Спите ли със сутиен?

• 17 235
  • 323
  •   1
Отговори
# 75
  • София

Гуш, не се занимавай с мен. Не си тормози мозъка, търсейки сайтове, за да ме образоваш.

Да, явно няма смисъл  Laughing

Няма за какво и "горка" да съм ти

Горка си ми, че се връзваш на писания във форума...и не само заради това.

И за да не оспамвам допълнително темата:

Ето още линкове за дамите, които имат опасения, че носенето на сутиен е предпоставка за развитие на рак на гърдата :

едно

две

Ако потребителката Italia има собствени клинични изследвание по въпроса, моля да се включи, все пак хубаво е някой научен работник да се включи с неоспорими факти, доказващи тезата 'сутиенът предизвиква рак на гърдата'.

ГУШ
Какво означава това в подписа /чисто любопитство , защото има  Шуши/
Извинете за спама  Hug

това е едно от 'моите' имена за дъщеря ми.

Последна редакция: пт, 21 дек 2007, 15:57 от Гуш

# 76
Потребителката Italiа, може би действително притежава данни от наблюдателни и експериментални проучвания. Може би посещава семинари и конференции, за каквито потребителката Гуш не знае, че дори съществуват. Може би разбира поне една идея повече от моделиране. Но също така потребителката Italia знае, че информацията е най-ценното нещо на света.

Момичета, носете сутиени. Но не спете с тях!

# 77
  • София
честно казано е абсурдно да се твърди, че непрекъснатото носене на сутиен само по себе си предизвиква рак. Причината за появата на рака е все още неустановена и който открие каква е тя ще получи най-малкото Нобелова награда. Може да има наблюдения, че непрестанният натиск спомагат за развитието на рака, но не и да предизвикат появата му. И нищо чудно след няколко години подобно твърдение да се отхвърли като не съвсем точно, както се е случвало и с други теории. Само механичното притискане не може да предизвика рак.

# 78
Никога не спя със сутиен. Неудобн ми е.

# 79
  • София

Причината за появата на рака е все още неустановена и който открие каква е тя ще получи най-малкото Нобелова награда.

Italia, Italia-a-a!  newsm18 newsm18

# 80
  • София
Не , никога

# 81
  • СОФИЯ
ГУШ
Какво означава това в подписа /чисто любопитство , защото има  Шуши/
Извинете за спама  Hug

това е едно от 'моите' имена за дъщеря ми.

Добър хумор  Peace

И хайде стига сте ме стряскали , защото не мога да ходя без сутиен /бюста ми е голям , до пъпа ли да ми стигне   ooooh!/

# 82
Не,никога не спя със сутиен Naughty

# 83
  • София

бюста ми е голям , до пъпа ли да ми стигне [/size]  ooooh!/

Ами да, кожата с годините губи еластичност и когато тежестта на големият бюст я разтяга, тя няма как да се върне. Частично решение срещу увисване е носенето на сутиен.

Ей сега ще излезе някоя ССФ да каже как нейният голям бюст си стои стегнат дори и тя да не носи сутиен  Laughing

# 84
Гуш, благодаря ти за високата оценката. Но ми се иска да посочиш къде съм написала, че носенето на сутиен предизвиква рак на гърдата. Това, разбира се, няма как да стане. Изобщо думата "рак" не съм употребила.

# 85
  • СОФИЯ

бюста ми е голям , до пъпа ли да ми стигне [/size]  ooooh!/

Ами да, кожата с годините губи еластичност и когато тежестта на големият бюст я разтяга, тя няма как да се върне. Частично решение срещу увисване е носенето на сутиен.

Ей сега ще излезе някоя ССФ да каже как нейният голям бюст си стои стегнат дори и тя да не носи сутиен  Laughing

Според мен ако е голям и не носи сутиен ще стои стегнат до време
На 42г. съм и все още не задържам молив под гърдите си и това е така защото нося сутиен
Няма да се съглася ако някой ми каже, че това е ген  Naughty

# 86
  • София
Гуш, благодаря ти за високата оценката. Но ми се иска да посочиш къде съм написала, че носенето на сутиен предизвиква рак на гърдата. Това, разбира се, няма как да стане. Изобщо думата "рак" не съм употребила.

а здравната култура в каква връзка я споменаваше?

# 87
Не, не спя със сутиен........  А иначе през деня ходя винаги със  Peace
И аз съм така. Party

# 88
# 89
Безмислено и неудобно ми се струва. И в нас не ходя със сутиен даже.

Общи условия

Активация на акаунт