Q&A
Обобщени въпроси и отговори от темата *
Какви са най-добрите методи за захранване на бебета?
Къде мога да намеря био продукти и надеждни места за пазаруване?
Какви са работните часове на магазините във Виена на 31 декември и 1 януари?
* Предложените въпроси и отговори се генерират машинно от автоматизиран езиков модел на база потребителските мнения в темата. Генерираното съдържание може да е непълно, неактуално, подвеждащо или неподходящо. Вашите оценки спомагат за подобряване на модела и неговото усъвършенстване.
-
Какви са най-добрите методи за захранване на бебета?
Най-добрите методи за захранване на бебета включват постепенно въвеждане на храни, като се започне с пюрета от моркови, ябълки, картофи и други подходящи зеленчуци и плодове. Важно е храните да се въвеждат една по една с интервал от поне 3 дни между всяка. Изборът на био-продукти може да бъде предпочитан, но надеждността на магазина трябва да се провери. Захранването на бебето може да бъде обсъдено при следващите срещи, като се споделят различни мнения и опит.
-
Къде мога да намеря био продукти и надеждни места за пазаруване?
За закупуване на био продукти, магазините за био храни, био маркетите и големите супермаркети са добри опции. Важно е да проверите надеждността на магазина, тъй като има различни мнения относно качеството на продуктите. Освен това съществуват и услуги за доставка на био продукти у дома, които могат да предложат по-добри оферти от магазините.
-
Какви са работните часове на магазините във Виена на 31 декември и 1 януари?
-
Какви са средните цени на наемите, хранителните продукти и консумативите във Виена?
-
Какви са препоръките за захранване на бебета във Виена?
на всички, моито дадоха координати на дерматолози. Ще се опитам да си запазя час при някой, защото тия процедури,които искам да направя трябва да се направят преди пролетта.
. Иначе ние сме с кабел към upc, но пък и българска телевизия не ми липсва. Даже като се прибера освен да изгледам някой филм друго не ми се гледа.
храни.
. elfljo, видима ли е кръвта, колко време я има и промени ли се цвета на акото. Дано се оправи по-скоро 

При това положение аз бих спряла със захранването поне докато ви минат изследванията. Освен това ако вярвам че проблемите са на хранителна основа, бих опитала за седмица-две да храня детето с АМ за да видя дали ще има промяна. Но това си мсиля че бих направила аз в сходна ситуация, а ти си майката и знаеш най-добре кое е добро за твоето дете.
Ренка
много здраве, радост и сбъднати мечти на теб и цялото ти семейство