На Бъдни Вечер нашата молитва, за здраво ЯНУАРЧЕ към Светата Майка литва!

• 21 710
  • 291
  •   1
Отговори
# 270
Аз за клиниката съм си взела домашни чехли с гумени подметки(розави) Laughing каквито са ми пижамата и нощницата, банята ми е в стаята и няма да вземам други чехли за навън. За противоколикните капки ще проверя кои са ползват най много тук във Франция и ще ви кажа.На мен продължава да ми е лошо, то в първите месеци не ми е ставало така Thinking

# 271
Честита Коледа!!!
Честито на всички обебени мами! Да са живи и здрави, и много да се слушат!
И като съм почнала с пожеланията - леко обебване на останалите!!!
Ние сме още 2в1, но някои хора много упорито се опитват да излязат през корема ми и то през дясната половина. Нагнездила се е нашта от повече от месец там и като реши да рита тежко ми на черното дробче. Той и баткото много риташе по ребрата и дроба, но това е ненадминато - надупва се и стърчи по 3-5 см. И така по десетки пъти на ден.
С баткото така и не разбрах дали има колики, но той нагъваше разтворимия чай на хип против колики всесто вода, не сме ползвали капки. Живот и здраве и сега мисла да сме на чай първоначално и ако не свърши работа, тогава може би ще се обърнем към класическата хомеопатия за помощ. Баткото от 3 години го лекуваме така и сме доволни, а преди това пиеше антибиотик всеки месец и то "за всеки случай".
За гледенето всеки сам си преценява при нас така се получи, че и двехите на големите се оказваха изгладени покрай бебешките, което не е лошо стига човек да има време и сили.
Хайде лека ви вечер

# 272
Мари имай едно на ум - казват че някои раждания започват с разстройство или гадене. Може и да е вирус! А контракциите са божа работа - при всеки и всеки път се усещат различно. Може да е контракция а да си мислиш че те боли кръста или кой знае какво.
Късмет!

# 273
Мари, доста майчета се оплакаха от гадене и им беше лошо. На мен също е така. Прилошава ми, кашлям, давя се и пъшкам кат ранения Хаджи Димитър та се налага мъжът ми като самодива да ме обгрижва  Heart Eyes Heart Eyes

Мама мене ме е гладила до 4-тия месец, после с брат ми обаче съкратила на около месец-два. То бебенцето си показва- ако е по-изнежено ще се глади по-дълго време  Thinking аз как ще процедирам още незнам Thinking обичам миризмата на изгладени дрехи...

# 274
  • София, Дървеница
Мари, доста майчета се оплакаха от гадене и им беше лошо. На мен също е така. Прилошава ми, кашлям, давя се и пъшкам кат ранения Хаджи Димитър...

Все едно мен описваш през последната седмица  Crazy
Искам вече да ми минава тая "болест"   Joy     Joy

# 275
  • София
Мари, това дето ти е лошо е нормално, но все пак се обади на твоя лекар.
А и аз ще съм сама в стая с баня и комплекта /халат, нощници и чехли/ са ми в тон, ама синички Grinning. Но първият ден в реанимация има вероятност да се нацапат, а пък и като се къпя не искам да стъпвам боса в банята.

# 276
Честито Рождество!  bouquet

Вчера не ми остана време да пиша, сега докато мъжете се къпят се възползвам.
Шушони, по принцип е нормално до 3-я ден кърмата да слезе.До тогава е коластрата.
Аз хем с 2-ро и пак се бях шашнала, че няма да имам кърма, мислех че след нормално раждане трябва веднага да се появи Rolling Eyes
Но така, точно на 3-я ден ми слезна, сега я кърмя успешно, много по-спокойно от преди, без да гледам време, да се тревожа дали и колко изсуква.
Спинка, спокойна е, значи всичко е наред Simple Smile
Е, нощно време също е гладна, малко ме мъчи безсънието, но няма как.
Определено обаче не захапва съвсем правилно, веднъж вече ми разрани зърната, направо ги помля.Но и това ще мине.

Това стоене в нас е много досадно, времето е отврат и скоро не се очертават разходки Tired

# 277
За капките - Еспумизан-а за сега върши работа.

Мари - и аз си мисля, звънни на доктора за успокоение.

Тедсън - ама ти удържа до козирог и продължаваш - да не се роди един водолей на края  Grinning

# 278
  • София
Филип@,а Пресил отказал ли се е от кърмата окончателно?

Момичета исках да ви питам,ще имате ли баба в къщи която да ви помага.Мойта майка дойде уж за добро ,а нещо неможем да се нагодим и незнам какво да правя.Хем ми се иска да ми помага,хем си мисля,че по -скоро нямаме нужда.....

# 279
Тедсън - ама ти удържа до козирог и продължаваш - да не се роди един водолей на края  Grinning

Устисках  Mr. Green Тез дни таткото ми каза да взема вече да се спра на една дата, че да се успокоим всички. Така и детето седяло ошашавено и се чудело кога да излезе.  Mr. GreenВеднъж казвам на 27-ми (доки ми беше казал, че нямам шансове да устискам дотогава, та ще късам дипломи в най-скоро време Twisted Evil), после се завъртам и заявявам, че ще е бебе 2008  Blush, след два часа съм сигурна, че ще бъде на Йордановден #Crazy Абе да излиза вече, че да продължим да живеем нормално.  Praynig Пък и все по-мръснишки мисли ми се въртят в главата по отношение на татито, ма той се дърпа като девственица  Twisted Evil

Слънчоглед, понякога се получава ти да се грижиш и за бабата  Rolling Eyes

# 280
slan4ogled, Преското отдавна не го кърмя Simple Smile
Аз в нас баба няма да имам, ще се оправям сама, ако се наложи някъде да мръдна или пък да бъде изведен Преси, тогава ще прибягвам до помощ.
И без това престоят в болницата и бабешкото отглеждане сега ми излизат през носа Tired
Оставих си детето добро, а сега е ужасен Cry

# 281
Като хапнах малко и ми мина лошото Grinning
Тед а ти колко време си вече без тапа?Аз днес правя трети ден но като четох по форумите някой са изкарвали и по две седмици.

# 282
6 дни вече
амо тооо - почти седмица мина, след още една ми е термина...  smile3521

ПС. Малииии, днес оспамих темата  ooooh! Извинявам се Hug Алекс, прощаваш ли ми? Praynig

# 283
  • Толбухин
tedsan и при мен положението е същото.Веднъж ми казаха 6.01 по мед.календар,после 3-4.01,след това на 26-27.12.На мен тапата още не ми е паднала,но с Емо падна и след 3-4 дни родих.

# 284
Добър вечер,момичета!И аз реших да се присъединя към отбора на януарските мами-моят термин е 19.01.2008,чакаме момченце.Аз съм на 31години,казвам се Таня,и това ще ми е втори син-живот и здраве!

Общи условия

Активация на акаунт