На Бъдни Вечер нашата молитва, за здраво ЯНУАРЧЕ към Светата Майка литва!

• 21 948
  • 291
  •   1
Отговори
# 150
  • Варна
ЧЕСТИТО БЕБЧЕ, ЕЛИ! ДА ТИ Е ЖИВА И ЗДРАВА, А НА ТЕБ БЪРЗО ВЪЗСТАНОВЯВАНЕ!

Искам да пожелая на всички весело и най-вече спокойно изкарване на празничната вечер  Grinning

# 151
  • София
Момичета здравейте Simple Smile
Тия бебчета взеха да се появяват като коледните подаръци в къщи. Laughing  Laughing
Честито на всички нови майки.   bouquet  Hug   bouquet Живи и здрави да са и те и бебетата. Simple Smile

Аз пък сега се захващам с готвенето. Embarassed сварих сутринта само бобът и сега ги подкарвам подред, боба, чушките, тиквеника. Тъкмо за масата топли - топли. Laughing Влязох да потърся рецепта новичка за тиквеник и да ви прочета. Hug
пожелавам приятен и спокоен празник. И нека в коледната нощ всички да си пожелаем здрави и прекрасни бебета да осветяват живота ни от тук нататък. Peace
 Прегръщам всички ви.  Hug

# 152
здравейте
аз все още се чудя за ели от варна ли говорите....в смисъл -не мога да повярвам....тя трябваше да емалко след мен май.... newsm78....няма шега -времето ми идва  Laughing
аз още мързелувам и се каня да готвя 'след малко'...
  food002само да ви пожелая весел празник,вкусно похапване  eat ,безкиселинност   #Onfire на стомасите,доволни бебета и хубави подаръци от дядо коледа   santa2 ....а на мамите дето си отвориха подаръците по -рано-незабравима първа коледа,семеен уют и щастие заедно  family .да сте живи и здрави всички
 Praynig Praynig Praynig Praynig Praynig Praynig

# 153
а видяхте ли по новините за онази мама от.....забравих къде...дето за една година се сдобила с 2-а сина!!!!майка героиня!!! Party дали помни какво е да не си бременна  Wink

ЛАЛКА къде си бе душата?преди все минавае да почерпиш с виртуални сладки или да подариш красив букет....дано да си много щастлива и за това да не се сещаш за нас

# 154
ЧЕСТИТО ЕЛИ Hug Да ти е жива и здрава Палмира!
Аз днес се върнах от клиниката, вече съм си без тапа, мериха ми тонове с леки безболезнени контракции съм , разкритие нямам, още не искат да вадят бебка, пък и доки е в отпуска.Ще стискам до след празниците пък и акушерката каза че мога да изкарам още доста Simple Smile

# 155
анджи, как със сироп и спирт? Rolling Eyes
Иначе за яденето не се тревожи, Марти нали ти се роди мъничък, явно има нужда да хапва по на често.А когато има търсене, ще има и предлагане/кърма/ Wink

При нас днес идва педиатърката да види Ена, каза че коремчето й е напрегнато, явно коликите пак ще са кофти ooooh!А и аз не мога да я оригвам, тя е лакома, гълта мн въздух и ще я втасаме Tired

# 156
Честита дъщеричка на мама Ели, да й е жива и здрава!
ама определено ме изненада тази новина Simple Smile

и ние сме почти готови с манджите, трябва да се опече питката и да се досварят сармите. иначе ние с мъжа ми готвим заедно, той обича да готви, а пък аз сама се изморявам. а питката той си я прави.

хубаво и спокойно изкарване на бъдни вечер ви пожелавам!

# 157
анджи, как със сироп и спирт? Rolling Eyes

Тя искаше да ти каже , че като и дава от този сироп , коликите Спират.  smile3521 Хайде на масата , момичета ! Да ви е сладко и да сте много щастливи в тази красива , бяла , Коледна нощ !!!

# 158
  • Бургас
Моята Болярска питка на вид стана страхотна ,дано и отвътре да е такава. Embarassed Rolling Eyes

Сега остана да опека рибата с доматки,лук и моркови за мъжо и приключвам с готвенето.Ще сложа малкият да спи и тогава ще редиме масата иначе неможем да я спасим от него.Той вече си получи подаръка от Дядо Коледа,ама пак не се трае.Уф..то шило в торба не стои... #Crazy #Crazy

Джуличка,ама аз си харесвам мишока бе ,виж колко старателно си мие зъбките  Joy Joy hahaha hahaha

А някой има ли отзиви за капките инфанкол  newsm78 май така се казваха за колики?Еспумизан и аз давах на Ясен ама май нещо много не му действаха.Давах и чайче,добре ,че не бяха много дълго време.

И аз като Джуличка  пожелавам на всички да Ви е сладко на трапезата в тази Свята нощ и само хубави мигове !!!!

# 159
ЕХ, Ели, браво!!! И ти си направи коледния подарък навреме. Да ти е жива и здрава малката принцеса. Heart Eyes

Еви, не се ядосвай бе душа. Няма смисъл да си тровиш нервите точно днес. Сигурна съм че вече всички сте на масата и си хапвате и пийвате мирно и с любов.

И аз станах от масата да ви нагледам и сега се връщам пак да направя втори тур на манджите. Mr. Green

Пожелавам ви мирна и спокойна вечер и посрещане на Коледа. Hug

# 160
Леле, колко нови беборанчовци. Да са живи и здрави и да носят на родителите само радост и положителни емоции! Hug Да ги нагушкате и нацункате едно хубаво от мен!

Аз последно бях на консултация в четвъртък и доки каза, че няма изгледи преди НГ да раждам, така че спокойно обикалях по магазините тия дни. Накупихме всичко за бебо, който е около 3500 вече. Само ме притеснява, че ми каза за Магнерота да го спирам чак след НГ и явно е решил да ме реже, знам ли... Thinking Twisted Evil

Весели праници на всички. И много хубави подаръци!

# 161
Весели празници и прекрасни моменти в Коледната нощ ви пожелавам

ихааа, как се наредиха коледните бебоци  Hug
ЕЛИ, честита бебанка и много щастие ти полелавам.

и да се помолим на дядката за здрави бебоци  Wink

А какво ви се падна от погачата? Аз изтеглих здравето, внучетата (дали пък догодина по Коледа няма пак да съм плондер  newsm78 въх какви еретични мисли.. нездрава работа е това ... ), пътуванията и кинтите  Mr. Green А мъжлето изтегли големия бизнес, та не се сдържах и изкоментирах:" Сууупер! Мъж ми ще изкарва паричките и ще ми ги дава на мене "  smile3508 При това свекърчо се задави - въх каква безкрупулна снаха има Whistling smile3516 smile3534 а погачата ми стана като козунак, обрах овациите та може и да са ми простили коментара  newsm03

# 162
Аз само да се запиша, не съм родила още държа фронта.
Честито на всички нови мами! Да са ви живи и здрави бебоците и да ви радват мноооого!
Весели празници на всички!!!!

# 163
Ох, помина ми ядосаното,  а майка ми тя си накупи две комплектчета и памперси и сега е спокойна тука у нас и ухилена, ядене яко пада, но стана страхотно, доприготвяхме заедно, точно както си го представях... Laughing
Абе като знам сега като се роди бебето колко ще ме ядосват още със съвети... ooooh!май трябва да не ми пука токова...
Хауйде до после , отивам да кажа едно наздраве!

# 164
Малеее, момичета , ако знаете как се наплюсках smile3555  ... Направо не мога да дишам  #Puppy dog. То пък бива лакомия , бива , ама това мойто на нищо не прилича . Надявам се да си прекарвате добре и да не се натъпчете като мен. Лека ви нощ , аз отивам да се търкулна  sleepuu . Чао ви , Коледни целувки  love001  love001  love001 на всички и утре ще се чуем .

Общи условия

Активация на акаунт