На Бъдни Вечер нашата молитва, за здраво ЯНУАРЧЕ към Светата Майка литва!

• 21 956
  • 291
  •   1
Отговори
# 90
Благодаря на всички които изказаха съчувствие и дадоха идеи за лекар. Утре ще отидем до МД и АГ-то и ще решим коя болница и кой лекар

Ама ако знаете какви ужасии ми наговори доктора - имам в предвид за нещата които биха могли да се случат ако бебето е много голямо и аз държа на нормално раждане....

Алекс, Ваня, Елеонора моля ви включете се с инфо за вашите лекари.

# 91
Ех, тедсън, а аз си мислех че сега като вляза във форума, ти ще бъдеш зачезнала вече да раждаш,пък ти пак усмя да ме разсмееш с твоите бобови неволи. Joy

Филипа, добре дошли в къщи.  Hug
Много мило ми стана като прочетох за отношението на Пресил към малката. Прави са хората като казват че с второто дете вече семейството става пълно. Пък ти вече и за трето се замисляш. Mr. Green

Мари, е хайде пък сега и ти ли тръгваш да раждаш....и аз днес следобяд имах контракции, но си полегнах и овладяхме положението...засега.

А за трапезата и на мен свекито утре ще ми идва нагости и каза че приготовленията са от нея. Така че аз си правя пас и съм доволна. Mr. Green

# 92
  • Варна
Алекс, Ваня, Елеонора моля ви включете се с инфо за вашите лекари. [/color][/center]
Ами аз ще раждам в Окръжна, при докторката която ме изражда предния път, или поне засега такава ни е уговорката - Надя Тодорова се казва. Доволна съм от нея, надявам се сега пак всичко да мине добре  Praynig

Аз бях писала и по-напред, че и за двата празника ще сме на гости, така че няма да приготвям нищо, освен една баклава по рецепта от форума /шоколадова баклава   chef/.

# 93
Момичета, я ми обяснете какво точно представлява тапата? На мен преди малко ми падна едно голямо слузесто жълто бяло, тя тапата не е ли леко кървениста?Тедсън при теб каква беше ?

Мари, добре дошла в отбора.  HugТапата е това. А каза, че и контракции имаш.  Thinking Стискам палци да ядеш утре сърмички, а аз бобеца  Peace Можеш ли да се свържеш с докотора ти сега по празниците? Все пак вие планувате секцио, а раждането е започнало при тебе...  въпреки,че може да се проточи много дни - като при мене  Grinning

Шушони, тука съм, мадам, не предавам фронта и форума. До последно на линия  Mr. Green Сега пък се замислих дали няма да родя една Христинка  newsm78 Татито обаче ме попита ошашавен: ама ние нали друго име решихме? Rolling Eyes

# 94
 Контракциите са ми безболезнени усещам втвърдяване на върха на матката.Иначе ей сега се рових из нета отностно тапата и някой са изкарвали и по две седмици с паднала тапа.
Тед, а ти забелязала ли си при теб изтичане на води? На мен като ми падна това слузестото и три пъти почти един след друг ходих да пишкам Thinking а още не съм си правила и тест за епидурална и последното вагинално изследване, но то явно няма да ми е нужно ако съм със секцио.

# 95
Мари, не съм забелязала изтичане на води  Rolling Eyes но пък отдолу съм постоянно влажна отдолу, докитата казаха, че съм се бика напишквала неусетно  Embarassed просто капка сега, после две... Confused иначе ходя често до вц, но така съм си откакто съм бременна..
Иначе контракциите си ги усещам като втвърдяване на корема, стягане в кръста и тъпа болка ниско в корема

# 96
Ехоооо!!!!  Hug Hug Hug Hug

Завърнах се най-сетне от болницата! Днес ни изписаха! А аз си смених апарата и всички телефони заминаха по дяволите и не успях да ви пиша. Имам малко време, че първи часове вкъщи и едвам гледам, затова набързо с две думи!

На 15.12 в 13.20 ч се роди дъщеря ни Мия!!!!  Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes Малко бебе - 2400 и 46 см.  Mr. Green Родих секцио, защото в последния момент се оказа, че имам тесен таз!!!!  newsm78 newsm78  #Crazy
Чак днес следобяд ни изписаха, защото малката трябваше да навакса малко с теглото, а и правиха 100 изследвания. Вече е добре и ни пуснаха, че имаше опасност да караме празниците там. Имам и снимки, но ще кача утре, като имам малко повече време.  baby_neutral baby_neutral

Нямах време да прочета какво сте писали, но искам да кажа:

ЧЕСТИТО НА ВСИЧКИ МАМИ И ТЕХНИТЕ РОЖБИ!!! ДА СТЕ ЖИВИ И ЗДРАВИ! ЖЕЛАЯ ВИ МНОГО ТОПЛИНА И РАДОСТ В УВЕЛИЧЕНОТО СЕМЕЙСТВО!!!   bouquet  bouquet  bouquet  bouquet

Пожелавам ви лека нощ и много прегръдки от нас с малката Мия!  Hug

# 97
Morgy, честита дъщеря! Да ти е жива и здрава Мия и да ти носи много щастие!!!!

# 98
nivear - аз ще съм при д-р Даниела Станева МД-секцио. До колкото знам и Ваня и тя ще е там. За АГ-то ако ще си във ВИП-а тогава съм съгласна...обаче ако не си условията не са добри.
Окръжна б-ца чувам много хубави неща за там, но за лекар не мога да ти кажа.
Djulichka - Ако не мога да спя тази вечер пак ли да ти се обаждам, да оспамваме темата Grinning
Че аз някъде към 4:00 4:30 ставам..Simple Smile

Morgy Добре дошла мила Heart Eyes  bouquet

# 99
  • Варна
Браво, Морги, честита дъщеричка!
Притеснявахме се за теб, радвам се че всичко е минало добре и се гушкате вече вкъщи!

# 100
Морги,честита дъщеричка.Да е жива и здрава,бързо да наддава и много да ви слушка.
Аз за Бъдни вечер мисля да направя сърмички,бобена салата,варено жито и да купя различни плодове,както и свекърва ми ще направи баница.От няколко дни имам много често контракции,но са нерегулярни и понякога са болезнени.Дано бебо да устиска до след празниците.
Лека вечер

# 101
  • Бургас
Morgy, честита дъщеря! Да ти е жива и здрава Мия и да ти носи много щастие !!!

Хехе мацки много сте ми готини  Laughing

Само да ви кажа за тапата на мене и двата пъти след падането и,аз не съм я видяла де,но продължих с едно такова кърваво кафяво слузесто течение.И така докато ми пукнаха водите в болницата.И аз като Мари ,ходех често WC-то.

Джулката и аз обичам всичко домашно приготвено,но за сладко освен житото ,което ще е сладко реших да направя само една бисквитена тортичка.Нея поне всички я обичаме. Laughing Laughing
Щях да правя и баница с булгур,но правих през седмицата,че много ми се беше дояло и сега вече се отказах.Пък и нали ще има питка с паричка.

А иначе на трапезата ще подредя най-малко девет ястия.

# 102
Много щастие Морги, да ти носи дъщеричката!
Аз преди малко казах, че не виждам никави изгледи за скорошно раждане, но и аз видях част от тапата...може би, но на такова ми приличаше. Както и да е и аз ще мирувам да не пропусна Коледата Grinning

# 103
Морги, добре дошла на малката Мия! HugРадвам се, че сте си вкъщи Heart Eyes

Джули, ти пък, нали говорихме дали да искам пак епидурал или не и за болките без упойка.Та за туй, с най-добри чувства Grinning

# 104
Честито Морги!Да ти е жива и здрава принцеса Мия Hug Да те питам колко време след операцията те изписаха?
Аз ще гледам да устискам до след празниците Grinning Ама днес едно подробно чистене му ударих, и шкафовете подредих, на бебка нещата са нагласени но определено ми е рано за раждане все още.

Общи условия

Активация на акаунт