Дядо Коледа пристига, СЕПТЕМВРИйско внуче той намира!

• 20 617
  • 282
  •   1
Отговори
# 90
СЪНИ, ЧЕСТИТ РОЖДЕН ДЕН!
ПОЖЕЛАВАМ ТИ ЗДРАВЕ, ДА СИ ВСЕ ТАКА ПРЕКРАСНА, ОБИЧАЩА И ОБИЧАНА!

# 91
Добрутро:-)

Ради, чудесна е Мила:-) И все повече прилича на мама:-))

Пепа, радвам се, че имате напредък. И Али като започнахме с гърнето 3 дена не ака, но после всичко се оправи. Много са чуствителни мишоците към новостите.

Дани, браво за Анди, аз пропуснах тези новини на живо.

Мечо - нищо, ние си пожелахме скорошна среща с повече хора. Wink

Беше приятно и спокойно:-) Бяхме 5 грации:-) Марис, която се е вталила адски и е секси гадже:-), Рошко - която се престраши да се появи - не съм я виждала мнооого време:-), Дани - както винаги чаровна и Ади - мисля от октомврийките, с която сега се запознах и много ме изкефи Wink и моя милост. Затворихме си Викторията, както си му е редът, но не ни се прибираше. Появи се послединя трамвай по заповед на Марис и се завлякохме в Угото в Скай сити, където се довършихме със сладокусничество. Накрая се сетихме, че никой няма фотоапарат... но пък си ни знаете кои сме:-)Пипилота не можа също да дойде, явно затруднена в последния момент.

Съничка - честит празник, мила! Да си здрава, обичана и обичаща. Все така пленителна и веселителна:-)

# 92
  • Варна
СЪНИ, ЧЕСТИТ РОЖДЕН ДЕН! БЪДИ ВСЕ ТАКА СЛЪНЧЕВА И УСМИХНАТА, ОБИЧАНА ОТ ЛЮБИМИТЕ ТИ ХОРА!

Пепа, браво на Тео, бързо е преодолял стреса  Grinning

Мони е вече по-добре, да чукна на дърво, вчера успя да ни подлуди със всякакви номера, но много й се радвам такава, по-добре отколкото отпусната като парцал от температурата.

Хубав ден момичета!  Grinning

# 93

Добро утро Hug

Пепа-страхотна новина Peace

Уини-супер сте си изкарали значи GrinningАма за фотото ще ви се карам Crossing Arms Wink

Алееееекс- как си, мила? Heart Eyes Радвам се, че Мони е по-добре Grinning

# 94
  • Варна
Алееееекс- как си, мила? Heart Eyes Радвам се, че Мони е по-добре Grinning
Как да съм  Rolling Eyes Не смея на кажа нищо, че нали се надяваме да устискам поне до първи. Ноо вече ми тежи доста, всяка сутрин се събуждам и се радвам че е минала поредната нощ  Grinning Когато, тогава, Божа работа  Grinning

# 95
Алекс, прегръдки! Hug

# 96
СЪНИ, ЧЕСТИТ РОЖДЕН ДЕН, МИЛА! ДА СИ ЖИВА И ЗДРАВА, ВСЕ ТАКЪВ ЛЪЧЕЗАРЕН ЧОВЕК И МЪЖЕТЕ ТИ МНОГО ДА ТЕ ОБИЧАТ!  Hug  Hug  Hug

Срещичката си беше супер. Бяхме яка компания  Hug Даже и Ради мина за 2мин да ни види, но видя само мен и октомврийската мама Simple Smile  Може да повторим при желание  Joy  Joy и ако може с повечко девойки
аз отивам на разходка до някой МОЛ, че имам неизхарчени подаръци  hahaha

# 97

Съни, да си жива и здрава, да си все така жизнена и усмихната!

# 98
Здравейте,момичета  Hug

Аз разбрах в последния момент,че е имало среща-така е, като не отварям форума.Просто нямаше време да се организирам.Нищо другият път.

СЪНИ,ЧЕСТИТ РОЖДЕН ДЕН ,МИЛА

ДА СИ ЖИВА И ЗДРАВА И МНОООООГО ОБИЧАНА    bouquet

Весело посрещане на НОвата Година.

ЛЕка вечер  Hug

# 99
Съни, честит рожден ден   bouquet ! Да си здрава, щастлива и много обичана и уважавана.

Срещата беше чудна, айде пак скоро.

Алекс, мнооого се вълнувам за теб, все едно аз ще раждам  Crazy

# 100
Съни миличка Честит Рожден Ден!
Много влюбена и обичана бъди!

Алекс всички сме с теб и чакаме всеки ден Hug Всичко ще е наред, съвсем мъничко остана, а може да се преборите и за бебе на годината  Heart Eyes

Ради Миа и Ники са страхотни  Hug Толкова усмихнати и лъчезарни деца!  Heart Eyes

Последна редакция: нд, 30 дек 2007, 21:29 от Ivy

# 101
Честит рожден ден на Съни  newsm59 nbirthday newsm67  Gift  party023 Tada  bigdance2 bdbaloni baloni малко съ закъснение Blush Embarassed  bouquet
Също  bdbaloni baloni hbday happy bd baloni newsm59 nbirthday newsm38 на Кему
Д асте живи и здрави момичета .Новата годин ада е по хубава то старата и Съни скоро една сестричка на Кало

Момичета  за всички става въпрос не само за КЕму и Съни,понеже няма да мога да влеза днес по късно ви пожелавам весело изкарване на новата година и да е по весела и хубава от тази.Нека АЛекс да сатне мам ана 2008 годинаМного  Heart Eyes Heart Eyes Hug
Ще се "видиме" догодина

# 102
  • Варна
КЕМИ, ЧЕСТИТ РОЖДЕН ДЕН! БЪДИ ЗДРАВА, ВЕСЕЛА И МНОГО ЩАСТЛИВА!

Благодаря ви момичета за подкрепата, обичам ви  Heart Eyes

# 103
Честит Рожден Ден Кеми!
Мъжете да те слушат, да те обичат,
да ти правят много хубави изненади и да сте много щастливи!

Алекс желая ти тази нощ да е събитието, снощи те сънувах от вълнение  Mr. Green

# 104
Честит рожден ден, Съни и Кеми   bouquet
Скъпи дами, пожелавам ви здраве, много късмет, да сте все така обичани и ценени!  Hug

Общи условия

Активация на акаунт