На Бъдни Вечер нашата молитва, за здраво ЯНУАРЧЕ към Светата Майка литва!

• 21 950
  • 291
  •   1
Отговори
# 120
  • Варна
Добро утро!

Тедсан, чак толкова ранобудна не съм, но на поничките много се зарадвах  Grinning Изобщо, да живее сладкото  Mr. Green

Филипа, пу-пу сладурана Heart Eyes

Юле, аз като бях в болницата, не съм припарвала до стола, или там както се казва. Даже забравих какво им предлагаха на другите...На мен ми носеха сандвичи, или плодове, и разни други сухи неща, но пък на мен не ми се ядеше толкова. В тази връзка, Ели, наистина не е желателно докато кърмиш да ядеш цитруси, поне първия месец, заради коликите. Така че яж сега яко, и аз така правя  Grinning

# 121
мдааааам, за цитрусите и аз така. Направи ми впечатление, че във всички варианти на диети за кърмачки се отричат цитрусите. А аз умирам за мандаринки и портокали  Blush явно после ще се мъча с едни ябълки  Confused ама по-добре диета с ябълки и хубав сън, отколкото портокали и ревящо бебе  smile3520 еех , а си спомних и за оназ диета със секс и ябълки.. doh пък аз нали ябълки не уважавам.... #Silly Joy Rolling Eyes

Хайде поспалаааааанкиии  Hug ставайте, аз вече един филм изгледах, омахах два доната, заложих да варя боба за салатката, сега ще изстрелям и половинчо до магазина за кори за тиквеника и вече се вихря в кухнята  1dishes  food002 eat

# 122
  • София
Добро утро,тедсан чудесна закуска си ни приготвила,само ако знаеш как и се израдвах.
Вкъщи още е тихо,мъжете спят,а аз оправям за празника!
Като се има предвид какъв хубав ден е днес може и новинка за някое бебече да ни зарадва:)
Весел и усмихнат ден от мен момичета!

# 123
Добре дошли на прибралите се в къщи мами с малките си сладки мацки!  Hug
Ted - много мерси за поничките (тази бременност си отядох на донати - заедно с кафенце с ванилия мммм...)
ВЕСЕЛИ ПРАЗНИЦИ (и сладко сладко похапване)   bouquet

# 124
Добро утро и от мен . Отивам да почваме елхата , че малките вече ме пощуриха . Весели празници   santa2!!! santa2 santa2 santa2 santa2 santa2 santa2 santa2 santa2 santa2 santa2 santa2 santa2 santa2

# 125
Привет! Grinning
Втората нощ у нас мина добре, първата беше ад Tired
Мъжете пак излязоха да пазаруват и аз се възползвам.
Много го обичам този празник, днес ми е превъзбудено Grinning

А, да не забравя, ако сред нас днес има именички, да са живи и здрави!  bouquet

# 126
Здравейте!Аз отивам да си направя едни бързи изследвания, вагинално, урина и тест за епидурална упойка, после отивам в клиниката , говорих с една акушерка от там и тя ми каза да изчакам, ама като разбра че нямам още дата за секциото ми каза да отида, той пък и моя доки почива Thinking После ще пиша. И между другото акушерката ми каза , че това наистина било тапата, ама можело още доста да се изкара без нея, всъщност при всеки било различно Simple Smile

# 127
Добро утро на всички  Hug
Малката ми принцеса спинка с татко си, а аз оправям къщата и се каня да си взема един душ.
При нас вече нещата се нормализират, т.е. влизаме си в ритъм . Мария спи през нощта - в 3 часа давам само малко чайче на хип и няма проблеми за сега .
И ние започнахме да се наспиваме . Тази нощ дори спа непробудно до 6 часа сутринта.

Честито на новите мами !
На останалите леко раждане !

Пожелавам весел празник !
Прегръщам Ви !

# 128
Здравейте мамчета. Днес аз съм вестоносеца Ели снощи е родила момиченце 2400 кг 48 см не пише за името но беше споменала че ще е Палмира Simple Smile
Честито на другите който вече са си в къщи да си гушкат сладките бебоци в този голям празник. Лек ден на всички  Hug

# 129
Честито на Ливело и на Морги!

Ние от 2 дни сме придобили глас иядем постоянно .... мани мани - аз нямам време да хапна  Joy пък вие и готвите  ooooh!

Филипа - много хубава сладуранката в розово.   bouquet

Честито и на Ели - жива и здрава да е малката  Hug

# 130
  • София
Ха-така! Да и е честита малката Палмира на Ели   bouquet
Ама тя нали вчера се оплакваше колко боляли тези подготвителни контракции - явно не са били съвсем подготвителни  Wink

Тедсън - мноооого си ранобудна. Аз съм предприела друга тактика - лягам към 1:00 и спя до 8:00, ще видим това ще ми помогне ли в графика с бебунчо.

И моите хора отидоха на пазар. Аз метнах вече сърмите и чушките във фурната и се га си почивам леко, че после няма да ме оставят на мира.

# 131
  • Бургас
ЧЕСТИТА БЕБКА ПАЛМИРА НА ЕЛИ!! ДА Е ЖИВА И ЗДРАВА И МНОГО ДА ПАПКА ЗА ДА СЕ ПРИБЕРАТ ВКЪЩИ ЗА НОВА ГОДИНА !!

Брей..какво ли се е случило ,че Ели изпревари всички мами на които им бяха паднали тапите???

Анджи,какво става да няма колики Марти,че е станал толкова неспокоен?Пожелавм ви бързо да ги минавате.

Усмивка ,браво пупупу нека да е кротушка малката,че иначе трудно.

Филипа,и на вас пожелавам същото да сте послушни  Grinning Ама и баткото да слуша.

Мами качете още снимки на сладурите.Невероятни са  Hug

Почти съм сготвила,останаха някой неща като питката,но ще я меся след обед и на мъжо рибата ама нея ще я приготвя непосредствено преди вечеря.

Хубав ден за сега на всички   bouquet

# 132
Честита дъщеричка на Ели! Hug
Много да ги радва и скоро да са си вкъщи!  bouquet
Ели не беше ли споменала, че се очаква голямо бебе? ThinkingИли греша?

# 133
Здравейте, аз да ви почна по ред!
Добре дошла на Филипа, малката е страхотна сладурана, да ти е жива и здрава!
Честито на Морги, Еленора ( много скорострелно ), Ливело, пожелава ви всичко най-хубаво и бързо възстановяване.
Аз бях с голямото бебе, а Ели беше за секцио, сега нормално ли е родила?
Аз да ви се оплача, надявам се поне вие да ме разберете...от сутринта се карам с майка ми, тази жена иска да ме подлуди, какво й е станало не знам, от сутринта ви квичи по телефона, да съм тичала сега моля ви се за памперси, нашто бебе не било циганче, да съм ходила сега за дрешки ит.н., аз ще пазарувам в четвъртък, чантата не смъ си приготвила, иам ли някой друг като мен, казвам й, че отделението е пълно с наши познати и че бебето няма да остане голо и босо, но тя не, крещи по мене като луда, че смъ била безотговорна, че не знам какво си...
Ами аз по всякакъв начин се опивам да запазя спокойстви, но има голям шанс да ми се развали празника, защото сега седя пред компа и рева като магаре и въобще вече не ми се празнува, тези хора не разбират ли, че така вместо да ми помагат ми пречат и ме разстройват.
Че за колко време се купуват едни памперси...?!
Вчера бяхме цял ден по пазар, даже ходихме и в бебешкия магазин, да гледаме креватчето, дума не обели тогава, да беше казала да вземем две бодита и ританки и да ме остави на мира...
Сега ми крещи, направо не знам какво й става на тази жена, че да не съм на полето я да раждам, че да ми оставят детето голо...
Толкова ми е тъпо, званнах на баща ми, тя била ми мислила доброто, какво добро, че ме събуди сутринта по тревога, че сега не мога да се успокоя вече 2 часа...
Спирам до тук, че направо ми иде не знам какво да направя... smile3518

# 134
  • Бургас
Ewito,майка ти да не е сънувала нещо и затова да се е ръзбързала така изведнъж???

Не се шашкай,ако си решила днес да пазаруваш купи нещо за бебо.Ако не...просто не и се връзвай толкова.

Peace

Общи условия

Активация на акаунт