Отговори
# 60
  • у дома
ЧЕСТИТ 3ТИ РОЖДЕН ДЕН НА ДИЛЕТО!
ЗДРАВО, ХУБАВО И ВЕСЕЛО ДЕВОЙЧЕ, САМО РАДОСТИ ДА НОСИШ НА МАМА ЛЮСИ И ТАТИ ГОШКО!
БЕЗГРИЖНО ДЕТСТВО ИЗПЪЛНЕНО СЪС СМЯХ И ЛУДОРИИ!
  bdbaloni baloni

Мимка, Неви, какви са тез вируси точно сега  ooooh! Дано не е нещо сериозно, още не са свършили нашите ни празненства.
Стискаме палци за бързо възстановяване, че още игри, песни, танци има приготвени таз година за балеринки и ежковци  Heart Eyes

Последна редакция: ср, 26 дек 2007, 18:13 от fastuche

# 61
  • Sofia
Най-после ми остана време да седна и аз малко пред компа.
Честита Коледа на всички!Много здраве и късмет!
ЧЕСТИТ РОЖДЕН ДЕН НА ДИЛЯ!ДА Е ЖИВА И ЗДРАВА И ДА РАДВА МНОГО МАМА И ТАТЕ!  bouquet
ЧЕСТИТ РОЖДЕН ДЕН И НА ДАНИ!(на патерици) Heart Eyes

Искам да благодаря още веднъж на всички,които уважиха нашето парти Hug
Имам много малко снимки.Повечето е на камерата.Качени са тук http://www.snimka.bg/album.php?album_id=204083
В Нели също има снимки,като има време надявам се ще ги качи.А също така ще ми ги прати и на пощата Wink
Чакаме също снимки и от рождените дни на Дара и Дани.
Снощи Дара и Вики имаха медийна изява по Нова ТВ след връчването на подаръците от Дядо Коледа Laughing
Вики също е болна.Хрема и кашлица я тормозят

# 62
Честита Коледа на всички. Здраве , спокойствие и много кьсмет.

Честит Рожден Ден на чаровната Диля. Много усмивки и безгрижно детство. Весел празник на цялото семейство.

болничките бьрзо да оздравяват. мойте и двамата го изкараха този вирус миналата седмица. mkp , точно така протича. от нищото , с кашлица и висока температура. три дена на легло - не можеха да станат от температурата. много бяха отпаднали. дано при савко и ванеса мине по леко  Heart Eyes

да ви се оплача и на вас - направо сьм бясна днеска . сутринта научих , че бившият ни хазяин , дето уж щеше да продава апартамента и затова ни изгони, всьщност се е нанесьл той да живее в него.  #Cussing out #2gunfire  направо полудях като разбрах - ако ми беше пред очите , бедна му е фантазията какво щях да го направя   #2gunfire #2gunfire . ама аз ще понамина тези дни през него и ще му се иска да не ме е познавал - много сьм му набрала.....еее, оплаках ви се. как може да има такива хора , незнам просто....

Юле, взе ли вече нещата от пощата. ако да , обади се да се видим за по кафе. ( ако "не" - пак се обади за кефе .... Mr. Green ) сьвсем се покри , вече.... Laughing   Naughty

# 63
  • София
ЧЕСТИТ 3-ТИ РОЖДЕН ДЕН НА ДИЛЯ!

Ванеса още е с температура, дано се размине. Иначе се чувства по-добре, играе си, ама това не е показателно.

Да не пропусна покрай заминаването и понеже със сигурност няма да ми остане време за лични покани

ПОКАНЕНИ СТЕ ВСИЧКИ НА РОЖДЕН ДЕН НА 7-МИ ЯНУАРИ, ПОНЕДЕЛНИК, ОТ 17,30 ЧАСА В КЛУБ "ОСТРОВЪТ НА СЪКРОВИЩАТА"

# 64
  • у дома
Въх Миленка, тъкмо се гласях за градинско парти на Катето на 7ми, че дотогава са във ваканция - сега ще сменям датата  Mr. Green

Ванеса тук ли остава?  newsm78 Може ли да я каним на РДта във ваше отсъствие?  Flutter Я дай координати на баба Веси ако така стоят нещата плийз  Grinning

Чоча, много хубави снимки .. не ми стигнаха  Flutter Вики да оздравява, още партита я чакат ..

Монка, ремонт ли сте правили на старата квартира?  newsm78 Зарежи го тоз хазяин мен ако питаш, само си хабиш нервите по него. НО, ако си уверена, че така ще се почувстваш по-добре, иди да се разтовариш и му вдигни кръвното  Mr. Green

# 65
  • Sofia
ЧЕСТИТ РОЖДЕН ДЕН НА ЕМКАТА!ЕЛИ,ДА ТИ Е ЖИВА И ЗДРАВА БАДЕМКАТА И МНОГО ДА ВИ РАДВА!  bouquet Hug

# 66
Весела Коледа мили момичета, желая ви всичко най - хубаво, най - вече да сте здрави и разумни Laughing
Ванилийка да ме набие защото не честитих рождения ден на Дани бузани, Ванилийка виновата, да ти е жив и здрав, всичко най  - хубаво ви желая
ЧРД на патерици и на Дилята
ЧРД и на Емма, да е жива и здрава малката сладурана Heart Eyes
Аз съм н аработа, с 39 градуса, Виктор е у нас, с 39.2 температура, с днешна дата стават 27 дена от както сме болни........3 антибиотика, 1 милион капки - ебахти смотаната година, да се маха, искам си здраво пак детето Cry

# 67
Здрасти банда
утре 15.30-17.30 в Двете Фей е партито за декеврийчетата, всички присъстващи ще помоля до обяд да ми драснат че ще идват, за да не остане детенце без куверт...

Чут Чут
ама що така, къде ги намирате тея Т. това вирус ли нещо, или от какво...
Айде оправяйте се, работата ще почака Hug

Аз пък преди да заминем записах Емата на операция за махане на 3.тата сливица - на 13.2.  Rolling Eyes

Как мина р.д.то на ДИЛЯ  Party

# 68
Честит Рожден Ден на Емката!!! Да е много здраво, весело, умно и красиво момиченце!!!
Хубав празник, Ели!!!  bouquet
Как върви курсът по опресняване на българския?  Wink

Не мога да кажа дали Сав е по-добре, ще търсим доктора, дано утре можем да наминем, без да разнасяме вируси!

Сърдечно ЧРД и на Любо на Йоана!

Честит празник и на всички именици, ако има такива около вас!

# 69
Честити Рожденни Дни на всички,който съм пропуснала!Да са живи и здрави и безгрижно детство им пожелавам!

Днес трябва и ние да почерпим Grinningмакър,че не ние точно до РД,защото сме болни CryЧудя се какъв е този наш късмет,та все сме болни,миналата година с бронхит,сега кой знае,какво ще излезе ooooh!Но си пожелавам да ни е жив и здрав и с по-малко болести от догодина Praynig

п.п.Искам да ви се извиня,че почти не пиша,но нямам време-от работа в къщи с детето,а даже понякога се налага да викам приятелки да го гледат,защото няма кой.

# 70
  • София
ЧЕСТИТ РОЖДЕН ДЕН НА ЕМКА-БАДЕМКА!

ЧЕСТИТ РОЖДЕН ДЕН И НА ЛЮБЧО!

Температурата продължава, вече с екстри - сополи. Кашлицата не е толкова зле, но съм изприщена от притеснение. Мамка му, чудесно ще си изкарам от утре в Русия, като ми е болно детето. По този повод се съмнявам, че ще посетим РД на Емка, няма смисъл да ви дарим с вирус. Но от сърце желаем весел празник.

# 71
и ние отпадаме - аз съм с бронхит........отивам утре на снимка, да не е и по - лошо
съжалявам, но докато не стабилизирам Виктор, не ме пишете за никъде Tired

# 72
Здравейте,

Честит Рожден Ден, Диля, бъди жива и здрава, безкрайни игри, щастливо и безгрижно детство и много подаръци ти пожелаваме от сърце
.

И ние сме болни, кашлица, температура, сополи. Аз ще ви кажа от къде са болни, последния рожден ден на Даричка, в залата с децата имаше една кака от аниматорките облечена с пуловер и яке, която си духаше носа и кашляше, а и щом беше с яке , а Дара по презрамки , сигурно е имала и Т. Дори тя гримираше децата лице в лице.

Ще видим утре как ще сме. Мога да дойда сама на РД-то на Емката. Те и без това ще спят, ако са зле.

# 73
Раичка дано да не си права, макар че, Виктор е от рисуваните деца, след рд-то не е мръднал от нас, не са идвали хора у нас, просто нямам идея какво стана, той е по - добре, но аз сериозно се влошавам, ще топля кревата 4 дена, видяло се е Tired

# 74
Май наистина твърде много декемврийчета са болнички по сходен начин, та може Раичка и да е права, дано всички се оправят бързо! Ние бяхме на лекар, пак малко е зачервено едното ухо, за всеки случай имаме рецепта за антибиотик, но засега сме в изчакване, днес още не е вдигал Т.

Общи условия

Активация на акаунт