ЮНСКИТЕ бонбони са готови за купони

• 18 050
  • 243
  •   1
Отговори
# 105
Честит празник! Simple Smile
При нас веселбата започна.Толкова ядох,че направо ми стана тежко #CrazyОтиде ми диетата тая вечер Crazy
http://www.snimka.bg/album.php?album_id=219364&photo=1

# 106
  • София
4естит празник и от мен,който каквото празнува LaughingАз сега отивам да приготвя ве4ерята и да 4акам мъжлето,ще му правя ве4еря на свещи,4е днес е работник,а снощи предварително излизахме на ресторант и някои бяха така Wine Glass

# 107
Ние миналата година празнувахме на дискотека,но тая година сме в къщи.На 9 февруари излизахме ,имах РД и не ми се мърда днес никъде. Simple Smile

# 108
Привет мацки!!!
Честит празник на който каквото празнува   bouquet
Аз съм на работа още, мъж ми готви в къщи, а аз снощи направих тортата...
Можете да я видите в подписа ми, тортата с мишките Crazy

Изморена съм, гладна съм, но не смея да ям преди да се прибера...
Поне не си нарушавам диетата, днес ми е свободния ден  Mr. Green

# 109
Еееее тортата е страшна  Peace
Краси снимките са супер, лъха настроение от тях Hug
Аз бях твърда и не наруших диетата Peace

# 110
  • София
На мен ми няма подписа,защо така? Thinking

# 111
сложи си други линийки Руми, и на мен староте ми изчезнаха и затова сложих снимки Simple Smile

# 112
Добро утро, хайде на кафето Simple Smile

# 113
  • София
Здравейте! Hug

Отдавна не съм се появявала в Юнската тема.
Ами ,какво да ви кажа, моят Йо изкара боледувания едно след друго. В едно от тях взе участие и така омразния от мен антибиотик.
В крайна сметка ,човекът е с 3-та сливица, която живот и здраве на пролет вероятно ще махнем. ooooh! Върви по стъпките на брат си. Все пак се успокоявам ,че с премахването й , честите му боледувания ще приключат.Така беше поне при Жоро.

Такааа, оплаках ви се, сега да се похваля. Laughing
Като гледам и доня КОПРИВА  е на същия хал - диетка. Wink
Справям се чудесно. И....главно в Диетичния се подвизавам напоследък.

Много здраве, поздрави и усмивки на целия Юнски отбор '04 -на малки и големи!   bouquet

Ще намина пак. Wink

# 114
Непременно намини Hug
Момичета,не пиша защото няма нищо за писане.Здрави сме,научихме снощи стихчето за празника на мама. GrinningСега се чудя дали да взема огромна мартеница за цялата група,или на всяка госпожа поотделно.

# 115
Лелеее, мартеници...
Пазника на мама, тук още никой не е гъкнал (в градината де).
То и аз съм на диетка уж, ама тая вечер съм на ден ден в пицария и ... спукана ми е работата Rolling Eyes
StaM , дано пък се оправят нещата, като отстранят третата сливица Praynig, ох, звучи ми много стресиращо Tired

Утре пак ще ви надникна, дано моя пост не е последен Rolling Eyes  Hug

# 116
  • София

Утре пак ще ви надникна, дано моя пост не е последен Rolling Eyes  Hug
[/quote]
Няма да е последен,но моя сигурно JoyИ Марио засега е здрав,но нослето му все си хърка,а и аз не се хващам сериозно да му слагам физиологи4ен разтвор и да го оправя,ами днес сложа,утре не и то ефекта е нулев.Аз на детска още не съм го пускала и мислех да е от 11-ти март,но ето вие ме подсетихте за 8-ми март,аз изобщо бях забравила,може да нау4и 4овека нещо ново-песни4ка или стих4е,но ще видим.Макар,4е на него му се ходи,даже в4ера ме питаше кога е на детска,а пък тя е то4но до нас(една ограда ни дели),но си викам при положение,4е в къщи в момента непрекъснато има хора и има кой да го гледа за какво да го пускам..... newsm78Ще видим,ще поговорим с таткото и ще решим.Ина4е нищо ново,днес бяхме на пазар да го облека за сватбата на леля му и взехме ризка,панталон4е и обувки,но не о тези официалните.За майка му да не ви обяснявам,нищо не ми стои като хората #Cussing out,но какво да се прави от юли месец живот и здраве ще давате идеи за диети Wink
Хайде 4ао засега от мен.

# 117
Ох, не ми говори за диети и сваляне на кила, че ми се реве, така готино си хапнах, че да не ви описвам Rolling Eyes Rolling Eyes Rolling Eyes

# 118
Привет!!!
Аз минавам набързо през форума, имам половин час за убиване. Днес е операцията на майка ми. След малко тръгваме за болницата, стискайте палци, операцията е рутинна, но все пак ми е притеснено.

По темата с диетите...свалила съм вече 5 килограма, доволна съм от себе си. Изглеждам по друг начин вече. Имам за сваляне още 3. Само се притеснявам, че сега при мама една седмица ще си объркам режима. Трябва да и готвя, тя се е подготвила за вкусни угощения, а и торта иска да направя и как ще устоя незнам. Най много да спра режима за седмица и след това да го продължа ни лук яла ни лук мирисала... Crazy Crazy Crazy

# 119
Лили,стискаме Hug

Общи условия

Активация на акаунт