Спите ли със сутиен?

• 17 325
  • 323
  •   1
Отговори
# 120
Аз едва го търпя докато съм навън,пък да не говорим за спане.....Едно време,като бях млада не носех изобщо но вече съм си на години..... Mr. Green

# 121
# 122
  • В света на мечтите
не

# 123
Независимо дали съм будна или спя, сутиен в къщи не нося, свалям го незабавно щом се прибера, веднага след обувките и палтото. Слагам го вкъщи само ако имам гости.

# 124
  • София
Не, но иначе по цял ден съм със сутиен дори и вкъщи. Peace

# 125
О, не, той стяга, не бих могла да спя със сутиен. Даже понякога и като излизам, не слагам, зависи с какво съм облечена.

# 126
Не! Даже спя гола Crazy

# 127
Размерът на гърдите не е от значение. Аз също съм дребна с много големи гърди, но спя без сутиен. Ако толкова ви пречи по-добре си купете някакви по-стегнати потничета.
А примерите с майки, баби, стринки и т.н. са глупави.
Назад във времето някои са носили стегнати корсети, други са ходели без бельо... Средната продължителност на живот е била 40 години... Безумно е просто.

размерът на гърдите е от значение.преди да родя носех чашка Б,сега нося Д.не мога без сутиен

нощем спя със сутиен за кърмачки без банели.акушерката ми препоръча да спя с него.

Последна редакция: сб, 22 дек 2007, 03:10 от b_u_b_i

# 128
  • София
Размерът на гърдите не е от значение.

размерът на гърдите е от значение.
PeaceОт значение е,поне при мен.Аз нося сутиен 90Е,само по поръчка си намирам.Не само размера,но и формата е от значение.

# 129
  • София
никога не спя с него!

# 130
Момичета иска ми се да ви разбера но ми е трудно. Писала съм, че е без значение, съдейки по себе си и мои близки с голям бюст, за които това не е проблем. Някой беше писал, че само човек с голяма гръдна обиколка може да го разбере.Моята обиколка е с 30см. по-малка от височината ми.

П.П. Валенцето, ще ти бъда изключително благодарна, ако ми кажеш на лични от къде си поръчваш сутиени.

# 131
Момичета иска ми се да ви разбера но ми е трудно. Писала съм, че е без значение, съдейки по себе си и мои близки с голям бюст, за които това не е проблем. Някой беше писал, че само човек с голяма гръдна обиколка може да го разбере.Моята обиколка е с 30см. по-малка от височината ми.

П.П. Валенцето, ще ти бъда изключително благодарна, ако ми кажеш на лични от къде си поръчваш сутиени.
аз пък не мога да разбера къде е проблемът да се спи с хлабав сутиен без банели.същото е дали ще спиш със стегнат потник или с него.ако е достатъчно широк,нищо не се притиска.
със сутиен с банели и аз не бих спала,хваща ме саклета.

# 132
  • Габрово
Не,не мога да го търпя дори когато съм будна.Абсурд да заспя с него.

# 133
Оооо не, неудобно ми е! Така или иначе ми се размества и не ми е удобно. Crazy

# 134
О.К. b_u_b_i
Няма проблем.

Общи условия

Активация на акаунт