Дядо Коледа пристига, СЕПТЕМВРИйско внуче той намира!

• 20 423
  • 282
  •   1
Отговори
# 60
Весела Коледа момичета! Да сте здрави и усмихнати и вие и вашите семейства!

Тонеса Heart Eyes

Разгледах всички снимки прекрасни сте  Hug

# 61
Леле, Магде, извинявай, че те пропуснах в последния ми постинг. Честито ново попълнение в семейството, да е жива и здрава малката бебка. Как е дъщеря ти? Леко ли е минало раждането?

# 62
  • Варна
Добро утро от мен! Кафето по-късно от Мечо или Поли  Wink

Дани, Ани, дано бързо се оправят дечицата  Praynig
И Симона се опита май да се разболее, ще видим днес. След като цяла седмица кашляше гадно и имаше сополи, снощи точно преди лягане вдигна и температура, не много висока, но достатъчно. Спах при нея да я следя през нощта, вече няма, но днес не я пуснахме на ясла и ще я водя на доктор. Само се моля да пуснат мъжа ми от работа, че иначе ще бъде голямо приключение. Бях си планирала да се видя с две приятелки, но сега незнам как ще стане...Сега едвам гледам, май на обяд ще се спи  Tired

Мони ужасно много се кефи на пианото и микрофона, по цял ден само вика да свирим, едвам я изкарваме на разходка  Grinning И все с баща си да е в игрите  Rolling Eyes Нещо напоследък много ме игнорира, чак на моменти ми става гадно..Според баща й било, защото той правел веселото  Joy Ама като иска да се гушка пак при мен идва  Heart Eyes

Иначе при мен симптоми никакви, но нямам нищо против бебчето да си чака януари Grinning

# 63
МОМИЧЕТА ИСКАТЕ ЛИ НА 29/СЪБОТА/ДА СЕ ПРОБВАМЕ ДА СЕ СЪБЕРЕМ НА ПО ЧАШКА, ДВЕ

# 64
Добро утро  Hug

Дани- има ли новини за Анди,какви са резултатите? Дано не е нищо сериозно Praynig

Марис- можем да опитаме, ще видим с какъв успех Grinning.Има вероятност ние да пътуваме за Калофер тогава, но не сме решили със сигурност.

Алекс- стискам палци Мони да се размине с разболяването. Praynig И аз ще водя Иво утре при педито да го преслуша.

Отивам да правя закуска.

# 65
Честита Коледа!
С пожелание за много здраве, щастие и късмет!

Извинвам се за късното поздравление Confused обаче вчера си пристигнахме от странство. Снощи Гоги беше на рожден ден на едно приятелче и докато се приберем и се поуспокоим от еуфорията стана късничко, а и аз бях леко гроги Tired
Страхотни снимки момичета, явно всички са прекарали добре празника Simple Smile
Нашият Дядо Коледа идваше всяка сутрин в продължение на 5 дена Crazy просто така се получи, че не можахме да съберем накуп подаръците Thinking

# 66
Тонеска- къде скитахте?

И нашия Дядо Коледа идва няколко пъти :: Иво стана разноглед.Накрая с мъжа ми решихме да му подарим само един от нашите подаръци, а другия да оставим или за Нова Година или за по-нататък , защото просто той по едно време се пресити.

Направихме си много хубава разходка ,около 2 часа из целия квартал.Е, не мина и без рев и  в аптеката, защото не му купих би ба(Малеев, кога ще го отучвам не знам), после минахме покрай магазинче за играчки, влязохме и му взех един пистолет на батерии, понеже на Коледа като имахме гости орева входа за такъв(едното гостен че имаше и не го даваше).Хубаво ,обаче нашия си хареса един трион електрически, който аз отказах да купя и като се почна......Едвам го завлякох до съседното павилионче да взема батерии, той почна да се дере, да се събува , да се . Е, усмири се накрая десета спи с пистолета ::

Последна редакция: чт, 27 дек 2007, 21:30 от Мечо Пух

# 67
Здравейте

БОби е доста болен.МНого силно кашля,поддържа висока Т д о39 вече 3-4 дни,днес са ходили на лекар с баща си.Висока му е утайката в кръвта.На снимка уж няма пневмония,но утре пак ще ходим...да видим...Изписала му е Зинат. ooooh!Но нямаше как толкова време тази висока Т..много ме притесни.А аз  и днес, и утре съм на работа,добре поне, че съм само до 13.30ч....но пак постоянно звъня....и така..ОФ,дано да минава бързо.Така беше и миналите коледни празници..направо отврат... #Cussing out

И при нас Дядо КОледа идва няколко пъти.Но Боби не му направи много впечатление... Simple Smile

Извинявайте за мрачния постинг.... Cry

ОХ,лека вечер ...отивам при него да го видя ...  Praynig

# 68
  • София, в полите на Витоша
МОМИЧЕТА ИСКАТЕ ЛИ НА 29/СЪБОТА/ДА СЕ ПРОБВАМЕ ДА СЕ СЪБЕРЕМ НА ПО ЧАШКА, ДВЕ

Да се съберем, да се съберем.  Mr. Green
Аз съм на линия, дано само Тея не ми се разболее, че нещо се оптва да се хремави. Sad

# 69
  • Sofia
Много болнички дечица  Sad Да се оправят по-бързичко  Praynig

# 70
Дейзи и ние изкарахме вирус със същата температура и продължителност и точно по празниците Sad И много други са така за съажление не прощава вируса. Дано ви минава скоро! Hug

# 71
Ей много кофти с тези болести. и ние хoдим нагоре надолу по лекари. Оправяйте се бързо
Мечо, и Ади е с биба и памперс  Joy не се коси Simple Smile а че са характери, то е ясно.
А за срещата - само с Пипи ли ще сме  Joy Дани, ти как си за тогава? Хайде момичета давайте да се съберем новогодишно!  Hug хайде аз ще се обадя тук таме за места, че май по празниците  е доста навалица по заведенията

я ме вижте как се издокарах днес

# 72
  • Варна
Ехее Мариска, чудесна си  Peace Grinning

Незнам вирус ли е, ама и на Мони й изписаха антибиотик, а вчера след едночасово висене в поликлиниката, почна да се тресе и да вдига температура. Още няколко пъти после вдига, дано днес вече е по-добре, че сме самички двете през деня.

А за Дядо Коледа - най-силно й направи впечатление номера който направихме в нашите - звънва се на вратата и там един голям чувал. С такова вълнение гледаше, и понеже почти всичко вътре беше за нея, много се радваше  Grinning Оказа се че я е страх от облечен Дядо Коледа, на празненството в яслата е плакала и не е искала да ходи при него за подаръка си.

# 73
Да оздравяват всички болни дечица Hug. Много ми става мъчно като чета , че боледуват малчовците Sad. А и за капак точно по празниците.

Дани, направихте ли изследванията на Анди? Дано всичко е наред Praynig

Александра, и Алекс се беше изплашил от Дядо Коледа в детската градина и беше плакал от него. Какви снимки са му направили с него просто се чудя. И ние вкъщи му подарихме подаръка така - някой звънеше на вратата, друг отваряше и се връщаше с подаръците от Дядо Коледа Laughing. Алекс всеки път се изненадваше, а Дядо Коледа звъня на вратата поне 10 пъти Joy

Марис, изглеждаш страхотно Peace. Аз пак няма как да се включа в женското парти, защото довечера заминаваме за Враца, че оставихме малчо там при баба му и решихме да останем там за Нова година. Дано успеем да се видим с теб преди да си заминете Hug

# 74
Мамчета понеже ние пак забегваме и няма да ни има чак до догодина искам да пожелая на всички весело посрещане на Новата година Grinning много хубави емоции и много да се забавлявате  bouquet

И на всички болни дечица да оздравяват бързо Praynig

Общи условия

Активация на акаунт