ЮНСКИТЕ бонбони са готови за купони

• 18 048
  • 243
  •   1
Отговори
# 120
Praynig Praynig Praynig Hug

И да си кажеш диетката Wink
5 килца е супер постижение, браво Peace

# 121
Къде сте бе маски, ние днес цял ден сме навън, егати кефа Mr. Green

# 122
Къде сте бе маски, ние днес цял ден сме навън, егати кефа Mr. Green
и ние

Имаме болно от менингит дете в нашата група,правихме посявки на децата и сега ми е притеснено ,резултатите ще са готови чак в понеделник следобед.

# 123
Малеее, много лошо това с менингита, милото Cry
Дано всичко е наред, пиши като разбереш резултатите Peace Hug

# 124
Краси, дано изследванията са наред  Praynig

Момичета, майка ми е по-добре. Още съм при нея, гледаме се. Трябва обаче да се пооправи до сряда защото от четвъртък съм пак на работа и остава сама  Confused

Бях си занемаила диетката тези дни покрай суматохата и операцията, но от днес пак съм на режим.

Дианче, влез в темата "Режимите на Ипократис" в Красива мама. Това ми е диетата, много съм доволна. Днес започвам 6-та седмица  Peace

# 125
Хубави са ни изследванията. Grinning
Малко ми  е смешно-  това лятно време ,а ние с какво заглавие сме! Joy Joy Joy
Дианчето,аз на Ямболската тема го промених,ти сигурно също ще можеш да промениш това . Wink
Лили,много се радвам за майка ти!Желая и бързо да се възстанови! Grinning

# 126
Само кажи как да го променя и веднага Simple Smile
И мен ме дразни, ама тогава хич не съобразих, че бавно ги изписваме тука темите Rolling Eyes
Браво, че изследванията ви са добри Peace
Лили, много се радвам, че майка ти се оправя Hug
Вики си научила стихотворение в детската градина... я по-добре подробно:
 Карам я тази сутрин на градина и питам учителката, дали няма да им дават някакви стихчета за Баба Марта или 8-ми март. А тя направо ме застреля, че Вики си научила веднага стихчето и затова не ни е дала Shocked
А празник за мама няма да правят тази година,защото с предната Първа гупа имали проблем - децата се разревали и отишли при майките и нищо не станало с тържеството Sad
Прибира се днес калпазанка и я питам дали знае стихче, и тя започва да ми рецитира като, че аз съм Баба Марта, ясно и изразително Shocked Shocked Shocked
И ако не бях попитала, нямаше и да знам, нищо не ми е казала, а го знае от повече от седмица Rolling Eyes
Абе страшна система сме си де Wink

# 127
стана промяната, но съм много зле с измислянето на заглавия, давайте идейки Wink

# 128
О,със заглавията хич ме няма мен! Laughing
На нас ни го дадоха стихчето мин.седмица,че от четвъртък сме болни в къщи.Надявах се че днес ще е на градина,уж няма хрема,но гърлото било пък сега червено и от вчера сме на Суметролим.Иначе на празника ние ще ходим,че и бабите ще идват. Laughing

# 129
  • София
Здравейте мацки,ние от понеделник сме на детска,4е самият той си поиска,явно в къщи му е станало ску4но.Та за 8-ми март ще имаме тържество с майките и Марио по първона4ални данни ще бъде коки4е Joy и трябва да рецитира стих4е.А аз отсега предупредих у4ителките да не раз4итат много на това,4е маминия какъвто ми е срамежлив,не го виждам пред толкова хора да рецитира.Но все пак дано се представи добре.
За заглавието-екстра е,на старото му се 4удех и викам ние с темпото,с което пишем ще ни стигне за следващата Коледа Wink
4ао от мен,лек ден

# 130
За заглавието-екстра е,на старото му се 4удех и викам ние с темпото,с което пишем ще ни стигне за следващата Коледа Wink

newsm62 newsm62

# 131
хихи, айде до великден да я изпишем де Wink

# 132
хихи, айде до великден да я изпишем де Wink
Да и заглавието ще е "Юнските деца ще боядисват яйчица" Joy Joy Joy Joy Joy

# 133
И после не била добре със заглавията, знам аз, че си скрита лимонка Mr. Green

# 134
И после не била добре със заглавията, знам аз, че си скрита лимонка Mr. Green
Не вярвам до Великден да изпишем тая тема аз. Wink

Честита Баба Марта на всички! Grinning