Отговори
# 60
Здравейте . Да се запишем и ние в новата тема , признавам ви  обаче , много сте бързи и доста време отделяте за форума , но и малко ви завиждам , защото аз нямам такова време , но и аз съм с двама малчугана все пак.
 Днес направихме малка разходка на вън , времето е малко по-топличко от вчера и се престрашихме да излезнем.
 Евгений много си лапа ръчичките и си чеше венците , но още нямаме зъбче, всеки ден проверявам дали няма да ме изненада , но уви   ..... няма още зъбче момчето. Но няма да му даваме зор - когато излезне тогава.
 На 25 ще оставяме децата на баба им и ще излизаме с мъжо и ние да празнуваме Коледа, като белите хора newsm68 , а на 24 сме вкъщи ше делим питката но 4 парчета , тъй като вече сме четиричленно семейство. Grinning
 Това е от мен за днес . Чао на всички.

# 61
  • Варна
Силваж, аз съм чувала, че няма смисъл от такива лепенки, защото формата на ушите си е генетично заложена и ако щеш с вързанки да ги вържеш, различни няма да станат. Посъветвайте се и с лекар, но мисля, че точно от такъв го бях чула.

# 62
благодаря все пак за мнението Аничка Peace
Чоко зет ти въобще не слуша тея дни Naughty
имам чувството ,че ще се пръсне от енергия и само бели прави(нали си е близнак,то с тях на глава не се излиза)снощи пял на баща си до 12:30ч. Joy
а днес хвърчи с проходилката в къщи и сабаря всичко ooooh!
преди 30 мин. заспа и аз хоп на компютъра Embarassedне смея да мръдна,че веднага ще  Shockedукокори очи и ще се почне на ново #Crazy #Crazy Joy
и тая тиква не я яде и неще...а вие споделяте че вашите бебчета я харесват(взимам му на хип тиква и морков,имам и ябълка и тиква и утре ще се пробваме и с нея)
след малко изхвърчам и аз на вън,ще ходя при сестра ми на гости Hugда разспусна малко.
искам вече да е топло,поне 5 -6 градуса,снощи в Чирпан е било -11(по новините го съобщиха) #Crazy
айде лек ден на вас   bouquet

после може пак да драсна Peace

# 63
Силваж, аз съм чувала, че няма смисъл от такива лепенки, защото формата на ушите си е генетично заложена и ако щеш с вързанки да ги вържеш, различни няма да станат. Посъветвайте се и с лекар, но мисля, че точно от такъв го бях чула.

И аз го срещнах това някъде newsm12, ако се сетя ще ти препратя линка.

# 64
Здравейте,
пожелавам ви отсега весели празници, да сте живи, здрави всички в къщи и всички около вас! Heart Eyes
Може да не успя да се включа пак, чакам гости от Бг, а после пистите отново ни зоват!

# 65
  • София
Здравейте,

Ние тези дни излизаме за кратки разходки половин - един час по магазинчета и сергийки, в квартала. Днес никой не ми обясно, че на детето му е студено, че не е с подходяща шапка и що няма шал или ръкавици. Направи си е за отбелязване.

Иначе и по моята сметка настъпи движение. Всичко е странно и недобре описано. Сега ще трябва да правя внимателни проверки, какво точно се е случило и дали всичко е наред.

Вчера и днес купих последните подаръци. Вчера взех и снимките от фотото. Оказа се, че работи до 18 30. А аз бях там в 18 33. И момичето затваряше, но се смили над мен и отвори. Което много ме зарадва, има и добронамерени продавачи. Предвид предпразничната еуфория.

Сега за лепенките и аз чух за и против тях.  Още съвсем след раждането Алекс спеше, като му е подгънато едното уше и с ръка подгънала другото.Накрая реших, че не мога да му лепя ушите и да става квото ще става.

И последно за тиквата - както я  ядеше с удоволствие днес ми я отказа. Така, че не се знае кога и от какво.

Искаше ми се да напиша много неща, докато ви четях ама вече не помня какво.

Честити месечинки на всички ЮНачета!

# 66
На вниманието на Йойа, Елфи, Карамелчето и всички нуждаещи се Laughing
И така рецептата за  крем при лешеи, зачервени бузки и т.н.
Abricort I tub.
Deflamol I tub.
Aqua Rosae 20.0
Eudermol № 8 ad 150.0

За мазане  сутрин, обед, вечер. Струва около 10 лева.
 Дерматологът това кремче ни го изписа с Адвантан. Като с него мазах по един път на ден + правеното кремче/три пъти на ден/, след като изчезнаха лишейчетата/2-3 дена/, правеното кремче го ползвам само вечер за лосион след баня. Изпробвано е и върху Гого и сега на Радо. Действа!

# 67
Здравейте всички юнски мами! Hug
Тъй като след раждането на беба нямах нет и не можах да ви кажа,че моето слънчице се роди на 03.06.2007 г. в 7.25 в Плевен, 49 см и 2900 гр.-момичнце Алис! baby_neutral
На всички ви желая весели празници и много усмивки от вашите съкровища!  bouquet

# 68
  • welcome to the Jungle
  bouquet  bouquet  bouquet
Мараба  Hug, чудно ми е как се докопах до компютъра, ама е за кратко със сигурност.

Анту, как сте с болестите? Освен хиперлактацията, която лесно можеш да я проконтролираш ( със студени зелеви листа за около 12 часа на гърдите, вместо подплънки в сутиена. Целта е да охладиш гърдите, което автоматично ще намали лактацията), как са болните герои?
ТУК Е МЯСТОТО ДА ПОЖЕЛАЯ НА ВСИЧКИ БОЛНИЧКИ БЕБОЧЕТА БЪРЗО ДА ОЗДРАВЯВАТ!!!
Силваж, лепенките за ушички май трябва да са хипоалергенни, защото колкото и да е странно, обикновените са доста алергизиращи. Аз пък мисля, че биха помогнали тези лепенки, защото съм виждала деца, които са били с щръкнали ушета и после са се оправяли  Peace.

ЧЕСТИТИ 7 МЕСЕЦА НА НИКОЛА  Hug

gogolina, АДВАНТАН крем е колкото полезен, толкова е 2 пъти вреден. НЕ случайно изрично е написано, че поразява сериозно организма след по-дълга употреба, която за деца е 4 седмици. Аз навремето мазах Огнян с него за атопичния дерматит, за което адски съжалявам. Ефектът е просто да подтисне за картко проявите на дерматита, но в никакъв случай лечебен. В същото време - организъмчето си гълта отровите през кожата  Naughty. АБРИКОРТ е кортикостероид - категорично не бих мазала дете с него  Naughty и лично аз бих те посъветвала да прочетеш за кортикосетроидите, за влиянието им върху детското организъмче и тогава да решиш дали да се мажете с такова кремче  Hug.  Щото тук пак ще опрем пред онази важна дилема - докторите какво лекуват  Thinking Определено дерматологът ще си е свършил работата - дал е кортикостероидите и те ще подтиснат лишеите, он с цената на какво  Naughty. ДА тревош детето, за да скриеш проявата на някаква не тежка форма на дерматит, който се израства е доста крайно според мен.

Босилек, кофти, че Мишо еу паднал, а сигурно гадната синка те кара постоянно да си мислиш колко си виновна  Hug. Само да те поуспокоя - ако е така, да не го правиш (обвиняването). ТЕпърва предстои малчуганите ни да падат стотици пъти и знай, че няма начин да се предотвратят. Природата ги е направила здрави и силни малките човечета и тези падания не им оказват никакво лошо влияние  Heart Eyes. Цункай Мишката по синката и ще видиш колко бързо ще мине. А ако искаш още по-бързо да изчезне самата синка - сапунисай малко вестник и му го залепи за челцето за 10тина минутки. Тази рецепта е с уникално бързо действие.

Свободното ми време свърши  Crazy

# 69
Момичета много съм щастлива днес са ми превели майчинството за 2 месеца и половина  newsm44 newsm68 познайте кой ще намаже най-много на мама златото Party.А ето и едно съобщение на Симона за нейният любим Мирослав: *Мило недей да ядосваш майка си знам че много искаш да се видим но и този ден ще дойде бъди спокоен ако не я слушаш няма да те пусне на среща и какво ще правя тогава а?Пък и ако не си послушен дядо Коледа нищо няма да ти донесе  Heart Eyes.А това е знак за любовта ми

# 70
Здравейте.Виждам,че коментирате някакви лепенки/четох по диагонал понеже много сте изписали/ за ушите.Споделете и с мен защото на ивайла много и стърчат ушите.Ама и моите са такива какво да се прави ген.
Май трябва и аз да проверя дали са ми превели нещо.Като гледам на повечето са превели.Дано и на мен нещо са капнали Praynig
Отивам да гладя чао

# 71
Момичета много благодаря за хубавите поздрави.  Hug
Днес водих малката на едно детско парти и преди малко влизам.След малко ще трябва да почвам да оправям детето,после себе си за офис партито, а вече се чувствам изтощена  Confused
Гери купихме тортата от сладкарници Лъки. Аз не съм фен на тортите, но такава мога да изям цяла.
abi7v здравей и добре дошла  Hug
Честито на всички получили коледна изненада от НОИ   bouquet
Босилче ти както винаги ме смайваш с активноста ти, направо шапка ти свалям.За детенце не се притеснявай нищо му няма.   love001 newsm51
Лека и спокойна вечер на всички   bouquet

# 72
Здравейте и от мен! Все по-рядко ми остава време за писане с мойта дива Диди да ми е жива и здрава, но вече гледам така  Crazy Да се похваля ,снимахме я на фото ,страхотни са станали снимките само дето ми много сериозна момата ,на нито една снимка не е усмихната  Wink ,сега ще купувам рамки и половината подарък на бабите готов  Wink ,ще пратим и на леля и в Испания да ни видят колко сме пораснали .Честито на празнуващите месечинки,няма да изброявам поименно ,че току съм изстървала някой ,да са послушни ,добри деца да слушкат много!И един въпрос към всички ,зъбките за колко време излизат ,нашите зъбета 2 от долу се показаха на 15.12 и като ме хапе боцка яко ,но кога най-после ще избият ,че нещо не им хващам дните вече от колко време се мъчи милото,преди да избият пък и сега когато лекичко са се подали?  newsm78  Надявам се да отминава този период ,че като си помисля още колко има да излизат и  Shocked

# 73
Хайде и ние в новата , хубавата темаааа  Hug Hug
И ние сме  вече от "ТУПНАЛИТЕ" - днес Рая така тупна от спалнята и всичко стана за секунди и после рев и двете  ooooh!
 Лилибон, приятно пътешестване! Топло и вдъхновяващо  Рождество и  Весела Н.Г.
Честити месечинки на парзнуващите днес  bouquet
ЧЕСТИТИ СЕДЕМ МЕСЕЦА НА НИКОЛА   bouquet
abi7v добре дошла на теб и Алис
Щък, честито ви 2 зъб  Mr. Green леко да излизат и другите !
Йойа, да ви минава бързо нервното киселчавене и тези саксии нещо явно не ги харесва детето  Joy 
Някой май имаше дебют и после не се отчете  newsm78
gogolina, благодаря Heart Eyes
silvadge наистина има такива специални лепенки , на приятелка даже доктор й ги изписа, но при тях се наложи операция по-късно /лека пластика/ питай в големите аптеки  Peace
AvieAndie, тортата е стрхотнярска  Heart Eyes и аз обичам еклерова  и ми личи Embarassed
asq82 ,малката е прекрасна госпожичка.  Hug гуши я от нас  Hug
Еличка, да оздравявате бързо и честита секция
А[b]нии та, [/b]якенцето е много сладко , ангелчето в него повече  Hug и ние имаме синичко и все ме питат дали е момче   Crossing Arms
Syncho, може да е временно това положение не се шашкай  Peace
Светли,дано да се разминете този път с реакциятя от ваксината ,на мен ми се наложи да си копувам Пентаксим и нямахме никакви проблеми
bosilek,само ти с твоятя ениргия и заряд можеш да се справиш , и  бързо да се скрива синината,
айде че ме гризе сега съвестта и вината ме залива ooooh!

# 74
smile3522  Здравейте !
Честити месечинки на всички празнуващи!
И ние сме към свитата на нощните бодърствания, moresmileза това не спим, когато другите го правят...
Много се извинявам,  bouquet че не мога да ви запомня всичките  Embarassed и че не адресирам постовете си по имена,  newsm81 newsm17простете ми, не е умишлено!
Радвам се, че ви има Hug, не успявам винаги да ви изчета Flushed, но се старая.
Моля ви, Praynig дайте малко повече инфо за този данък, на всички ли се връща, newsm78 защото аз съм била в болничен от както съм забременяла до раждането, почти без прекъсване.Има ли и други като мен?
Ако знаете нещо ще ви бъда благодарна  smile3525да ме просветите, защото работодателят ми явно не е много коректен към мен. #Cussing out
На всички, които заминават   car003  Nature Sunnyпожелавам лек и безавариен път,както и весели празници!
 lalalala santa2
На тези,които остават - ще си пожелаваме на Коледа в нета! Simple Smile
Гоголина, мерси за рецептата, но с този КС, не ми се иска да я ползвам. Stop noНадявах се да е нещо безобидно това кремче, ж а л к о...
 newsm45
Лионес,абсолютно съм съгласна с теб за КС и съветвам да не се ползват,освен при много крайна необходимост. Аз се боря с АД на Марти вече 3 месеца, smile3540 afwitch но се убедих,че от КС  освен повече вреда, друго няма и ползвам само емолиантни кремове.Сега пие и Фенистил, но не бих му давала и него, ако не ме болеше толкова като го гледам как си дере вратлето... newsm45
abi7v, добре дошла!
Ние с Марти също не се страхуваме от студа newsm10 и излизаме всеки ден,освен когато има мъгла.
   Съжалявам, че не мога да изказвам мнение за храненето,но моето момченце не е вкусвало нищо освен Фризопеп. CryМного ми се иска скоро да си хапваме и ние всуснотийки.
Това е от нас. Бъдете здрави! bye

Общи условия

Активация на акаунт