На Бъдни Вечер нашата молитва, за здраво ЯНУАРЧЕ към Светата Майка литва!

• 21 952
  • 291
  •   1
Отговори
# 105
МАРИ- кутията ти е препълнена исках да ти изпратя един линк да погледнеш нещо ..

# 106
Ето една снимка на Ената от болницата Simple Smile
http://images22.snimka.bg/004774142-big.jpg

# 107
Морги, добре дошла вкъщи с малката Мия. Да ти е жива и здрава. Heart Eyes

Филипа, голяма радост си имаш. Много сладки бузки има, пу-пу. Heart Eyes

Последна редакция: нд, 23 дек 2007, 22:06 от Шушони

# 108
  • Бургас
Ето една снимка на Ената от болницата Simple Smile
http://images22.snimka.bg/004774142-big.jpg

О,Филипа голяма красавица е.Да ти е жива и здрава !!!

# 109
Ели, ей сега изтрих малко от от съобщенията си! Hug
Филипа,  малката е голяма сладурана да ти е жива и здрава!  bouquet

# 110
Морги, честито!!! да ви е жива и здрава малката Мия, бързо да расте и много да ви радва!

Честито и на livelo!

Филипа, много е сладка Ената Simple Smile

аз пък след малко четене и много чудене реших да си самоназнача полижинакс, че от време на време имам леки сърбежи отдолу Embarassed не са толкова силни и упорити, както когато съм имала гъбички, но все пак ме притесняват... сега няма къде да отида на преглед, а четох, че много гинеколози исписват положинакс без микробиология. ако някой има повече инфо по въпроса, моля да сподели Hug

Последна редакция: пн, 24 дек 2007, 09:51 от Пипилотка

# 111
Морги, добре си ни дошла  Hug Hug  HugДа ти е жива и здрава Мия и само радост вкъщи по празниците  Heart Eyes

Филипа, много е сладка бебораната  Hug А бебоците и в къщи ли трябва да седят с шапки? newsm78

# 112
Филипа голяма е красавица и колко спокойна изглежда и аз да кажа пу-пу!Дано да те слуша и да спинка нощем.   bouquet

# 113
Филип@ малката е много сладка и пухкава Heart EyesМного хубаво беборанче Heart EyesНадявам се бързо да се възстановиш  Hug
Морги чудехме се какво става с теб-ни вест ни кос,а то малка принцеска си имате вече.Да е жива и здрава малката звездичка и много послушна.

# 114
Здравейте момичета!
Не съм влизала тук около 5 дни и какво да видя - то пълно с бебета!
На всички мами и техните новородени бебчета желая много здраве, бебоците да порастат умни и послушни дечица! HugФилипа, малката е голяма сладурана! Heart Eyes Учудвам се обаче, че в болницата в Тутракан ги обличат децата, понеже в нашия град ги повиват в пелени и отгоре им слагат гадни одеалца ама и аз май няма да раждам тука.

# 115
А бебоците и в къщи ли трябва да седят с шапки? newsm78

на училището ни казаха, че както ние не седим вкъщи с шапки, така и бебоците няма нужда Simple Smile

# 116
Филипа- много сладка бузанката и толкова миличко е заспала, дано да ти е кротушка
Морги честита радост! Чакаме снимки на сладунка!

Последна редакция: пн, 24 дек 2007, 03:59 от kokonka

# 117
  Каква красавица-браво !!!дето се казва,с много мерак е правена Mr. GreenПу-пу-пу,да е все така чаровна и сладка!!!
И аз пак да поразпитам за храната-в болниците дават ли нормална такава,съобразена с положението(тук ги скъсаха от зела-постно,с ориз,ориз с праз,много запръжки и готвено с домати Sick)
 честито и на Морги-целувки за кукличката!!!Да сте спокойни,щастливи и да спинкате спокойно!

Аз почти съм готова с манджите,само да купя подарък утре(да пукна ако знам какво какво newsm78)и сме готови да посрещаме Рождество Христово Hug
 А за тапата-аз изкарах без нея 5 часа и бебо се появи LaughingА сега пък почнаха отоците-ама много яки и масивни,чак на масаж не се поддават гадовете Rolling Eyes

# 118
еха празниците дойдоха и тапите загърмяха  newsm62 newsm81
стискам палци всичк да е наред.
олееееееее бебка е голямо ангелче!!!!пу да не я уруки!!!
аз мисля да правя баница,може би пита,зелеви сърми и пържоли за утре  Mr. Green постно ще е семо хлебчето май  Mr. Green ама това ми се папа
лека нощ

# 119
Има ли кандидат-спамаджийки в този час ??  newsm53 черпя с донати  newsm47 мааац-писи-пис

Общи условия

Активация на акаунт