Отговори
# 150
Честит рожден ден на Ванеса!
Да си здрава и засмяна, на тати и мама радост най-голяма!

Честит имен ден на всички празнуващи и празнували! 

# 151
ЧРД на малката красота Ванеса Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes

# 152

ЧРД, Ванеса-принцеса! Да си жива и здрава, мама и тати да те глезят Hug

# 153
  • Sofia
И ОТ НАС ЧЕСТИТО НА ВАНЕСА!ДА СТАНЕ НАЙ-ДОБРАТА БАЛЕРИНА!  bouquet
Честит имен ден на дара на патерици!

# 154
  • София
Благодаря на всички за поздравленията! Надявам се и да ви видя следобед!

# 155
Честит Рожден ден на Ванеса! Най-добри пожелания за всички, на които съм пропуснала рождените дни и празниците!

Виктория е хремава, съпружеското тяло е болно, аз само се опитах да се разболея, но някак си засега ми се размина. Работата ми идва в повече... ай стига съм се оплаквала.

# 156
  • София
Честит рожден ден на Ванеса!

Да е здрава и щастлива, много палава и да стане по-устата от майка си! Последното задължително!

# 157
  • 42.016399,23.101179
Честит Рожден Ден на Ванеса!!!
Много здраве, късмет и хиляди лудории.Весело изкарване на празника.

Честито на всички именници празнуващи тези дни!

# 158
  • у дома
ЧЕСТИТА 3ТА ГОДИНКА НА НАШАТА РУСОКОСА БАЛЕРИНКА  ВАНЕСА! РАСТИ ЗДРАВО, ВЕСЕЛО И БЕЗГРИЖНО ДЕТЕ!  baloni bdbaloni baloni
Мимка, весел празник   bouquet

Последна редакция: пн, 07 яну 2008, 14:43 от fastuche

# 159
ЧЕСТИТ РОЖДЕН ДЕН НА ПОСЛЕДНАТА РОЖДЕНИЧКА-ХУБАВАТА ВАНЕСА-КЛАРА!Пожелавам й много здраве,да е все така устата и палава!Циганска крава  Mr. Green,и на теб честито и може още едно такова готино дете да си родите....  bouquet Не,това за кравата ще го запомня!  Joy
ЯНЧЕ,кога Мая тръгва на градина?Всички са тръгнали отдавна,а на Дани тепърва му предстои и ми е интересно как ще се представи,както и Мая.Пиши,мен ме интересува.

# 160
  • София
ЧРД на Ванеса и от мен Simple Smile

Така ето и доклада от първия градински ден на Мая: Мина отлично! Мая толкова се вълнуваше, че отива в голямата градина при големите, че едвам я удържах за да я облека. Лелите са много мили и много ми допаднаха. Трябва да занеса чаршафчета и в тази връзка да ви попитам - откъде мога да купя с ластик (искат ни с ластик)? Мисля да я запиша на народни танци допълнително... Но се чудя за езика...  Искат ни по 30 лв за консумативи - моливи, флумастри, учебните тетрадки (Моливко и кой беше другия...) и т.н. Беше много доволна когато я взех и ме попита дали утре пак ще ходи. Това е...

# 161
Привет отново и надявам се за последно от Софето  Wink
Искам само да поФаля вчерашното парти, надмина очакванията ми - сериозно  Grinning
Каката или лелята там доста добре ги организираше, всички момиченца бяха принцеси, момчетата кученца и меченца, голямо представление беше Tada
Голямото щурее-не обаче беше главно след организираната част, поне за моята фурия  Mr. Green

Побъбрихме, посмяхме се, супер беше  Whistling Mr. Green

Емата стана и вече си търсеше коронката  Shocked Mr. Green

# 162
  • София
Още веднъж ви благодаря за пожеланията. Благодаря и на всички, които успяха да дойдат, и за чудесните подаръци. Ванеса беше толкова превъзбудена, че цяла нощ се събужда. Сами се сещате, днес съм като зомбирана. Надявам се, че празненството се е харесало и на Ванеса, и на децата, щото аз бях леко умопомрачена. Много съм тъпа, вместо да се забавлявам на празника на детето си, се бях гипсирала направо.  Mr. Green

# 163
  • у дома
и аз да добавя - супер беше наистина. Много добра организация, аниматорката не жалеше сили да работи с децата и да направи тържеството специално за Ванеса- принцеса.  Peace
Мимка, поздравления  - много добра находка е този клуб    bouquet

Катето не влезе в нищо организирано, нито игри, нито поздрави към рожденичката  ooooh! - тя не признава някой да й казва какво да прави, на опашки не й се реди и не пее и не танцува по команда, а само когато тя си реши.    Close  Thinking

Затова пък Мая и Дара обраха точките - Дара така хубаво изпя мила моя мамо с микрофон пред публика Hug, а Майчето беше разкошно зайче - скок-подскок  Hug

ОФФ:  Миленка, снощи като се прибрахме не се отдели нито за секунда от Маккуин, заспа с него, гушкайки го. Тази сутрин като никога се събуди без да я ръчкам, седна в леглото сънена и първата й реплика - къде е Маккуин  ooooh!  ooooh!

# 164
  • София

ОФФ:  Миленка, снощи като се прибрахме не се отдели нито за секунда от Маккуин, заспа с него, гушкайки го. Тази сутрин като никога се събуди без да я ръчкам, седна в леглото сънена и първата й реплика - къде е Маккуин  ooooh!  ooooh!

Ще дойдете на моето виеееее  Mr. Green

Общи условия

Активация на акаунт