Отговори
# 45
  • София
Честити 7 месеца на НИКОЛА!
Честити 6 месеца на СИМОНА на мама Детрикса, ДАРИНА на мама Пулио123, ИВАЙЛО на мама Блус и АНДРЕА на мама EvieAndie!
Да растът много здрави, засмяни, безгрижни и да слушкат мама и тате!

Yoya, дано няма повече такива гадни дни. Ванина доволна ли е от представлението?
Светли, дано Божко  понесе добре ваксината и е спокоен. Защо да се отбиете толкова скоро, ти ли искаш или малкия диктува? Ооо, ще се възползвам когато ми се наложи. Благодаря! Wink
didinka77, абе жена защо си будна в 2ч. през нощта.  Shocked
Ди80, лек път, весели празници и много здраве, късмет и самохубави моменти през новата година.
Анту, много неприятно, освен ако не е гладен по това време да изцеждам по малко за облекчение. Дано бързо врезете в ритъм. Ти на ядене от двете гърди ли му даваш? Ле-ле, ама много работа си свършила, браво!
Гоголина, леле всички ви тормозят тези зъби  Sad. Бързо да се оправяте, то в такива моменти дори и зъболекатя ти е като почивка.
EvieAndie, спането в скута ми е до болка познато  Confused, хем ми е хубаво като сме се гушнали, хем всичко ми изтръпва и нищо не мога на свърша в къщи,плюса е че имам възможност да ви прочета и пиша повечко. ooooh!
Еличко, радвам се да те "видя". Катринка бързо да се оправя и дано консултацията мине добре. Честита секция!
Чоко, на линковете: до иконката, с която вмъкваш снимки има една с планетка(вмъкни връзка) използваш нея.
silvadge, освен че темичките са  доста дългички и на мен ми се струва, че ако ги изчета ще стане голяма каша, но последната почвам да я следя.
Асе, браво за урината и за добрия резултат на хемоглобина. Аз все си мисля да си записвам нещата, които ми се струват полезни и май ще стана като патката, която много мислила ... Grinning Приятно гости, да успеете да си поговорите на спокойствие. Ауу, сладуранка, да я нацелуваш!
Cigarette, потекоха ми лигите! Браво за мерките! Аз си мисля, че може и без джинджифил.
Ани, всеки месец на месечинката се снимаме,на едно и също място, е позите са ни различки, за да видим колко сме се променили. Благодаря!  Joy Май си имаш 3 деца във вкъщи, едното с късен пубертет. Добре, че направила тестчето да се успокоиш!

След 40 мин. рев Ели си заспа в леглото! Не знам дали обаче всеки ден ще издържа да я слушам как се дере. И след всичкия рев спа по-малко от час.

# 46

Честити месечинки на Андреа, Ники, Симона, Дарина, Ивайло и Георги!  ura  bigdance2  ura  bigdance2  ura

Аз да ви се оплача малко, моят бебок сутрин като яде към седем и после до обяд нищо не иска. Помагайте, нощно време яде а сутрин не иска, как стигнахме до тук и аз не знам.
На болничките пожелавам бързо оздравяване.

# 47
олеле честито и на сладкия Ники. Моля да ме извините за невежеството ми.
Аз да се похваля днес съм на фирмено парти   и после ще докладвам.  Wink

# 48
  • София
Syncho, на обяд нормално ли си хапва? Ако е да и е спокоен значи просто не е гладен, щом си хапва и през нощта!
EvieAndie, супер! Много да се забавляваш!

# 49
О Еви браво да си прекараш много добре  Drunk  Grinning.И аз да се похваля днес и ние с любимия ще излезем малко да се повеселим а баба обеща да гледа Симонка  Wine Glass

# 50
Гери благодаря за разясняването ще пробвам да видя дали ще направя нещо  Wink.

# 51
  • Варна
Гери, аз това за 3те дечурлига отдавна го разправям   Mr. Green Laughing Heart Eyes.

Еви, приятно изкарване на партито!

Чоко, и вие да се забавлявате!

# 52
малко снимков материал

а ето и обещаната торта(любимата ми еклерова)

П.П. мерси за линковете   bouquet

# 53
ехеее EvieAndie прекрасна торта Peaceмалката не се ли страсна от горящата "свещичка"?
и аз като кон с капаци,ама как пропуснах Ники ......честити му 7 месеца  bouquet  bouquet  bouquet
я сега кажете виждали ли сте лепенки за уши,че сестра ми никъде не може да намери?а аз имам спомен да съм чела за това някъде?!? newsm78

# 54
  • Варна
Какви лепенки за уши?

# 55
Syncho, на обяд нормално ли си хапва? Ако е да и е спокоен значи просто не е гладен, щом си хапва и през нощта!
EvieAndie, супер! Много да се забавляваш!

Да, изяжда си цялото пюре, но ми е странно, че през нощта яде, а сутрин не иска. Примерно днес яде в 13.45ч.

Аз да се похваля днес съм на фирмено парти   и после ще докладвам.  Wink

Браво на теб, да си изкараш супер. Ама да се похваля, че и аз ще ходя на купон, излиза ми се две не виждам.

# 56
ами за стърчащи уши,и аз нз точно как се използват newsm78чувала съм ,че се слагат когато детенце си запрята ушичките докато спи!!!

# 57
Привет на всички и честити месечинки и всички останали лични празници, които съм пропуснала!   bouquet    bouquet    bouquet 
Лилибон, много се радвам, че ще пътешествате! Приятно изкарване!!  Heart Eyes
Мамчета, ще се включа по-късно тази седмица, че много ми се е насъбрало... (проблеми с университета, нечакани гости, цяла къща за оправяне и украсяване, спешен превод, а мъжът ми никъде!) отгоре на всичкото вчера Мишко падна от дивана и сега има една ужасна синя цицина на челото...  Confused изчезвам

# 58
  • София
Чоко, дано стане. Да си изкарате много хубаво.
АниJoy ..., не ти е лесно! Grinning
EvieAndie, аууу малката е супер, да я нацелуваш от нас. Нашата "свещичка" беше същата, само че мъжът ми я държеше в ръка. Ле-ле тортата е страхотна, от къде е?
Syncho, наистина паузата е голяма, ама явно си е обърнал режима, такава почивка трябва да има през нощта.
Босилече, дано успееш да се справиш с всичките задачи. Я ги впрягай неканените гости да помогат с чистенето и украсяването, поне да са полезни. Wink  Дано малкия бързо се оправи.

Ооо, ако някоя знае за такива лепенки бързо да казва, че Елена само си мачка ушите.
Ние сега ще се обличаме, че трябва да излезем.

# 59
Силвадж и аз съм чувала за тези лепенки но не зная къде се продават  newsm78 може би в аптеките  Peace.Какво прави моето сладко зетче слуша ли мама  Heart Eyes.Еви много е хубава тази Андреа пу да не взема да я урочасам  Sick и тортата е супер  Party. и моята Симона по същият начин си крастосва краката  hahaha много са смешни като големи хора  Joy.Босилече дано цицната да минава и да няма повече такива инциденти.И дано да решиш всички проблеми с лекота  Hug.

Общи условия

Активация на акаунт