Честити 6 месеца на СИМОНА на мама Детрикса, ДАРИНА на мама Пулио123, ИВАЙЛО на мама Блус и АНДРЕА на мама EvieAndie!
Да растът много здрави, засмяни, безгрижни и да слушкат мама и тате!
Yoya, дано няма повече такива гадни дни. Ванина доволна ли е от представлението?
Светли, дано Божко понесе добре ваксината и е спокоен. Защо да се отбиете толкова скоро, ти ли искаш или малкия диктува? Ооо, ще се възползвам когато ми се наложи. Благодаря!

didinka77, абе жена защо си будна в 2ч. през нощта.

Ди80, лек път, весели празници и много здраве, късмет и самохубави моменти през новата година.
Анту, много неприятно, освен ако не е гладен по това време да изцеждам по малко за облекчение. Дано бързо врезете в ритъм. Ти на ядене от двете гърди ли му даваш? Ле-ле, ама много работа си свършила, браво!
Гоголина, леле всички ви тормозят тези зъби

EvieAndie, спането в скута ми е до болка познато

Еличко, радвам се да те "видя". Катринка бързо да се оправя и дано консултацията мине добре. Честита секция!
Чоко, на линковете: до иконката, с която вмъкваш снимки има една с планетка(вмъкни връзка) използваш нея.
silvadge, освен че темичките са доста дългички и на мен ми се струва, че ако ги изчета ще стане голяма каша, но последната почвам да я следя.
Асе, браво за урината и за добрия резултат на хемоглобина. Аз все си мисля да си записвам нещата, които ми се струват полезни и май ще стана като патката, която много мислила ...

Cigarette, потекоха ми лигите! Браво за мерките! Аз си мисля, че може и без джинджифил.
Ани, всеки месец на месечинката се снимаме,на едно и също място, е позите са ни различки, за да видим колко сме се променили. Благодаря!

След 40 мин. рев Ели си заспа в леглото! Не знам дали обаче всеки ден ще издържа да я слушам как се дере. И след всичкия рев спа по-малко от час.