Отговори
# 165
  • В сърцето на ММ
Нека Коледната звезда
да огрява вашия път в живота,
Нека здравето и късмета
бъдат ваши спътници,
а сърцето и умът –
ваши съветници!
И не забравяйте
да оставите едно
отворено прозорче
в сърцата си
за хората, които ви обичат!
Весела Коледа ! Hug

# 166
ЧЕСТИТА КОЛЕДА И ВЕСЕЛО ПОСРЕЩАНЕ НА НОВАТА ГОДИНА!!!!!

# 167
  • Варна
ЧЕСТИТО РОЖДЕСТВО!!!

Пожелавам на всички мноооооооого здраве и най-щастливите и жизнерадостни дечица. Момичета, благодаря ви  Hug Hug Hug! Наистина ви чувствам повече от приятелки и искам всички да ви прегърна, жалко, че нямам ръце като на татко Барба  Wink Mr. Green Heart Eyes.

А на нас пожелавам да посрещнем новата година здрави!

# 168
                                                                весела коледа

Топла трапеза Мили момичета
                                                                Пожелайте си любов и тя
                                                                ще ви стопли в мразовитата нощ.
                                                                Коледни песни пейте за душата
                                                                и с червено вино напълнете чашите
                                                                Вдигнете тост, за здраве, мир и късмет!
                                                                 Наздраве!
  bouquet
и нещо забавно     bouquetВесела Коледа!Свекърва ти да е мълчалива,мъжът ти да носи много пари и да не пита къде ги харчиш,а ти да кръшкаш и той да не пита с кого го правиш

# 169
ЧЕСТИТО РОЖДЕСТВО ХРИСТОВО!
Скъпи момичета, вие сте най-близките ми приятелки! Радвам се, че ви има, че ви познавам, макар и виртуално, че децата ни растат заедно!
Обичам ви всички от все сърце!
Желая ви здраве, щастие, късмет и много, много детски смях около вас!

# 170

Пожелавам на всички Весела Коледа и Щастлива Нова Година!!

# 171
Честит имен ден на Христо на Лилибон! Пожелавам му здраве и щастие!   bouquet

Честит имен ден на малката Кристина! Да расте здрава, игрива и много, много да радва мама и тате!  Hug   bouquet

Ето и нашето Коледно албумче! Изинявам се за лошото качество на снимките  Embarassed, за разлика от тях, настроението беше на ниво!  Wink

# 172
  • Пловдив
Честито рождество христово ! Честит имен ден на всички именници днес ! Желая на вас и вашите семейства здраве, късмет и сбъднати мечти ! Обичайте се ! Благодаря ви, че ви има !!!!!

# 173
ЧЕСТИТО РОЖДЕСТВО ХРИСТОВО!Честит имен ден на празнуващите!Нека новата година посрещнем здрави и щастливи и отворим сърцата си за много любов!!!Щастлива съм ,че съм една от всички тук ,има с кой да споделям и да обменям опит за децата БЛАГОДАРЯ ВИ ЧЕ ВИ ИМА !!!

# 174
Имаме ли именници  Mr. Green веднага две крачки пред строя и да почерпят!Айдеееееее стани стани ниииииинееее нине господинеееееее.Дайте някой геврек туй онуй!Ади аз отивам да готвя софрата за довечера,ще я снимам после и ще ви покажа снимки Wink

# 175
Честито Рождество Христово  и от наш'та банда!
С повечето от вас преживяхме (макар и не наживо) доста скъпи моменти,за това ви пожелавам пред вас да има само топли и нежни мигове,когато дори болката да е сладка.Дано раждането на Спасителя ни научи да вярваме,така както малкия Криси ни научи да обичаме!
Та за отчета:
Ето ви едно коледно джудже,което опознава елхичката на баба и дядо,както и първия коледен подарък на Кали:

Нататък няма да ви показвам,че ще стане неприлично дълъг поста.Особено като се стигна до педагогическо бъднивечерно захранване тип "ошаф по лигавника"...
Само да кажа че прекарахме пълноценна вечер в очакване на Рождесто и се надявам все повече хора да се докоснат до щастието именно на този празник!

# 176
ЧЕСТИТ ИМЕН ДЕН НА ВСИЧКИ,КОИТО ПРАЗНУВАТ ДНЕС!

ЧЕСТИТО РОЖДЕСТВО ХРИСТОВО!
СКЪПИ МОМИЧЕТА!
ПОЖЕЛАВАМ НА ВАС И ВАШИТЕ БЛИЗКИ ХОРА НАЙ-МНОГО ЗДРАВЕ, ПО-МАЛКО СТРЕС В НАПРЕГНАТОТО ЕЖЕДНЕВИЕ,ЩАСТИЕ, ЛЮБОВ, МНОГО УСМИВКИ И ОЩЕ НЕЩО, БЕЗ КОЕТО НЕ МОЖЕМ ЗА СЪЖАЛЕНИЕ - ПАРИ!
    НЕКА БОГ ПАЗИ ДЕЦАТА НИ, А С ДНЕШНИЯ БЛАГОСЛОВЕН ДЕН НЕКА БЪДЕМ И ПО-ДОБРИ!

# 177
  • София
                ЧЕСТИТО РОЖДЕСТВО ХРИСТОВО!!!              
       ЧЕСТИТИ ИМЕН ДЕН НА ПРАЗНУВАЩИТЕ И ЧЕСТИТИ МЕСЕЧИНКИ!!!
      ПОЖЕЛАВАМ ВИ БЕЗКРАЙНО МНОГО ЗДРАВЕ, ЩАСТИЕ И КЪСМЕТ!!!
  МНОГО ПРЕКРАСНИ МИГОВЕ С МАЛКИТЕ СЪКРОВИЩА, МНОГО ЛЮБОВ,
                    ДЕТСКИ СМЯХ И УСМИВКИ!!!

МНОГО  Hug  Hug  Hug ЗА ВСИЧКИ ВИ!!! ЩАСТЛИВА СЪМ, ЧЕ ВИ ИМА!!!

Поздрави и от още едно коледно джудже !!!

Последна редакция: вт, 25 дек 2007, 19:56 от anii_ta

# 178
СВЕТЛО РОЖДЕСТВО  и от нас !!!!!!
МНОГО ЗДРАВЕ И СБЪДНАТИ МОЛИТВИ НА ВСИЧКИ СЕМЕЙСТВА!!!!!!

bouquet  bouquet  bouquet  bouquet
БЛАГОДАРЯ ВИ ЧЕ ВИ ИМА !!! Радвам се , че ви открих и намерих приятели без , които живоа ми  не би бил  същия! Hug Hug Hug Hug
от мен и Рая   love001  love001  love001

# 179
ЧЕСТИТА КОЛЕДА! ЖЕЛАЯ ВИ ОТ СЪРЦЕ ЩАСТИЕ, КЪСМЕТ И ЗДРАВЕ НАЙ-НАПРЕД! ИЗЖИВЕЙТЕ ПРЕКРАСНА РОМАНТИЧНА КОЛЕДНА НОЩ И НЕКА ТЯ СБЪДНЕ ВСИЧКИТЕ ВИ ЖЕЛАНИЯ!

Общи условия

Активация на акаунт