МНОГО ЛУДОРИИ И ВЕСЕЛИ ИГРИ МУ ЖЕЛАЯ!

Жив и здрав и с весело детство!
Неизбежно ми се вижда някой от нас да срещне друг, който го кара да се чувства например забавен и да иска да задържи това чувство. Тогава идва момента да се сложат нещата на везната семейство срещу другото...как да го нареча не знам.
Уж всичко мина добре,децата се забавляваха,свекър ми дойде,което само по себе си е супер...ама се почна още от фризьорката в 9 сутринта.Тя се забави,макар че я бях предупредила,че в 10:30 трябва да съм на линия.Нейното бавене и бърборене просто ме сбърка!После ме изнерви допълнително бащата на Дани.Значи НЕ МОЖЕ ЛИ ЕДИН МЪЖ ДА НЕ ЗАБРАВИ ДА НАПРАВИ НЕЩО,КОГАТО НЕЩАТА СА 2 НА БРОЙ?!?!
Нахраних детето преди фризьора,подредих дрехите му по ред,в който ще бъдат обличани и помолих татко му да му намаже лицето,защото му е доста сухо.Той даже ме попита от кой крем,аз отговорих от по-мазния на Мустела.Качвам се в джипа-Дани не е намазан.Ейййййй,направооо......Казах му,че се надявам,че не е забравил да му сложи гащи!Мъжо се ядоса,че се дрязня заради един крем,което ме вбеси още повече,защото е повече от ясно,че не става въпрос за крем,а че го моля за 2 неща и той едното забравя /аз ли не съм толкова важна,за да го заполни,глупости ли говоря-не знам/