Дядо Коледа пристига, СЕПТЕМВРИйско внуче той намира!

• 20 425
  • 282
  •   1
Отговори
# 75
Мерси за комплиментите  Embarassed

НАПРАВИЛА СЪМ РЕЗЕРВАЦИЯ НА ИМЕТО НА МАРИАНА ЗА УТРЕ/29.12/ ОТ 20.30ч. В РЕСТОРАНТ-ГРАДИНА ВИКТОРИЯ, ДО ЗАЛА УНИВЕРСИАДА. БИЛИ СМЕ ТАМ ВЕДНЪЖ, АКО СЕ СЕЩАТЕ.
ЗА СЕГА ЖЕЛАЕЩИ - МАРИС, ПИПИ, ДАНИ и една мама от октомврийския форум

Мечо, ти?  Mr. Green

# 76
Мариска, точен адрес може ли? Нищо не обещавам, но нека знам адреса, ако имам възможност да дойда...

# 77
Теди, за съжаление не знам точноя адрес, но е точно до зала Универсиада на Бул. Шипченски проход. Ако идваш от Ситняково се пада вдясно малко преди зала Универсиада. По принцип е лесно за намиране, може да се паркира на тротоара пред заведението. Дано да успееш. Hug

# 78
Момичета, имам нужда от съвет. Реших да оставя един ден Тео без памперс. Той се напишка 2 пъти и много плака, че е мокър. После сложих памперса, защото трагедията бе голяма, но... след тези две напишквания не иска да чиша нито в памперс, нито в гащите. Стиска се до последно. Постоянно ме гушка и плаче ли, плаче и като не издържа вече чишка в гърнето или тоалетната. Казва си браво и приключва историята до следващия чиш. Как да му обясня да не се стиска не знам. Какво да го правя? Много ми е мъчно, че плаче и преживява така всичко. Даже през нощта не знам как издържа. Сутринта памперса беше сух. Как да му помогна сега да се успокои и отпусне? Два дни не е и акал  Cry

Извинете ме за отклонението от празничните теми, но не знам как да се справя с това...

# 79
Добър вечер Hug

Мариска- не мога да обещая за утре Sad От 16ч. сме на детски РД  на детето на приятелите ни дето им кумувахме.Те са го запланували като РД с продължение за възрастните,та......Ако има начин да ги оставя по някое време, ще дойда.

Пепа- не знам какво да те посъветвам Confused Ако можеш, обърни го на игра и го слагай на гърнето по-често.  Прави му театър с разни играчки, все едно те ходят до тоалетна.Хрумва ми на акъла да намокриш на овцата дупето и като го стиснеш после все едно пишка.......Уффф, де да знам-нещо такова.Успех, дано отмине този период бързичко. Praynig

Тонеска-Весело изкарване, и да пишеш като се върнеш Heart Eyes

# 80
Мечо, идеята с овцата ми хареса. Ще пробвам, дано помогне  Praynig . Благодаря, че писа  Heart Eyes

# 81
Пепи, наистина идеята с овцата е много добра. Аз за съжаление нямам никаква идея Embarassed И при Они отказът е категоричен. Не иска и това е! Naughty

Ние отиваме до Леденика и довечера се връщаме. На всички приятен ден. Не, че много хора пишат де... Laughing

# 82
Весела Коледа, мили приятелки! Много здраве, щастие , усмивки и сбъднати мечти!
  bouquet  bouquet  bouquet
   Пепа, не зная какво да посъветвам, но ми е много мъчно! Хрумна ми , че може заедно да изстисквате от водата върху гърнето и гумени играчки, а пък и да пробваш да пишка прав като голям мъж, а тати да покаже как Crazy
   Мариска, за срещата Sad Аз винаги съм на линия, но тази вечер имаме фирмено парти и не могааа.Ако има още една дата там съм Wink
   Всички болнички да се оправят, че то  ще са едни празници с болни мъничета Sad
   Алексче, мислим те и стискаме палци Hug
   Пипиолче, ще чакаме снимки!
   Сега ще ви дам линк и от нашите коледни снимчици, че май отдавна не съм пускала Laughing
http://www.snimka.bg/album.php?album_id=204123

# 83
Добро утро,  Hug

Ради, разгледах снимките и виждам, че весело сте изкарали  Hug Миа е много сладка с костюма - красива малка феичка  Heart Eyes

Благодаря на теб и на Поли за коментра за гърнето. Да кажа, че тати е показал много отдавна, че и с мен е ходил до тоалетна. Филмчета пускаме специални. Гушкаме се, но... Не го насилвам и е с памперс на дупето. Той сам се мъчи като не иска да чиша в памперса, но в същото време плаче и не иска и в гърнето или тоалетната. А все някъде трябва да се свърши тази работа, нали  Wink Стиска до последно и когато не издържа вече, чак тогава се отпуска, защото няма накъде. И всичко това само след един единствен ден седене в къщи по гащички. Ще видим как ще мине денят днес.

Поли, весело изкарване и чакаме снимкииии  Hug

Ние отиваме на кафе с приятели и тяхното 17 дневно бебе  Grinning Heart Eyes

Лек ден   bouquet

# 84
Пепа, а не може ли да организирате групово пишкане или акане в гърне  Mr. Green в смисъл някое негово приятелче, което може да пишка пред него. мисля, че доста се влияят от деца като видят
Поли, хубаво изкарване
Ради, жалко че не можеш, но аз по принцип си знаех,че покрай празниците малко хора ще могат  Hug а Миа колко е пораснала, пу пу, кукла

# 85
Ще дойдааа! Марис и къмпани:-)
Днес е благосклонно положението и дете е при баба, дядо, после татко и ще си я прибере и гледа:-) Аз се видях и с приятелка и сега ще се приведа в "търговски вид" Joy и с голям кеф ще дойда да се видим да изпратим годината:-))

# 86
Тръгвам за срещата, дано се съберем повечко  Hug.
На Анди изследванията са наред, нищо му няма и се предполага, че ципичка не е заголена при пишлето и явно нещо го дърпа и затова го боли при пишкане. А урината можело да мирише, дори от ядене  ooooh!
Мариска, много си свежа на снимката, след малко ще те оценя и наживо.

# 87
Е, не можах да отида  Sad  Както и предположих, детския рожден ден си беше повече за нас възрастните-преди 40мин се прибрахме.Ще чакам снимки.

Ради-страхотни са двамата. Heart EyesИ малката с тези розови крилца...., а пък как сменя памперса на бебето..... Heart Eyes Hug

# 88
ЧЕСТИТ РОЖДЕН ДЕН, СЪНИ!

Желая ти много здраве, много любов и много щастливи моменти!

# 89
Не мога да не се похваля, че Тео вече 3 пъти ходи до тоалетна без да плаче, а с усмивка на личицето си  Hug Камък ми падна от сърцето. Иначе вече 4ти или 5ти ден (не съм сигурна точно колко са) дребното не е вършило нищо в памперса, въпреки трудностите  bowuu Аз за всеки случай си му слагам памперс де, още не смея да го оставя по гащички само. Като направим месец без да се напишква, ще сложим и гащичките  Grinning

Благодаря ви от сърце за съветите и подкрепата  Hug Hug Hug

Хайде купонджийките, не сте ли се прибрали още? Аз чакам снимки и разкази  Heart Eyes

Мариска, все забравям да напиша, че ти си много свежа с новата прическа   bouquet

Общи условия

Активация на акаунт