ЮНСКИТЕ бонбони са готови за купони

• 18 195
  • 243
  •   1
Отговори
# 90
Ние днес и утре сме в къщи.Не искала да ходи и аз веднага се съгласих,защото вчера удължиха грипната епидемия при нас до понеделник -включително ,има много болни. #Crazy
Пък и баба и ще идва.

# 91
Аман от болести, мойте и двамата са болни, поне не от грип де, ама пак е гадно Sad

# 92
Аман от болести, мойте и двамата са болни, поне не от грип де, ама пак е гадно Sad
Оздравявайте! Hug

Не ме оставя на мира това дете! CrazyСутринта дойдоха съседката и майка на кафе,тя непрекъснато ме дърпаше да и показвам разни неща на компютъра.Сега с една ръка пиша тук,с другата рисувам. Mr. GreenСтрашна напаст е! Joy Joy

# 93
Привет!!!
Калоян е здрав да чукам на дърво.
Опита се да се разсополиви, но му давам осцилококцинум и всичко е ок.
Иначе ме ядосва ужасно, въобще не ме слуша, направо съм изперколясала с това дете. Вчера явно ми дойде в повечко нервното напрежение, бях с майка ми по болници, ще я оперират на 20-ти, Калоян си прави каквото си иска, въобще думата ми за нищо я няма, Яде шамари и съответно след това ревахме дружно...
И накрая от напрежение някакъв нерв ми се опън на плешката и сега ме боли жестоко като болката преминава и отпред на гърдите дори като дишам, много е гадно Sad

За втори път ми се случва така, когато ми дойде в повечко напрежението

# 94
Maле Лили, ужасно звучи Sad
Дано и ти и майка ти се оправите бързо Hug
Иначе за непослушанието, явно е от ЕГН-то, направо падам, като кажатм че слушала в градината, все си мисля, че за друго дете говорят Joy

# 95
Maле Лили, ужасно звучи Sad
Дано и ти и майка ти се оправите бързо Hug
Иначе за непослушанието, явно е от ЕГН-то, направо падам, като кажатм че слушала в градината, все си мисля, че за друго дете говорят Joy

Оххх, нямам търпение да се поочовечи малко, да започне да слуша...
Дали някога ще стане...
Егати характера, егати чудото, егати зодията  ooooh!
То и аз и баща му сме такива, много трудни, как се понасяме тримата на куп не е много ясно, но имам чувството, че Калоян бие рекордите по инат и проклетия...

Иначе аз ще се оправя, коже би ще отидса на няколко процедури, масаж за да отмине бързо, а не както предишния пъ, когато ме държа 1 месец...
Майка ми ме притеснява повече...
Операцията е на ръката, на нервите на ръката. От изхода и известна доза късмет зависи дали ще се прави 2-ра след това, а тя е доста по сложна от първата....
Ще трябва да се пренеса при нея поне за седмица след операцията за да я гледам, тя има и кучета, трябва да ги извеждам и т.н.
абе не е едно и две...
Мъжете ще трябва да се оправят по мъжки, как ще стане не ми е много ясно  newsm78
Или пък ще притичвам през цяла София ту при тях, ту при нея....УЖАС!!!

# 96
Дано мине възможно най-леко и най-малко стресиращо всичко, и разбира се с положителен резултат Hug
А те по мъжки ще се оправят, и аз така мислех, като ме прибраха в болницта за задържане, ама оправи се таткото, оказа се , че всичко можел човека Peace

# 97
Лили,успешна да е операцията! Hug
Другото да се надяваме че ще го изтърпим,то останаха ли послушни деца вече! LaughingИ ние сме така,все се карам,но никой не ме слуша.При нас е даже по-зле,защото гледа как кака и ми отговаря и я копира. Mr. Green

# 98
  • София
Браво на вас и вие ли сте болни ooooh!?И аз в понеделник пуснах Марио на детска,и от днес си е пак в къщи,нощно време така хърка гадно,4е едвам диша,а запо4на и да кашля.Що така......не мога да разбера,изкара в детската едва 3 дни.Дано по-скоро свърши тоя скапан вирусен сезон,4е ми писна..
Лили,дано операцията мине добре,пък за другото,то е ясно 4е ще се справиш,то и моята майка го е закъсала със зъби,та милата 4ак тук в София дойде да вади,4е някаква патица щеше да я умори,заминала си на по4ивка,а нашта се издула от някакъв корен,който според онази й бил най-здравия.Тук като го извадиха,милата ми майка щеше да колабира от гной и кръв,а корена бил и с киста.Какво да ви обяснявам,тази година тръгна на голяма къръщина.......дано скоро се оправим.На моя пък в банката им стопирали кредитите и сега не можем да довиршим банята и детската навреме,май живи и здрави 4етворка ще се бутаме от юли Laughing
Но стига съм се оплаквала,гледам да не се ядосвам,4е явно и това се е отразило за тези контракций.Сега само се изтягам тук,но никак не ми се иска до юли да си седя в къщи,4е ще изкрейзам,а колкото до непослушковците вярно е до ЕГН-то,елате го вижте мойто,такъв глезльо е станал,свикнал вси4ко да полу4ава(заради баб му,а тя другия месец ще си вдигне 4укалата към Гърция,пък аз да се оправям..) и изобщо не ме слуша,ще го видя после,като си има конкуренция Simple Smile
Хайде лека ве4ер от мен.

# 99
Kaк така са им стопирали кредитие???
А малкия щом хурка нощем идете да го чуе лекар, моя дребосък така хъркаше и се оказа бронхит, за по-малко от денонощие Shocked

# 100
  • София
Той е така от 2-3 седмици и миналия път се оправи само с физиологи4ен разтвор,тогава никакви капки не помогнаха.Сега е горе долу по същия на4ин.Все си мисля,4е е или е трета сливица или нещо на алерги4на основа,защото през деня му няма нищо,диша си,няма суполки,абе нищо,а как заспи и се по4ва.Та ако и събота и неделя няма подобрение,ще го водя при лекарката,да видим какво ще каже.Ина4е за кредитите,незнам,самата банка в момента не отпуска никакви кредити,незнайно защо.А тя ни е най-изгодна на нас,4е мъжо там работи и е с ниска лихва.Сега ще 4акаме....
Нещо ви няма тези дни,къде се губите вси4ки,аз само мишкувам-влизам,гледам,4ета и излизам Laughing

# 101
ми не чети, пиши де Wink
Дано не е сериозно за малкия Hug
Вики вече няма търпение да ходи на детска, малкия е на АБ, много не се заседявам и аз пред компа тия дни Simple Smile

# 102
  • София
Ехоооооооооо,къде сте.Моя Марио се пооправи,но си го държа в къщи,докога ще видим.Сега поне има кой да го гледа,за да не ми носи бацилите от детската,но на него самия му липсва играта с децата,затова ще видим.Ина4е аз утре отивам на работа,стискайте палци да не ми се повтори миналата седмица,а да успея да издържа поне до края на месеца,пък после ще се отдам на заслужена по4ивка и да си гледам мъжлето и детето Laughing

Аа,забравих да ви се похваля,тази ве4ер направих един 4асовник от картон на Марио и сега ще у4им 4аса,то още цифрите незнаем хубаво,но няма проблем ще се нау4им WinkВие как сте с буквите,цифрите и т.н.Марио засега знае само неговата си букви4ка и нашата с баща му,4е и двамата сме с Р

# 103
Здравейте Hug
За часовника още не съм мислила, иначе и Вики е запозната с някой буквички, особено нейната, и не може да бъде ничия друга hahaha
на мама, тати, баба и така, спрямо имената. Цифри не знае да разчита иначе брои до 10 от 2 годишна, ей така наизуст Peace
От вчера е на градина и е много доволна от този факт. Тази сутрин баща и я закара на детска, обаче трябваше да се отбие през автогарата да се види с един човек преди това, та милата е толкова очарована от "рейсчетата", че си умрях да се хиля, даже на учителката се похвалила, представям си какво ще е да я заведа на гарата Joy

# 104
Здравейте мацким изгубихте се Hug
Честит празник на всички  Heart Eyes
Аз да отчета една полезна реклама Laughing Вики изми първите си 3 чинийки, както момичето на телевизора Mr. Green

Общи условия

Активация на акаунт