На Бъдни Вечер нашата молитва, за здраво ЯНУАРЧЕ към Светата Майка литва!

• 21 722
  • 291
  •   1
Отговори
# 180
  • Толбухин
Честито Рождество Христова !!!
Да е жива и здрава малката принцеса на Елеонора и тя самата.
Майчета и аз още одържам положението,но не знам до кога.

# 181
Весела Коледа и много сбъднати мечти на всички. Пълни къщи с радост, любов и благоденствие. И много подаръци на малки и големи

# 182
Hi от мен!  Hug
Аз още се чувствам преяла и днес май ще карам само на плодове Simple SmileМомичета вие как сте усещали болезнените контракции?
Честито на всички именици днес  bouquet

# 183
Честита Коледа!
Дано на всички ни тя донесе много щастие и здраве, радост и любов и много здрави бебета!Аз снощи легнах към 1 часа и днес станах с мъжа ми в седем, от тогава примерно съм си приготвила сакчето, каквото има за добавяен смъ го написала, остава да събера всички бебешки неща накуп и да ги изпера, и като вземем креватче в четвъртък да ги подредя.
Също мих тави и бърсах, сега ми остава една прахосмукачка и после лежачка, малко и е скучно, мъжът ми и двата дни е на работа, но какво да се прави...
Мари, аз не мога да кажа точно дали имам контракции, освен че коремчето ми се втвърдява за малко от време на време, отдолу си ме боцка също, но като клякам например, иначе нещо друго като болки нямам определено, ти какво усещащ?
Краката ми са много отекли тези дни, направо са страшни, ама то аз не сядам, особено вчера направо ми се увидя, кой знае кога пак ще се навия на такъв героизъм, вече ще си почивам повече и няма да се изсилвам, и без това малко ми остава почивка, имам чувство, че поне преди рождения си ден няма да родя, но ще видим, то никой не знае...

# 184
Честита Коледа, момичета!  Hug

# 185
ЧЕСТИТА КОЛЕДА  НА ВСИЧКИ МАМИ newsm51 МНОГО ЗДРАВЕ, ЩАСТИЕ, ТОПЛОТА И РАДОСТ В СЕМЕЙСТВАТА СЪС СЛАДКИ И ПУХКАВИ БЕБЕНЦА  family6
КОЛКО МНОГО БЕБЧЕТА СА СЕ ИЗЛЮПИЛИ ВЕЧЕ  easter ДА СА ВИ ЖИВИ И ЗДРАВИ И МНОГО ДА ПАПКАТ И ДА СПИНКАТ, МАМЧЕТА  Hug
ХУБАВ ДЕН И ВЕСЕЛИ ПРАЗНИЦИ Hug   love001

# 186
Аз от време на време имам втвърдяване но периодично ме боли кръста, предполагам че това не са контракции. Thinking Започна да ми става лошо по малко но сигурно е нормално в големите месеци.

# 187
Честита Коледа на всички.Пожелавам ви здраве,щастие и на всички неродили най-сладките бебета на света. santa2
Честито и на всички именници.да са живи и здрави и много сбъднати мечти.  bouquet
И аз тази нощ не можах да заспя,нещо не ми беше удобно,въртях се ту наляво,ту надясно
Лек ден и приятно изкарване на празника

# 188
# 189
  • София
Честит празник и от мен!
Много радост и късмет
благоденстние и берекет
Нека всичко да ни е наред
!

На мен понякога ми се втвърдява целия корем, но не ме боли- сигурно е от преяждане, защото имам чувство ,че ще се пукне! Embarassed

Вече съм напълняла с 12 кг и както върви по тези празници ,сигурно ще станат 15.
Имам чувство ,че всичко отива на корема, но кой знае. newsm78 #Crazy

# 190
Честито рождество христово! Желая на всички лесно раждане и здрави бебчета, а на вече родилите много да са им здрави децата, с много късмет и да слушкат мама и татко!

# 191
  • Бургас
Юле това с прибирането на матката след второто раждане наистина е по-болезнено.Но поне при мен се прибра бързо и не съм имала проблем.Боли но само първите дни след раждането .След седмица вече не ме болеше.

Мари,тези болки в кръста наистина може да са от контракциите.И при двете си досегашни раждания болките при раждане ми бяха само в кръста.С първото си раждане понеже незнаех какво става ,си ходех с такива болки окло 3-4 дена преди да родя.На моменти дори си бяха доста силнички.

# 192
Юле това с прибирането на матката след второто раждане наистина е по-болезнено.Но поне при мен се прибра бързо и не съм имала проблем.Боли но само първите дни след раждането .След седмица вече не ме болеше.

/quote]

и при мен така

# 193
Момичета, Честита Коледа!
Пожелавам на всички леко раждане и здрави бебчета!

# 194
  • София
На мен чат-пат ми се втвърдява корема. От време на време ме боли и ниско долу като при цикъл, но без втвърдяване.
Предполагам, че болките са от червата. Защото имам колит и той обикновено боли по същия начин. Обикновено ме боли след ходене до ВЦ-то.
А и при последния запис на тонове доста такива спазми имах, а записът не отчете нито една контракция.

Аз пък си имам една грамаданска релефна бенка на гърба, която напоследък от напълняването и опъването на кожата леко ме наболва. И това много ме стресира  Confused Зарекла съм се, че като родя, ще ходя да ми я махнат.

Общи условия

Активация на акаунт