Отговори
# 150
  • Пловдив
Честита месечинка на Макси. Здраве и щастливо детство му желая.
А на всички вас желая весело посрещане на най-топлите празници! Здраве, късмет и много любов !!!

# 151
Влизам да ви пожелая весела Коледа,много усмивки,а най-вече много забавления с малките джуджета!
Ей, накрая и аз да си оправя аватара с моето джудже! Simple Smile

# 152
  • Между Пирин, Рила и Родопите
Честито на Максим! Да е жив и здрав!   bouquet  bouquet  bouquet
Босилече, мнохо хубаво си го казала, няма да се опитвам да обличам своите мисли в по-различни думи, а се присъединявам към казаното от теб! Амин!

# 153
Честита половин годинка на Максим! Щастливо детство и безброй усмивки!
И аз минавам да ви пожелая една прекрасна Бъдни вечер, изпълнена с любов и щастие!
Аз и моите момичета ви благодарим, че ви има! Обичаме ви!   bouquet

# 154
Мили момичета,
с наближаващият край на тази година се замислям за много неща и много спомени нахлуват в мен. Искам да ви кажа, че една много хубава част от тях са свързани с вас и с нашето малко е-общество тук. Използвам празничния ден, за да ви кажа, че ви чувствам много близки и да ви благодаря за компанията през цялата година.  Heart Eyes
Пожелавам ви весело посрещане и изкарване на празниците, нека в къщите ви цари любов и разбирателство, нека се чува смях и звън от чаши и нека уханието на коледните сладки напомня на всички ни колко сме щастливи, че имаме тези малки съкровища, който правят семейството семейство!
ВЕСЕЛА КОЛЕДА, МИЛИ МОМИЧЕТА!   newsm51   
Специален поздрав за вас: http://novapartament.fotopic.net/p47399885.html
Просълзиме бе Босилче.
весело посрещане на коледа,живи здрави и щасливи

# 155
И от мен честита половин годинка на Максим, да е жив и здрав и все така да радва мама, и малко да я ядосва Hug

И от мен, момичета, всичко по-по-най за празниците, да сте здрави и да забравите всички лоши неща в 2007 и да престъпите тихичко 2008 година, изтеглили най-хубавите късмети, с най-любимите хора близо до вас Hug  bouquet

До скоро!

# 156
Честита месечинка на Макси и всички останали, които празнуват Tada
 Пожелавам на всички весело посрещане на празниците!

ДА БЪДЕ КОЛЕДАТА ВИ НЕЗАБРАВИМА,А ГОДИНАТА НЕПОВТОРИМА!
ДА СТЕ ЗДРАВИ, ВЕСЕЛИ, ЗАСМЕНИ И ОТ БОГ БЛАГОСЛОВЕНИ!

# 157
  • Варна
Честита половин годинка на Макси!

ВЕСЕЛО ПОСРЕЩАНЕ НА КОЛЕДА! ЖЕЛАЯ ВИ ДОМ ИЗПЪЛНЕН С МНОГО ЛЮБОВ, ТОПЛИНА И ДЕТСКИ ГЛЪЧ!

Признавам без бой, че не съм прочела нищо от вчера  Rolling Eyes,тъй че утре сигурно ще пиша по-дългичко. Новидях 2 чудни Юнчета  Mr. Green Heart Eyes. Косьо, Ники  Hug Hug Hug Hug Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes.

# 158
  • София
Момичета, много се радвам, че ви има, че споделяме радостите и тревогите си! Надявам се, и през идващата 2008г. да продължим да си помагаме и да сме една до друга.

Честити 6 месеца на Макси! Да е много здрав, щастлив, послушен и да носи само радост на мама и татко.

Весело посрещане на Бъдни вечер, много любов, подаръци и незабравими мигове с малките ни юнчета и всички любимите ни хора.

# 159
Весели празници на всички и щастлива нова година!!!
Много здраве, топлина в сърцата, щастие и любов на всички. Нека се сбъднат мечтите Ви, защото на Коледа наистина стават чудеса!

И едни здрави и послушни дечица! Нека усмивките никога не слизат от техните личица, за да бъдем и ние усмихнати като тях!

Честит празник (половин ден-денче) на МАКСИМ на мама Мом_Ан!!!

# 160
  Весели празници момичета,аз мисля,че имаме най-хубавите подаръци на земята нашите Деца!Нека да ни радват дълги години.Щипкайте ги гушкайте ги и ги мачкайте всеки ден,те са нашата голяма радост. 

Последна редакция: пн, 24 дек 2007, 22:54 от Щък

# 161
ЧЕСТИТО РОЖДЕСТВО ХРИСТОВО![/color]

Мили момичета, искам и аз да ви благодаря, че ви има, че сме винаги заедно, в добро и лошо, че имам рамо, на което да се облегна! Искам да знаете, че за мен сте безценни и че много, много ви ценя!!!  Hug  Hug  Hug
Пожелавам на всички топли и щастливи празнични дни, огънят да топли огнищата ви, а детският смях - сърцата ви! Бъдете здрави!
newsm51

# 162
ЧЕСТИТО РОЖДЕСТВО ХРИСТОВО!

Мили мами на юнчета, благодаря ви, че ви има   bouquet  bouquet  bouquet
Много съм щастлива, че съм част от вас, защото вие сте част от мен. Пожелавам ви всичко, което е свързано или подобно на усещането да видиш за първи път детето си, да ти се усмихне за първи път, да го чуеш да се смее, да видиш как татко му го гледа и те прегръща просълзен от любов - дано тези чувста изпълват всеки ваш ден!

# 163
Здрарейте  Heart Eyes

Честити 9  Crazy месеца на малката порастнала Билянка  newsm51
Честити 6 месеца на Максим  smile3525
Ама наистина тези прекрасни Юнчета, други каот тях няма, да с ани живи и здрави и много да си ги нацелувате и нагушкате и от мен  Hug Crazy Flutter
Принцеске, да ти е жив и здрав мъжа, много да се обичате и гледате   bouquet
ЙояHug Hug Hug  bouquet  bouquet  bouquet
И аз така й викам на Симоната  Laughing, освен какво ли не друго
Валина  Hug
Маслинке, честито със здраев да си го ползваш
Гери и на вас честито много пюрета да изпапка сладурката и много здрава и усмихната да расте   bouquet
И на всички други - честити нови придобивки и със здраве да си ги ползвате   bouquet  bouquet  bouquet
Леле, Лъвице, много са ти хубави мъжете, ама първта ми реакция като видях снимката беше: Абе какво прави Симона на тази снимка, къде са я снимали  Joy  Hug Hug Crazy
Ние за нова година отиваме на вила барабар с малкото сладко и една кака на 3 години - ще е лудница  Crazy

Леле колко е часът  Heart Eyes Hug  bouquet Heart Eyes

# 164
Честита Коледа на всички  Hug искам да ви кажа че много ви обичам и смея да твърдя че сте ми истински приятелки  Heart Eyes.Весело прекарване на празниците и много много обич и толина да има в домовете ви   bouquet.

Общи условия

Активация на акаунт