На Бъдни Вечер нашата молитва, за здраво ЯНУАРЧЕ към Светата Майка литва!

• 21 942
  • 291
  •   1
Отговори
# 165
Здравейте !
Браво на всички момичета сдобили се малко по-рано с коледни подаръци! Нека са ви живи и здрави и много щастливи!
Филип@, Ена е разкошна! /пу-пу-пу/
Аз съм в онази фаза -"гнездене" както я наричат, и днес приключих общо взето, имаме си вече невероятна стая за бебчето, цялата в едни меченца, мебелите сглобихме / които за радост почти не миришат на нищо вече/ бебешкото легълце пристигна и сега само пера и гладя дрешки.
Нямах никакво време да пиша, толкова теми изпуснах и да си призная без вас ми е много кофти. Радвам се от сърце на всички нови бебчета дори понякога забравям, че аз ще имам такова скоро, докато се вълнувам за вас и вашите бебета.
Приятно доизкарване на празника и като гледам часът , Честито Рождество Христово!!!

# 166
ДА Е ЖИВА И ЗДРАВА ПРИНЦЕСАТА НА МАМА ЕЛЕОНОРА! МНОГО ЩАСТИЕ И УСМИВКИ И СВЕТЛИ ПРАЗНИЦИ!

ЧЕСТИТО РОЖДЕСТВО ХРИСТОВО! ПОЖЕЛАВАМ ВИ ЗДРАВЕ, КЪСМЕТ И ВИНАГИ ДОБРО НАСТРОЕНИЕ!

# 167
Честито Рождество Христово мили настоящи и бъдещи мамита  Hug
Искам да пожелая на всички весели празници, много сбъднати желания, топлина и уют вкъщи и любов в сърцата  Hug

Нашите бебоци започнали да валят  Laughing
Честити сладки бебчета Morgy, Филип@, ani4ka, avi-ava, livelo, eleoHora и всички избързали мамита   bouquet Да са здравички, да папкат много и да спят спокойно 

Филип@: Малката е истинска принцеска пу-пу-пу Пожелавам на всички такива сладки и пухкави бебета  Hug

Ние с малкия сме много добре  Heart Eyes Питката ни стана страхотна и ни се падна паричката, а на тати - дренчето за здраве  Grinning
Хубава вечер, весели празници  и много настроение  Hug

# 168
Честито Рождество Христово! Нека се обичаме и бъдем по добри!
Ние сега се върнахме от гости, на мен ми е доста тежко Grinning преядох със сърмички и други коледни вкусотии.
До утре момичета!!! Simple Smile

# 169
Честито Рождество Христово момичета!
Нека Богородица ни закриля и бди над нас в тежките моменти, които ни предстоят!
На всички именници- честито и нека със здраве да носят имената си!

Ели- честита ти радост, бързо и леко възстановяване!

# 170
  • Варна
Добро утро на всички!

ЧЕСТИТО РОЖДЕСТВО! ЖЕЛАЯ НА ВАС И СЕМЕЙСТВАТА ВИ РАЗБИРАТЕЛСТВО И МНОГО ЛЮБОВ!

ЧЕСТИТО И НА ИМЕННИЦИТЕ! БЪДЕТЕ МНОГО ЗДРАВИ!

Аз май съм най-ранобудна, но имам лош опит от предишните дни със Мони и затова след малко отивам да я събуждам - като стане след 8 и после не иска да заспива на обяд, което няма да стане  Grinning

Ние вчера изкарахме добре, не ядох много, че вече няма място в коремчето  Grinning Бебето нещо много се бунтуваше, незнам по каква причина..
Сега ще видим какво е донесъл Дядо Коледа на Симона под елхата  Heart Eyes

Приятен ден!  Hug

# 171
  • София
ЧЕСТИТО РОЖДЕСТВО ХРИСТОВО!
ЧЕСТИТО И НА ПРАЗНУВАЩИТЕ ИМЕН ДЕН!

След всички хубави пожелания, аз просто няма какво да добавя   bouquet

Нещо не се наспах тази нощ (явно преядох). Легнах в 1:00 и се събутих от чревни проблеми малко преди 5:00 и повече не успях да заспя.
Надникнах тук, но видях че няма други куковици и се отдадох на сърфиране из нет-а. Да се надяваме, че днес на обед ще поспя, че от сега се чуствам гроги, а мивката е задръстена с чинии.

Алекс браво, че Симона спи още по обед. Моето дете е май кукоряче като майка си и хич не ще вече да поспива. Но сега ще се залисваме и ние с подаръци под елхата  Wink

# 172
Честита Коледа! Казват че на Коледа стават чудеса...желая на всички да открият своето прекрасно чудо, а на тези които вече са го открили да го преоткриват всеки ден!

Ние вчера почти довършихме покупките за бебко и сега остава да изпера и изгладя всички торби Simple SmileТова което не успяхме да вземем вчера беше ваничка - моля ви дайте съвет вие какви ванички ползвате.

Чета че по вечето от вас предпочитат обикновените ванички пред анатомичните. Само че обикновените нямат стойка. Разгледахме на ОК baby и Сам които са нещо средно м/у анатомична и обикновена...искаше ми се да можем да сложим хавлиена поставка вътре, но ако е анатомична ваничката, няма как.

Другото което не знам какво да взема е козметиката. Чувала съм много добри отзиви от Мустела, ама зная само марката. А какво трябва да купя като начало освен шампоан. Това в списъците които изтеглих не го пише Simple Smile

А какво се слага в количката - от магазина ми предложиха комплект за количка. Дали ще ми трябва при положение че имам "испанско" одеялце сак. Количката е със зимен кош.

Simple Smile

# 173
  • Бургас
ЧЕСТИТО РОЖДЕСТВО ХРИСТОВО!
ЧЕСТИТО И НА ПРАЗНУВАЩИТЕ ИМЕН ДЕН
!

Добро утро на всички ранобудни мами с бебоци в коремчетата.  Grinning

Аз също неможах да спя снощи,но не от преяждане.Даже напротив ядох сравнително прилично.
Нещо не ми беше удобно леглото и само въртях бебо ту на ляво,ту на дясно. #Crazy
Нашият Дядо Коледа вече раздаде подаръците. Laughing Laughing

nivear ,относно ваничките.Нашата е обикновенна от Ясен само,че купихме допълнителна поставка,защото така или иначе я използваме само първите месеци.После,когато започне бебо да сяда няма да ни е необходима. Peace

Хубав ден на всички с много усмивки !  Laughing  Hug  Peace

# 174
Честита Коледа, пожелавам ви много ЗДРАВЕ, на бебоците също и много късмет.
Весело изкарване на празника.

# 175
ЧЕСТИТА КОЛЕДА
 Two Hearts

# 176
 честито Рождество Христово!!!
  ЛЮбов,радост и спокойствие в душите и сърцата и дано Богородица бди над нас и децата ни!!! Praynig

Nivear,не знам какво те шашка доктора,ако имаш едро бебе и решиш да раждаш по естествен път-нали те имат достатъчно техника и апаратура и опит,и ако се наложи винаги могат да реагират адекватно на нуждите на детето.Така че даже и да се наложи секцио,може да започне естествения процес и евентуално да се наложи друга интервенция.Само да спомена,че докато бях в болницата една мама роди момченце(бяха и казали около 3.700-3.800),а той се оказа4.750гр....Направиха секцио в процеса на раждане,но не защото е голямо бебе,а заради главичката,която не беше правилно ориентирана.
    В последния брой на "Моето дете"(не знам дали може да се пишат такива заглавия)има план на раждане-аз го прегледах и смятам,когато отида до МД да говоря с доктора за неговото мнение.И ако съм доволна,ще раждам там,ако ли не....има и частни клиники,но искам да ме чуят,а не да ми налагат нечии възгледи Naughty
  За коликите имам много трагичен опит-тогава имаше само някакви какпи-Бейби нос май и тъкмо навлизаше HIPP.Голям рев-баща ми му правеше някакъв сироп,който разбираше беше подействал при абсолЮтно всички бебоци,но на мойто не хващаше ooooh!и добре че брат ми изпращаше и той някакви капки,но ....абе до 10-я месец имаше колики поради док.объркване Twisted EvilСега пък си взех от И-нет някакъв крем,дето се маже външно,а за другото изчаквам.
  Верно ли че на второ раждане боли повече?И че свиването на матката е по-продължително?Всеки ме плаши с това-по скоро ме е страх  Embarassed,че ако съм сама с бебка и много ме боли,няма да съм много в час,така де...нали се сещате Embarassed
   За козметика имам на Мустела и на БЮбхен май,а за дупе-крем "Здраве",анатомична вана и легло дето чака да биде сглобено някой ден,пелени и дрешки изпрани и гладени,само плот за  повиване няма,ама се чудя дали тези гумираните са добри или да си взема памучен и да се пере и суши ?

До скоро-лек и забавен ден и много забавления със семейството!!!

# 177
  • София
Честита Коледа!
На мен вчера ми се падна работата.....а на Светльо ,че ще има бебе вкъщи:)на таткото му се падна,че ще прави нова къща,което съвсем не е далеч от истината.
Хайде сега сте вие

# 178
  Аз изтеглих нови висоти в кариерата-сигурно,няма как да не задобрея в смяната на пелени,къпане и повиване Mr. Green,а на таткото-подкосяваща краката лЮбов,но той ме успокои,че това ще бъде малката принцеса Heart Eyes,на баткот се  е паднала паричката от питката и той умря от кеф(имам пресметливо и хитро хлапе,коео много се радва на паричките...)

# 179
Добро утро и от мен!

Честито Рождество Христово!!! Много мир и любов и здраво семейство с пухкави бебоци. Heart Eyes

Общи условия

Активация на акаунт