Дядо Коледа пристига, СЕПТЕМВРИйско внуче той намира!

• 20 631
  • 282
  •   1
Отговори
# 165
  • Sofia
Да е жива и здрава малката Магдалена и да носи много радост на мама и тати!!!

# 166
Поли, Честит Рожден Ден на майка ти  bouquet! Пожелавам й здраве, щастие, късмет и много прекрасни мигове в семейството!

И на мен ми прави впечатление, че новините за бъдещи бебчета просто валят. Лека бременност на всички нови бремелинки Hug. Много ще се радвам, ако в нашия отбор се появят още бременни момичета Grinning.

Алекс, чакаме с нетърпение да се приберете с малката принцеса вкъщи и да ни пуснеш снимки Heart Eyes.

# 167
Здравейте момичета,
Благодаря много за пожеланията за майка ми Heart Eyes

Ние днес заминаваме на Пампорово с приятели на ски. Аз не карам, но Любимия е голям фен и  съм щастлива, че Они ще е на природа. Взела съм дрехи все едно заминаваме за 1 година, т.е. всичките и дрехи, но да ми е спокойно. Обещавам снимки !

Спокоен уикенд на всички

Целувки  bouquet

# 168
Пипиоле- приятно изкарване Hug
Аз съм се разчистила с пълна сила, сега се чудя как да изляза на балкона да простра чаршафите cold

# 169
аз като ми е студено простирам на сушилници вътре на топло и като приключа изнасям сушилника на терасата  Peace

# 170
  • София, в полите на Витоша
Ето ни и нас!

ЧЕСТИТА НОВАТА 2008 ГОДИНА- ДА ВИ ДОНЕСЕ МНОГО ЗДРАВЕ И КЪСМЕТ, ДА ВИ СЕ ИЗПЪЛНЯТ ВСИЧКИ НОВОГОДИШНИ ПОЖЕЛАНИЯ!

АЛЕКС ,честита малка принцеса с приказното име Магдалена! Да ресте здрава и орисниците й да са събрали всичко най- хубаво за нея! Прегръщам те силно, много хубаво начало на новата година.

МЕГИ, честит юнак Виктор на сестра ти, дано живота му носи само победи!

Поли, честит рожден ден на майка ти, трепка ми се сърцето, като чета с каква топлота и обич говориш за нея. дано едни ден и моите дъщери да могат да кажат същото за мен!  Hug

Ние всички сме шмъркави, но не е нещо сериозно, Йоана ходи на ски, което бавно ме разорява  Mr. Green, но пък е добре за нея, а и не виси по цял ден пред ТВ или компа. Wink

Време е да се замислите отново за една по-успешна женска среща, за да полеем настъпването на новата година.

Ани- за теб извинителни бележки вече няма, другите системно отсъстващи също си знаят кои са, ще пиша на родителите ви!  Laughing

Аман вече само с Мечо Пух по форумски купони да се виждаме....

Цалюфки от нас! Heart Eyes

Навън в момента е -10  Shocked

# 171
Auuu, che mnogo bebeta naistina ima. Simple Smile Strahotno!

Poli, snimki shte chakam s netyrpenie! Vchera gledah snega (na snimki) s umilenie i taka mi se priiska da se potyrkalqm ve nego, no... Teo si idva v Bg za sedmica na 12.01 i se nadqwam vse oshte da ima mnogo, mnogo sniag, che da mu se poradva.

Pipi_lota, shte pishat samo hubavi neshta za teb dyshterite, sigurna sym!

Izvinete za latinicata, no nabyrzo pisha ot ofisa.

Lek den

P.S. Pepa sym

# 172
  • Sofia
Публикваха свободните места в ДГ на сайта http://www.kg.sofia.bg/

# 173
Публикваха свободните места в ДГ на сайта http://www.kg.sofia.bg/

Ха, от любопитство проверих свободните места в градината на Алекс - за ясла 2 места, за I, II, III, IV група - 0 свободни места Shocked. Това означава ли, че другата година няма да приемат изобщо нови деца newsm78? Много ми е болна тази тема за детските градини. Само аз си знам какво ходене по мъките беше докато приеха Алекс. Яд ме е на цялата система и на безхаберието на хората, които могат нещо да променят #Cussing out.

# 174
Честита малка принцеса на Алекс!
Да ти е жива и здрава, да има много късмет и много да ви радва
Heart Eyes
А на Алекс бързо възстановяване Simple Smile

Честит племенник и на Меган - да ви е жив и здрав малкия Виктор Simple Smile

Аз си посрещнах новата година болна и в момента вече настинката ми е с всички екстри - гърло, хрема, кашлица. Постоянно се разхождам с разни маски да не заразя малкия.
Иначе на Нова година си бяхме семейно в къщи. Късметите от баницата ни бяха - на Гоги-здраве, на мен-пари (от питата също парата ми се падна, на татито-ново юначе в къщата ще плаче Grinning може тази година да се сдобием с още едно бебе Wink

# 175
Пепа, мерси много душа  Hug  Hug
Поли, да е жива и здрава майка ти Simple Smile

Ние утре с бодра крачка тръгваме към летището. стискайте палци всичко да е ок

# 176
Привет  Hug

Марис, лек полет утре  Heart Eyes На топличко отиваш, а? Завиждам, да знаеш  Mr. Green

Днес разбрах, че края на месеца ще ходя в командировка до Portsmouth, където ще има среща на шефовете и събитието ще се състои на исотически кораб  Grinning Засега опциите са или HMS Warrior - ето го http://graymonk.mu.nu/photographs/mausi/warrior/2006_HMS-Warrior.jpg, или в музея на Mary Rose - ето тук http://www.maryrose.org/index.html. Ще сме за 2 дни и се надявам да  остане време и да се поразходим. Simple Smile

# 177
Добро утро,момичета smile3507

Пепа- супер командировка,дано се поразхдите.

Марис- лек път         bouquet  И аз завиждам за топличкото Sunglasses   Гледам термометъра в подписа на Пипи лота показва -15 #Crazy

Днес има вероятност да се разходим до Мальовица, да повозим Иво с шейната.

# 178
Малеее, много е студено бее.Отказах се от Мальовица- ако тук е -15, там ще е поне още 3-4 градуса надолу.Иво кашля и е със сополи, аз кашлям.....Не мисля, че е добра идея.Дано другата седмица са по високи температурите.

# 179
Ние си останахмееееееееее...........мъгла..............тъпо.................

Общи условия

Активация на акаунт