На Бъдни Вечер нашата молитва, за здраво ЯНУАРЧЕ към Светата Майка литва!

• 21 721
  • 291
  •   1
Отговори
# 195
ЧЕСТИТО РОЖДЕСТВО ХРИСТОВО И ЧЕСТИТА КОЛЕДА, С ПОЖЕЛАНИЕ ЗА МНОГ ОЗДРАВЕ И ЛЮБОВ
и ЧЕСТИТООО на всички майчета, получили своят най-хубав коледен подарък - бебчетата. Да са Ви живи и здрави, а за вас бързо възстановяване  Hug

На мен от питката ми се падна Бизнес и професионални успвхи - майчинството ще ми върви по вода явно  Mr. Green
А на мЪжо се падна паричката  Crazy той ще изкарва, аз ще харча, екстра ...

bouquet

# 196
Присъединявам се към тези пожелания
Честито рождество христово! Желая на всички лесно раждане и здрави бебчета, а на вече родилите много да са им здрави децата, с много късмет и да слушкат мама и татко!
Асиди, ти кога щеше да ходиш отново в Тина Киркова? Аз съм на 27 сутринта по някое време. Ако и ти си тогава можем да се видим там.

# 197
Момичета, Честита Коледа!
Пожелавам на всички леко раждане и здрави бебчета!

весел празник

# 198
  • София
Здравейте на всички!

Весела Коледа!

Включвам се на бързичко да кажа, че с малкия Васил се прибрахме вчера от болницата.
На 8 декември ми изтекоха водите (ама мнооого силно и бегом към болницата) и на 10 декември преди обед ме резнаха, че дечко беше седалищно, а аз вече нямах никакви останали води.
Добре сме, аз бързо се възстанових от секциото, а човека го изписахме 2,650 кг (при 2,480 кг при раждането).
Иначе дребчо си хапва добре, кърмим се успешно, надявам се за дълго Simple Smile.
А за тези, които са избрали Тина Киркова, мога само да кажа, че няма да съжаляват. Изключително доволна и благодарна съм на всички лекари там - тези, които се грижиха за мен и тези, които се погрижиха за бебчо.

За сега това е от мен, по-късно ще се включа за повече.  Hug

# 199
Честито Рождество Христово и Весела Коледа!
Желая ви много здрави бебоци.Щастието и усмивките да са винаги с вас.  bouquet

# 200
  • София, Дървеница
Честито Рождество Христово на всички!
 Hug    Hug
Много усмивки и успех в раждането  Wink

# 201
Честито Рождество Христово и Весела Коледа!

Пожелавам ви много здраве, щастие, топлина, любов и уют в семействата!

Нека тези, който още чакаме, да изкараме спокойни дни до финала, леко раждане и да се радваме на здрави и щастливи бебчета!

А  на мамите в отбора вече са посрещнали първата Коледа със своите слънца -  Hug

Честито на Аничка-77 и Елеонора

# 202
Момичета кажете някой рецепта от тези на баба Simple Smile , че нещо ми дразни на гърлото и е много неприятно.Мен пак ме почнаха безболезнени контракции но изобщо не са регулярни Simple Smile Май ще си карам така празниците без тапа Grinning и с контракции Simple Smile
Тед, при теб как е положението?Как се чувстваш?
Импатиент, радвам се за теб и малкият Васко Grinning

# 203
Честито Рождество Христово! Пожелавам ви най-красивата и истинска Коледа. Нека всяка снежинка,която пада от небето е една ваша сбъдната мечта!

@nivear - на мен ще ми е първо бебче, така че нямам опит, но да ти кажа какво съм взела и от други мами какви впечатления имам:
Ние взехме на CAM ваничка:
със стойка. Доста познати и приятели имат и са доволни, а и поне до годинка я ползват.
А за тези хавлиените допълнителни парчета с желязна стойка които са, само лоши неща чувам Thinking
За козметиката и аз съм се спряла на Мустела, не съм купила още, защото в Торакс, където ще раждам, живот и здраве, ползват нея  и искам да видя как ще му понесе на бебо. Макар че не съм чула за алергии. Все пак е доказана медицинска козметика. От нея смятам да взема дермопочистващ  гел за коса и тяло, лосион хидра-бебе и за дупе крем. А ббешкото олио ще е на Бюбхен. Също и крем Бочко ми препоръчват за дупето.

# 204
  • София
lullaby много хубаво коритце,струва ми се ,че ще е удобно за бебето.СИнята част мекичка ли е?

# 205
  • София
Мари , аз си лекувам гърлото с топъл чай и топло мляко. Ако боли повече- гаргара с леко топла лайка с 1 л. хлебна сода. Ако кашляш- мед с масло. Ако навреме хвана настинката, обикновенно това помага. Peace

МиаИ аз имам две бенки ,които доста пораснаха- еднага та гърдата ,а другата на корема. Гредам да не мисля сега за тях , но след като се роди бебка отивам и аз на доктор.

Импашън - Честит ти Васко , да ти е жив и здрав и много да те слуша.

# 206
  • Варна
ЧЕСТИТА КОЛЕДА МАЙЧЕТА!! НЕКА ДА Е ЗДРАВА И ЩАСТЛИВА, ДА ВИ ДОНЕСЕ МНОГО РАДОСТ И СБЪДНАТИ МЕЧТИ, СЛАДКИ И ЗДРАВИ БЕБОЦИ!!

И аз съм преяла, и тези киселини не спират Sick Sick Sick
А глезените ми вече са двойни, буквално за една седмица се подух като поничка!!
Знам че е още малко, обаче вече много ми тежи...и да се оплача Cry

Добре дошъл на Васил у дома, много да папка и да спинка!!

Мари чайчета пий, а може и лимон с повече мед! Според мен си имаш контракции!

# 207
@slan4ogled, синята част е гъвкава гума, не знам как да го обясня, може да се маха. Има ги в много цветове тези ванички. Ние си взехме прозрачна тъмносиня с жълта гумичка. Специално на мен ми изглежда много удобна за малко бебоче. Все пак и цената не й е малка, надявам се, че е базирана на качество. Praynig

# 208
Честита Коледа на всички!Много късмет и здрави бебчета!На  мамите, сдобили се вече с дечица - да са им живи и здрави, много да ги радват и слушкат!
Аз все още удържам фронта, макар че все по-често усещам, че ми се стяга коремчето. На 27.12. съм на консултации и ще видим лекарката какво ще каже, надявам се всичко да е ок и бебка да издържи близо до термина!
Поздрави на всички!Весело изкарване на празниците!

# 209
  • Варна
ЧЕСТИТА КОЛЕДА НА ВСИЧКИ! МНОГО ЗДРАВЕ И КЪСМЕТ!  santa2

ЧЕСТИТО И НА ВСИЧКИ ВЕЧЕ РОДИЛИ МАМИ! ДА СА ИМ ЖИВИ И ЗДРАВИ БЕБОЦИТЕ!  newsm07

А НА ОСТАНАЛИТЕ ДАНО ДА УСТИСКАМЕ КОЛКОТО МОЖЕ ПО-БЛИЗО ДО ТЕРМИН! Praynig

ВЕСЕЛИ ПРАЗНИЦИ НА ВСИЧКИ!   cheers

Общи условия

Активация на акаунт