На Бъдни Вечер нашата молитва, за здраво ЯНУАРЧЕ към Светата Майка литва!

• 21 949
  • 291
  •   1
Отговори
# 135
Ewito,майка ти да не е сънувала нещо и затова да се е ръзбързала така изведнъж???

Не се шашкай,ако си решила днес да пазаруваш купи нещо за бебо.Ако не...просто не и се връзвай толкова.

Peace
Ми интересно и аз това я попитах, тя направо като луда се държи... #Crazy
Днес бях решила да си почивам и следобед да си приготвяме нещата за гостите, сега къде да тичам , не ми се ислиза, не искам да пазарувам насила, най-много мразя някой да ми се налага за каквото и да било...че той мъжът ми е два пъти по-шашнат и пак не се държи така!
Било й писнало от мойто спокойствие, може би трябва да съм паникаато нея, че то бебето ще се роди и без дрехи, по-важното е да мине всичко ОК, а не да има дрехи.
Абе аз ще си карам по мойта и няма въобще да се подавам, ми довечера със свеки като се съберат и ше вземат да меобсъждат колко съм безотговорна в трето число и няма да ми издържат нервите, и ще се скараме пак.

# 136
Ели , да ти е честита куклата и много да те радва . Да , Ели беше казала , че бебето е около 4 кг . Филипа , трогната съм , че в този момент си се сетила за мен .Много е сладка малката с тези бузенца , с кеф да ги нахапеш . Много щастие на всички и много усмивки покрай малките мишлета .

# 137
  • Варна
Честито на Ели и на Ливело!! Да са им живи и здрави дечицата!! Hug
Морги добре си се завърнала, малко се бяхме притеснили за теб!!  bouquet

Аз съм добре, нищо не ми пада Joy Joy, само дето много ми се подуха краката!!
На майчета с тапите пожелавам да си изкарате празника пък тогава да раждате!! Стискам палци на всички момичета всичко да е наред в Коледната нощ!!

Весело посрещане! Heart Eyes

# 138
  • София
Честита дъщеричка на Ели,аз не съм разбрала че има подготвитени контракции....
Хей момичета ще останат ли януарски бебечета или всички сте се засилили за празниците:)

# 139
Здравейте момичета и от мен  wavey Ние вече сме си в къщи и сме много щастливи  Two Hearts Two Hearts newsm44 newsm44
Благодаря на всички ви за пожеланията !!! hug  love001
Честито на всички нови мамита да са им живи и здрави мишлетата и много много да ги радват hug newsm76

Весели Коледни празници на всички! Бъдете много здрави и щастливи и вие вашите семейства и да ви слукат малките бебоци!

# 140
Клои - коликите за сега ги уморявам със сироп и спират, ама голям змей Мартин - апетитът му е дошъл ,та затова вика. А и гласът му е дошъл вече Joy През нощта яде на 3 часа, ама около обяд като почне на час и така до вечерта, глад  Joy Утре ще си купя кантар аз да видя по колко яде, че нещо се чудя, или ми е малко кърмата, или той не яде като хората и затова толкова често, или не знам  Sad

# 141
Здравейте,най-после свърших с питката:)
Честито момиченце на мама Елеонора.Да и в жива и здрава малката принцеска,а на мама бързо възстановяване Heart EyesМале тез бебета много бързат,наистина за януари може да не остане никой,ДА НЕ ОСТАНА САМА ЕЙ!!! Mr. Green

# 142
  • Бургас
Анджи,какъв е този сироп за колики?Ох,миличкият гладник той сладък...Айде като купиш кантарче да кажеш после колко е качил  Grinning

Ваня..споко бе мацка ,аз съм от преносващите,дано не ме изненада този път  Rolling Eyes .Така,че да не родиш и ти преди мене  Wink

# 143
Здравейте,
От два дена се побърквам от контракции,даже нощем не мога да спя.Безболезнени са.Да се притеснявам ли или това е нормално за деветия месец. newsm78
Благодаря ви за отговорите Hug Hug

# 144
  • Бургас
Здравейте,
От два дена се побърквам от контракции,даже нощем не мога да спя.Безболезнени са.Да се притеснявам ли или това е нормално за деветия месец. newsm78
Благодаря ви за отговорите Hug Hug

Ами миличка,може и да са предвестник,че скоро ще започне раждането.Засичай ги.
И не се притеснявай,ако станат регулярни беж към болницата.Кога ти е термина?

# 145
На 24 януари Embarassed

# 146
Клои - Еспумизан давам. При Ивана от трите вида, които давах този имаше най-добър ефект.

Тедсан - още ли си тук?

А ние да не решите, че не ядем - ядем, ама пред компа  Laughing

# 147
  • София
Здравейте на всички! Един ден не влизах, а колко много бебчета- Честито на Морги ,на Ливело на Ели. Да ви са живи и здрави бебчетата.

Филипа- голяма сладурана, пупу да не и е уруки.

Вчера ходех да си избирам кошарка ,количека и други ,но нещо не можах пак да харесам. накрая ще оставя мъжа ли да купува ,като се роди бебка. Но Ассиди въобще не останах с впечатление ,че столицата е празна. Направо ми стана лошо по тези магазини- всички места за паркиране заети вътре народ. Дано след 27 да е по-спокойно. #Crazy

моето бебче ,така се е кротнало, че явно ще изкараме до 07.01 ,когато ще влизам м болницата.
Никакви контракции да момента , а за тапи и води да не говорим.Никакви напъни за чистене и там подобни. най-голямата ми дейност беше ,че омесих потка, сварих боб и направих сърмички. Пълен мързел ме е налегнал, дори ме мързи да ям, а това от 7 месеца не се беше случвало.

Късмет на всички и Весели празници! Нека тази Коледа донесе много радост и  хубави моменти на всички ни. Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes

# 148
Мале тез бебета много бързат,наистина за януари може да не остане никой,ДА НЕ ОСТАНА САМА ЕЙ!!! Mr. Green
Аааа , така не сме се разбирали ! Naughty Няма да оставаш самичка и аз искам след Нова Година . Даже съм му определила на бебчо кога да се ражда . Някъде около 2 - ри . Иначе по другото време не ми е удобно smile3532
 Да си прави сметката !!! smile3521 П.С. Клои , душко , абе ще ме скъсаш , бе  Joy. Откъде го измъкна сега пък този мишок с тая четка за зъби ?! hahaha

# 149
Честито на мама Елеонора.Да и е жива и здрава дъщерята и много да я радва.
Ваня,не се притеснявай няма да останеш сама и аз съм за края на януари.А и нямам никакви изгледи да раждам скоро.
Лек ден

Общи условия

Активация на акаунт