Отговори
# 75
Честит Рожден Ден на Бадемката. Да е все такава сладурка , весело детство и кьсмет.
Ели, да ви е жива и здрава буболечката. Страхотен купон ви пожелаваме с Марто

# 76
ТРИ ВЕСЕЛИ БАЛОНА И ТРИСТА СЪРДЕЧНИ ПОЖЕЛАНИЯ ЗА РОЖДЕНИЧКАТА
ЕМКА БАДЕМКА!
ЖИВА И ЗДРАВА, МНОГО УМНИЧКА И ОПРАВНА ДА РАСТЕ, ДА РАДВА МНОГО МАМА И ТАТИ И БЕБЧЕ КАТО ДОЙДЕ ДА СЛУШКА НЕЯ НАЙ-МНОГО!
ЧЕСТИТ ТРЕТИ РОЖДЕН ДЕН И НА ЛЮБЧО! ЗДРАВО, БУЙНО И ЖИЗНЕРАДОСТНО ДЕТЕ НА РАСТЕ НА МАМА ЙОАНА![/color][/size][/b]

Последна редакция: чт, 27 дек 2007, 16:13 от Lyusil

# 77
  • София
Честит Рожден Ден, Диля  bouquet.
Честит Рожден Ден и на Емма  bouquet
Честит Рожден Ден и на кавалера Любчо  bouquet

Скъпи дечица растете здрави, умни и добри! Много обич да получавате и много обич да раздавате!

Болничките бързо да оздравяват. То май и ние го изкарахме този вирус - висока Т, кашлица и течащ нос. Накрая след спадането на Т, Виктор се обрина. Педиатърката каза, че не е нищо сериозно, но аз след ровенето в нет-а, го определих, че е изкарал Розеола Thinking

# 78
  • София
Раичка май наистина е права. Сега и аз се сетих за тая кака. Нелка, Дара как е? Ние официално сме на антибиотик вече  Sad

# 79
  • у дома
ЧЕСТИТА 3ТА ГОДИНКА НА ЕМКА БАДЕМКА! МНОГО РАДОСТИ ДА НОСИ, ДА ДИВЕЕ, ДА ЛУДЕЕ, ЕНЕРГИЧНА, АТЛЕТИЧНА, РУСОКОСА, МЪНИЧКА ПРИНЦЕСА, НАЙ-ДОБРА И ОБИЧЛИВА БЪДЕЩА КАКА!
 newsm51 bdbaloni baloni bdbaloni

Ели, честито и на теб!

Йо, ЧЕСТИТО ПОРАСТВАНЕ НА ГОЛЕМИЯ МАЛЪК МЪЖ ЛЮБЧО! ДА СТАНЕ ГОЛЯМ ЮНАК И МНОГО ДА ВИ РАДВА!
  baloni bdbaloni baloni

# 80
  • у дома
хмм.. чудя се с каква съвест тези хора отиват на работа в подобно състояние. Ясно им е, че ще посеят вируса у малки деца .. нямам думи просто  Shocked  Shocked  Shocked 

Сега ще накарам Тео да звънне и изрично да помоли болни аниматори, актьори и служители да не присъстват на партито на Катето, за което отправям покана към всички вас с горещи пожелания всички да сме здрави..

ДО ВСИЧКИ:
  ura
Официално сте поканени и на Катиното РД парти  на 02 Януари от 18.00ч. в салона на парти-зоун на гърба на НДК, гледа срещу паркинга. Ще бъдем безкрайно щастливи да празнувате с нас !

# 81
Мацки,аз така като ви чета,май почти всички дечурлига са болни CryДано бързо се оправят всички Hug

# 82
Диди, много благодарим за поканата! Дано сме здрави, ще дойдем!!!

Мкп, кой ви е антибиотикът?

# 83
Ето го отчетът и за нашия РД, в дела и документи:
http://www.foto.bg/showgallery.php?cat=4556

Болничките Декемврийчета да се оправят бързичко. Hug

# 84
  • София
Диди, много благодарим за поканата! Дано сме здрави, ще дойдем!!!

Мкп, кой ви е антибиотикът?

СЕС Форте

# 85
Здрасти банда
и Нелата е болна, ама че работа тези аниматори  Close
Много тъпо така, цялата банда се натръшка по едно и също време, нищо чудно да е от тея болни каки...
И Емата подсмърча и кашля, но това е перманентно при нас, от сливицата уж, само намалява и се увеличава секрета, според това, дали има и какви капки, но никога не изчезва...

Емката цял ден ни говори, как утре имала роДен ден, и ще бъде много голяма, на 3.год., и ще ходи с чанта на училище, пита къде са гостите и подаръците  Crazy Mr. Green тортата толкова не я вълнува  Whistling Mr. Green
Ох много съм превъзбудена, и очаквам с голямо нетърпение утрешния следобед  Mr. Green Tada

Страхотни пожелания, страхотно настроение ми за-формиха преди лягане  Grinning Hug
Люска особено твоето, е направо главозамайващо  Hug имаш дарба на поет   bouquet
Да спомена, че Дилята е със супер тоалет на р.д.то, истинска госпожица с тези коси, направо ще се учудя ако все още няма опашка пред вратата ви от млади кандидати - юнаци Wink Grinning

# 86
аз пък вчера забравих,

Честит Рожден Ден на ЕМКАТА!

Желаем ти прекрасно детство, бъди здрава!

# 87
  • Все още в къщи, но скоро може и в лудницата
ЧЕСТИТ РОЖДЕН ДЕН НА ЕМКАТА    bouquet

# 88
  • 42.016399,23.101179
ЧЕСТИТ РОЖДЕН ДЕН НА ПАТЕРИЦИ НА ЕМКА БАДЕМКА, ДИЛЯ И ЛЮБО!!!
МНОГО ЗДРАВЕ, ЩАСТИЕ И БЕЗГРИЖНО ДЕТСТВО ВИ ЖЕЛАЯ.

# 89
  • София
ЧРД на Дилята, на Емка Бадемка и на Любчо Simple Smile
Много целувки и ЗДРАВЕЕЕ за вас и вашите майки мили дечица.

Досега бяхме на Гумощник. Днес само минахме за час през София да сменим багажа и мога да съобщя най-официално: Ние сме на Банскооооооооооо.  Ще останем тук до 2-3-4-5... абе аккто дойде Simple Smile
Утре съм на Пистите и после ще ви се отчета. Имам нет постоянно. Даже утре и в неделя съм на работа и ще си работя от тук.. ех че кеф...

Всички да оздравявате ей!

Нелка, Сепията си свърши работата.

Общи условия

Активация на акаунт