Дядо Коледа пристига, СЕПТЕМВРИйско внуче той намира!

• 20 629
  • 282
  •   1
Отговори
# 180
Ние си останахмееееееееее...........мъгла..............тъпо.................

Shocked Shocked Shocked
Къде мъгла ,Марис? В София ли? Тъкмо цяла сутрин гледам колко е ясно времето....... newsm78
Съжалявам.

# 181
Мечо, как къде има мъгла,,,на летището  Joy

# 182
  • Остров Приятелство
Здравейте и от мен Мили Дами,
Виждам освен Новата Година има и други поводи големи за празнуване!
На първо място Честита ти рожбичка свидна скъпа Alexsandra!Много да е жива и здрава, много да те радва!Татито да е честит и той!На каката желая много весели игри със своята сестричка!
Kemy Честит Рожден Ден скъпа!
Много радости, усмивки, късмет и любов ти желая от сърце!

Pipiole Честит празник!Да ти е жива и здрава и още дълги, дълги години да се радвате една на друга!
WinnyЧестито и на твоята приятелка!Да и е живо и здраво детенце!

Честито Рождество Христово и Честита Нова година!
Нека не броим дните, много да са ни парите!Нека да живеем лудо, нека всеки ден е чудо!Нека зло под камък спи и по вода да Ви върви!

Гледайте сега какво четмо ще има... doh Laughing

Празниците бяхме и тук и в Търговище.
Тук беше хубаво.Сестра ми и нейния дългогодишен приятел/подчертавам думата, тъй като вече ми се иска да не  е приятел, а мъж – почти 7години са заедно/ решиха, че тази година искат да е при тях.По точно приятелят и и аз затова се надявам това да е своеобразен намек, че вече са взели важното решение в живота си.
Паричката се падна на Дева Мария.На Мен любов, на мъжът ми много късмет в работата.Е тук е момента да вметна, че вече ще работи за Англия.Makeda казах ти аз, че скоро ще се видим пу пу пу, а късмет де! Hug Февруари ще идва към вас там, пък дано скоро и ние. Praynig
Калоян получи много подаръци – робот, който си беше специално поръчан на Дядо Коледа от около 2 месеца преди това.Аз все си мислех, че на тази възраст ще си променя желанието поне 100 пъти ако не милион.Но не би, робот та робот. ooooh!
Е, много слуша моето момче и ДаДо Толеда му донесе ного хубаво абот.
Мама тати и сие помогнаха на Дядо Коледа за другите подаръци – шейна, тезгях работен с разни му там отвертки, ключове и чук, дървено конче/ехееее като по филмите бре конче под елхата/, комплект прибори за хранене на Дисни, които като отворихме нашия веднага грабна тенджерето с боба да си сипвал, една много интересна свирка, дискове и книжки.Свирката е такава в която се сипва вода и като свириш тя чурулика като истинска птичка.Направо е чудна играчка и като изключим робота, тази също му стана любима и много се радва, ама много.Тя наистина е много интересна.Абеее имаше много подаръци, както от тук така и от там.Разни още самолети/много се изплаши от него и не даде да го отворим повече/, мотори, грейки и такааааааа
За Рожденият ми ден newsm38..........много плаках. Sad Тамошните се държаха меко казано недостойно.Мъж ми и детенце ми поднасят тортата в хола, правят ми изненада, нашия освен, че не благоволи да ме поздрави с Добро утро, нито дойде, нито ми честити Р.Д. и за капах най-демостративно излезна навън.Ей бога ми много ме заболя, вярвайте ми!  Confused
Свекървата дойде мрън, мрън той това, той онова и аз се реших този път и и рекнах всичко ще ми е на сърце.И за униженията на които ме подлагат, и за това, че се държат отврат, че това не може, онова не може у тях, колко още да се наведа, че хич не им пука, че синът им го боли най-много, какво още да направя за да ме уважават поне малко, как не ги е срам, че майка ми дори не поздравяват, а поканили майката на новата снаха дето се е и заканвала да ги съди, че синът им не я искал и т.н и т.н.
Не, че ми олекна, но просто много много се натъжих! Tired
Но пък моите мъже се представиха блестящо – страхотен букет от срамежливо розови рози/любимите ми/, парфюм, торта, закуска, разходка и обяд.
Ха, ха на снимка ще видите, че сега ми трябваха 2ма души за да запалят свещичките, а след някой и друга година направо цяла армия ще е нужна. hahaha Joy
Дърта, дърта ми се казва на това
Новата година беше чудно.Бяхме на ресторант в един хотел.В последния момент успях да уредя, тъй като не знаех дали да седя там или не, но както и да е!Оооо забравих, че и тогава се подриха „Ама вижте как плаче цял ден, все търси майка си, как ще ходите на ресторант, мрън, мрън бля, бля....от 20ч. Едва отидохме в 21.45, защото съседката го гледа т.е. уж покрай това да ги покани да гледа детето, че знам ли ги можеше и да се обидят на всичкото отгоре.Просто Уфффффффффффффф
Така ресторанта чуден – тежки пердета, централна маса само за двама, свещи, балони, сладоледи в плод, народна певица изпрати и посрещна Новата година с обръщение към всички, естествено и пя.Имаше и хора с тъпани, самодиви...Беше много хубаво и весело.
Пийнахме, хапнахме, веселихме се и се обичахме много! newsm68 newsm44 Drunk

Подаръците по горе казах за едните, а другите са: за Коледа вечерна рокля за да съм се кипрела за Новата Година  babydust7, силиконов цицник  bombsот тези модерните сега, дето само се лепят/чуден е/, тъй като не можех да си измародерствам силиконови цици, но........времето е пред мен smile3508, крем с колаген и някакви там нишки.
Аз пък му подарих антикварна книга за Коледа, която той търсеше от има няма 2 години - много и се зарадва.За Н.Г. парфюм Лалик Ноар.

Калоян беше щастлив, усмихнат, добър и многоооо, много суетен младеж.Лъска си обувките преди всяко излизане, преоблича се нон стоп, иска парфюми абеее чудо, чудо. Heart Eyes
Ще видите как се гледа дете, как танцува като Балу, как се прави сурвакница и т.н. Laughing

За Калоян пожелахме здраве, веселие, усмивки и учение! Heart Eyes
За себе си пожелах здраве, любов, сговор, топлина, уют и мъж ми да сполучи! Heart Eyes

Пипи_лота Не казваш ти, че имаш хубави роднини с които работя
Maris Ааах колко исках да те видя,Изглеждаш чудесно и се чудя и мая, защо ти пък се чудиш за какво са те харесали и снимали у Катарско.Та ти трепеш рибата тоооооолкова си хубава!
Лек полет и до скоро!
Ето и малко снимки!
http://www.snimka.bg/album.php?album_id=206982
http://www.snimka.bg/album.php?album_id=206989
http://www.snimka.bg/album.php?album_id=206993

Да спра, а какво ще кажете?!Има за четене за целия китайски народ Crazy hahaha Joy

# 183
  • Остров Приятелство
Maris кааааааааааааааа това какво означава?До кога си тук?Да пием днес по едно, а?

# 184
Марис, много неприятно се е получило с полета ви  Confused Дано утре излетите безпроблемно  Praynig

Съни, много неща покрай празниците са се случили гледам Simple Smile Мъж ти за колко време идва насам? Ако ще се установява тук, значи и вас до края на пролетта да очакваме  Hug

Идат ни гости и бягам да ги посрещам

Дос скорооо  Heart Eyes

# 185
Голям студ, голямо нещо днес Sad
Марис доста кофти се е получило с полета ви, повече късмет утре Simple Smile
Съни много работи са се случили с вас и хубави и лоши. Запази топли спомени за хубавите, а лошите забрави Wink

Сега да поразкажа малко за нашите перипетии.
Всичко започна след последната ваксина ДТК, която сложиха на Гоги (значи на 1г. и 5 м.) 4-5 дена след като му я сложиха детето започнаха да му отичат очичките след сън и като стане половин един час и спадат. Аз съответно се притесних и веднага се обадих на лекарката. Тя каза, че не е от ваксината и да не се притеснявам. След като няколко дена положението не се промени, направо отидохме при нея и тя като го видя веднага му пусна изследвания. Оказа се, че задържа вода и в урината му се отделя белтък. Вкараха ни в болница с диагноза нефротичен синдром (доколкото разбрах възпаляване ципата или легенчето на бъбреците). Все едно някой ме беше ударил и ми беше изкарал душата. Толкова рев изревах, а в болницата какъв кошмар беше...  Как се взема кръв от вената на дете, няма да ви разправям какъв ужас изживях и как рева докато една сестра дупче и ми вика "мамче ама ти защо плачеш" :shock:10 дена в болница, 3 месеца на лекарства и се оправихме. Обаче лекаря забрави да спомене, че и най-елементарна хрема трябва да се лекува с антибиотик, защото иначе започваме всичко отначало. И така - всичко беше добре до септември, когато след една хрема стигнахме до рецидив и пак влезнахме в болницата и целия ужас запозна отначало. Сега все още сме на лекарства. Този път обаче реших да се подсигуря и в момента давам имуностимулатор, поне да избегнем ако е възможно настинките. Постоянно съм на тръни и все му гледам гърло, слушам го докато спи дали има проблем с нослето. Просто съм се психясала Sad
В понеделник ще му пускам пак изследвания и ако всичко е наред и няма белтък в урината ще спираме хапчетата Praynig дай боже Praynig Praynig

Много се притеснявам сега като чета за децата, които са болни от нефротичен синдром и които в момента се подпомагат от Българската Коледа, до какви последици стигат и се моля на всички богове Гоги да го израсте Praynig 
Забраниха ни да ходим на ясла и детска градина Ще се гледаме в къщи до предучилищна, ама това да е проблема.
Иначе Гоги си е много схватливо и будно дете. Без проблем се научихме да си казваме за акото и пишото. От лятото сме без памперс, дори и през нощта. Храни се горе-долу самичък, говори много и почти всичко му се разбира. Доста е палав, ама аз му се радвам, понякога обаче може и да те изкара извън нерви с глезотиите си Crazy
Е засега това от нас, че доста дълго стана и извинявайте ако съм досадила Confused

# 186
Марис дано излетите утре  Praynig

Тонеска  Sad съжалявам за всички проблеми...Дано ви минава и да не се стига до усложнения  Praynig На нас ни предстоят последните 2 ваксини на Елито...останаха паротит, морбили, рубеола и ДТК...отлагаха ни почти година, изпитвам такива страхове...а Боян още не са му слагали нищо след изписването от болницата и тепърва всичко ми предстои отново  Tired

Съни на мен ми стана също много обидно на РД на свекърва ми преди 1-2 години, беше поканила майката на гаджето на малкия си син, а моята майка никога не е била канена Rolling Eyes Спрях да я мисля, ако иска...

# 187
Добро утро!

Честито на всички именници днес!
Да са живи и здрави, много щастие и късмет
  bouquet

# 188
  • Пловдив
Честит Имен ден на Дани! Много щастие, здраве, късмет и любов!

# 189
Добро утро, момичета!

ЧЕСТИТ ИМЕН ДЕН НА ВСИЧКИ ИМЕННИЦИ!ДА ВИ Е ЖИВО И ЗДРАВО ИМЕТО!

Тонеса- съжалявам за всичките ви премеждия.Дано всичко е наред от тук нататък и Гого да расте здрав и весел, а вие да сте спокойни Hug

Марис- питах къде е мъглата, защото при нас беше слнчево и ясно, та предположих, че навсякъде в София е така, но......все пак летището ни е в най-ниската част на града,та ......Дано успеете днес да излетите Praynig

Съни- много обичам да те чета.Звучиш ми много позитивно ,въпреки някои неприятни случки и това ме "заразява" и мен.Нещо в последно време съм го обърнала на драматизъм, което не е добре.

# 190
  • Plovdiv
Добро утро, момичета! И Честита Нова Година! Да сте ми живи и здрави всички. Hug newsm76
МИЛА АЛЕКС, БРАВО НА ТЕБ И МАЛКАТА БЕБКА МАГДАЛЕНА! ЧЕСТИТО НА ТАТИ И МАЛКАТА-ГОЛЯМА КАКА МОНИ! newsm51
Тонеска, Hug Hug Hug
ЧЕСТИТО И НА ВСИЧКИ ИМЕННИЦИ ДНЕС!  bouquet

# 191
Честито на всички именници! Здраве и късмет да им носи името!  bouquet  bouquet  bouquet

Мечо, никакъв драматизъм  Naughty Понякога е много трудно, но ако не вярваме, че по-доброто тепърва предстои сме загубени  Hug Hug Hug

# 192
ЧЕСТИТО НА ИМЕННИЦИТЕ ДНЕС! ДА СИ НОСЯТ С ГОРДОСТ ИМЕТО!

Тонеска, направо през ужасни неша сте минали! Дай Боже да е добре сега Гого и изследванията да са добри! Напълно те разбирам как една майка психясва когато детето й е болно! Няма по-лошо нещо на света! Моля се новата година да ни е по-здрава и да не се разболяват малките ни златенца  Praynig
Съни, а добре дошла! Ние сме тук до вторник. Вторник сутрин ни е самолета и дано да няма мъгла, че вече ми се прибира при мъжлето. Браво за хубавите новини! Ще идваме на гости по лондонско. За роднински взаимоотношения няма да си отварям устата, че много мога да изпиша. Радвай се, че с мъжа си сте един за друг и това е...
за по чашка - аз мога само днес и то не за дълго, че сестра ми е на работа в понеделник...та ако някой е навит  bowuu

# 193
  • Остров Приятелство
Честит Имен Ден, на всичките ни именници!
Danisport Да сте живи и здрави и ти и твоето име!

Ей, ама много съм заблеяна!Писах, писах пък забравих да Ви благодаря за прекрасните пожелания за големият ми ден!
Благодаря на всички Ви и да Ви се връща стократно!
Tonesa Настръхвам!Ако мислиш, че мога да ти помогна с нещо каквото и да е, то моля те не се колебай!Всичко ще се нареди - Дядо Боже чува майчина сърца!Прегръщам те!
MarisS най-голямо удоволствие бих пила по една чашка с теб и с някой и друга лейди Hug
Само и аз така, за малко, че утре Калоян има Имен Ден, на 8 пък съм на изпит и...
ХАЙДЕ ДАМИ ДАВАЙТЕ Simple Smile
Мечи Недей така миличка!Хайде на по чашка и ад видим този драматизъм какво да го правим - в зандана ли да го хвърлим или в морето Laughing
Защо така всички по около празниците както се казва окапвате Confused Мъчно ми е!
Ама като Ви подбера всичките и с една сопа бий, бий до не свяст Heart Eyes

Също така искам и да Ви благодаря, че ме четете с удоволствие.Много е приятно да знаеш, че когато говориш те слушат  bouquet  bouquet  bouquet
Не знам без Вас какво бих правила!Аз Ви благодаря, че сте до мен, с мен кой с присъствие, кой духом - Просто един дълбок поклон пред Вашите персони!

Ей така за разкош и настроение черпя по едно малко......пък и е ракиено време, че и Благо явление ооооххххооо - Наздраве!

# 194
То не ми иглежда много малко това на снимката  Joy
АМИ ХАЙДЕ ДА СЕ ВИДИМ ТОГАВА
80.30 ПИЦА ВИКТОРИЯ НА ЖЪЛТИТЕ ПАВЕТА! СТАВА ЛИ?
Съни, имаш ли координати на Мечо да й кажеш. аз ще пусна някой смс също

Общи условия

Активация на акаунт