждани и на нас често ни обесняват същите неща. Чиста тиква ли даваш?
Добре дошли abi7v на и бебе Алис!
Лъвичке, както винаги изчерпателна и много полезна!
Чоко, супер! Ще падне пазаруване. На мен пък са ми превели по-малко от миналия месец  Sad, защото има по-малко работни дни този месец.
 Утре пак, че Ели се събуди

# 85
Добро утро момичета за мен не е много добро ама айде здраве да е.Искам да ви се оплача снощи какво стана стоим си ние със Симона в къщи и след обяд започва да ми мирише странно на дим и пушек много странно защото ние нямаме печка на дърва отопляваме се на ток и като погледнах кумина в хола лошо ми стана  ooooh! целият пари пука се шпакловката и се надуват тапетите и какво се оказа че са се запалил кумина и саждите и така в къщи мерише ужасно и трябва да ремонтираме кумина  Tired мъжът ми каза че някой нарочно го е запалил но никой не иска да си признае  #Cussing out и така оплаках се и на вас та ми олекна.Иначе все пак излизахме ама зариди това ми беше скапано цяла вечер  Sad.Ето ви и една снимка на поражението надолу целият е същия  #2gunfire

# 86
добро утро и от нас!
чоко много неприятна случка,но както ти си казала здраве да е Rolling Eyesжалко само че ви се е скапала вечерта,пожелавам ти скоро една романтична вечер с любимия  bouquet
didinka77 дано притесненията ти се окажат без причина,вярвам че всичко ще е наред Peace
на мен също още не са ми превели нищо в картата,добре че татито работи много тея дни ooooh!
detrixa тортата е страхотна!!!не можах да ти отворя снимките,иска ми парола и потребителско име!!!
GERY80 и аз ти харесах количката(защото е триколка),ама не мога да я видя добре на снимките.даи малко инфо,че мисля да си купуваме нова скоро?!? Naughty
благодаря на всички ,които са ми отговорили за лепенките,бяхте ми полезни  bouquet

# 87
Добро утро и от мен. Днес е студено , но ще излезнем на обед да снимаме децата с Дядо Коледа , нали на Евгений това ще му е първата Коледа.
 Ние също се регистрирахме за супер бебе на Памперс. Ако някой от вас има желание може да гласува за Евгений тук  http://www.pampers.bg/gallery_view.php?page=1&id=5112&fr … p;keyword=Евгений  . Благодаря ви предварително.
 4око25 да се скарате на вашите съседи за поразията , много е неприятно . И би трябвало да пойската да ви покрият щетите , но зависи от съседите.Дано по-бързо да си оправите стената и да не се повтаря повече.
 Малкия се събуди и ще отивам да го гушкам , чао от мен и лек ден .

# 88
Ох, 4око, много съжалявам за случката, дано бързо го оправите този комин и повече да не ви се случват такива неприятности, че и точно по празници... ooooh!
Честити месечинки на близначките Симона и София!   bouquet
Лъвице, благодаря, че попита!  Hug Стефан се оправи, Максим го лекуваме, още хрипти, но е от ринита. Мисля, че с гърлото няма проблеми вече, ама аз нали не разпознавам кога едно гърло е червено... Tired На 10.01 сме при лекар-хомеопат и само така ще се лекуваме вече, то дано не се налага де... И нашето интервю ще струва 50 лв, явно това е цената вече. Лятото в Силистра за Стефан ми взеха 20 лв, но то и интервюто беше по-кратко.
Гери, вземи напиши нещо и за твоята красавица, стига само отговаря на хората!  Joy
abi7v, радвам се, че отново си сред нас!  Hug
Detrixa, страхотна торта! Heart Eyes
Шоши, весели празници и на теб и приятни ски после!
Аз още няма да ви пожелавам весели празници, защото не смятам да зачезвам за дълго. Mr. Green Сега отивам да хапна, после ще щурмуваме Практикер, така че чао до скив по-късно!

# 89
  • Варна
Да драсна някой ред докато малчо спи. Чоко много гадно. На мен ми се случи в старото жилище - панелка. Наложи се да свалим тапетите и да шпакловаме целия комин, като преди това баща ми пълни ОГРОМНИТЕ фуги с нещо.
Да ви питам що бързате с количките? Аз мисля да чакам пролетта и да купя лятна количка.
Мойто лакомо дяти има нова любима манджа - пюре с шипки, ябълки и ориз на Hipp. Наистина е много вкусно, препоръчвам го!
Днес ще търся нещо с пащърнак, че никъде не намирам досега.

Следобед ще падне голямото пазаруване, горкото ми портмоне  ooooh!

Слънчев предпразничен ден!

Общи условия

Активация на акаунт