На Бъдни Вечер нашата молитва, за здраво ЯНУАРЧЕ към Светата Майка литва!

• 21 712
  • 291
  •   1
Отговори
# 45
добро утро на всички мамита напоследък направо изтървах темичките ама сега купувам и глася за бебето малко с моя не можем да се разберем за подреждането и направо ми идва да го Rage  People No Goodсега  всичко му идва нанагорно ами той чака до последния момент.С моя доктор се разбрахме да постъпя в болницата направо на 02.01 сутринта и до обяд да извадят бебка така се е настроил доктора ама бебка какво мисли е друг въпрос Mr. Green само се моля да си дочакам датата че по прзниците всеки се е изнесъл нанякъде.Приятно изкарване на прзниците на всички Hug

# 46
  • Варна
Anichka, честит ти син Борис! Да ти е жив и здрав, и много послушен!

Мен не си ме стресирала, чувала съм че с изтекли първо води, преди контракциите, раждането се проточва повече..

Вече имаме доста бебенца, споделяйте как е вкъщи, ако ви остава време де  Grinning

# 47
Здравейте мили ммами,

Имам нужда от помощ от Варненските мами.

Неколкократно съм споделяла в други теми че цялата ми бременност я следи д-р Александров, от когото съм изключително доволна до момента. Винаги когато съм ходила на преглед сме говорили за раждането и аз винаги съм заявявала желанието си да раждам при него. Бебето върви по голямко според ехографа и лекаря и вероятно ще се роди над 4 кг. Та по този повод док ме убеждава да раждам с цезарово. Да, ама аз бих искала да опитам нормално - аз не съм с тесен ханш, 175 см съм висока.

Вече съм в 38 г.с., вчера говорихме по телефона за да се уточним за преглед другата седмица по празниците - и той категорично ми заяви че с нормални раждания не се занимава. Ако искам секцио, ок ще ме оперира. Но с нормални раждания посред нощ не се занимава.

И сега съм в огромна дилема - при кого да раждам? И къде? Бях решила да е ВИП-а в АГ заради неонатологията и Александров. Сега вече разглеждам и вариант МД - особено ми харесва идеята че бебето е с майката през цялото време и таткото може да остане с тях.

Нямам време - бебко може да тръгне да се ражда всеки момент...и тогава не знам при кога да отида...

Моля ви мами от Варна споделете при кого вие бихте раждали отново.

# 48
  Добро утро!! чета,чета и все си мисля ,че съм се записала и тази чудесна темичка,а то.. EmbarassedЕто ни сега,след чаша чай и парченце кексче в тръпнене на малко почистване,ама таткото още спи,пък на мен някакси ми е скучно сама да си бръмча.Та да се похваля,че почнах с приготовленията за Бъдни вечер-сварих си пшеницата и картофите за салата,плънката за тиквеника е готова и утре ще правя опит за домашна питка,зележи сърми с ориз и чушки с боб Mr. Green
  Направо ше се разбия Mr. Greenда питам мамите дето вече са си в къщи и са минали през нашите болници за малко повече инфо-в смисал наистина мнооого се шашнах в Бл-град-то такава мизерия редко се среща в такава концентрация(или аз се заблуждавам),студ,мърсотия и глад Twisted EvilА въпроса с храната ми е важен-все пак и сега ми се хапва,а и после е добре да има ,за да може кърмата от нещо да се образува-добре че там имаше жени ,на които мъжете си им носеха храна,щото болничката  Sick,ама има и такива като мен дето няма кой да им донесе...И понеже събирам таксите в нашия център и имам идея за храноден,по моя преценка струвахме на болницата около 1-1.50 на ден #Cussing outНо за сега се опитвам да го забравя това място и да си прекарам добре празниците Wink,което от сърце пожелавам и на вас!!!

# 49
Честито на мама Аничка!
Лелеее как се редят бебешоците направо скорострелно, аз се чудя за какво темата изостава...тя най-накрая ще се превърне само в разкази кой как е родил Laughing
Лошо няма ..дори супер ..скоро и ние ще разказваме с усмивка на лицата си и с бебоци в ръцете си  baby_neutral
Снощи така малко се ..пооплаквах на мъжа ми, че и на вас да се пооплача..много ми тежи вечееее..викам си да излзиза...ама искам поне една седмица да мине ..да прескоча новата година.Ще стискам зъбки че няма на къде инче.Контракции имах отново..болеше си ..егати подготвителните аз...сега си представям какви са истинските.
Лалка все още няма вест от нея newsm78 Дано всичко е наред!

# 50
  • на плажа
 Добро утро!
 Честит рожден ден на нашата Миленка и да се радва много на пухкавата беба  Hug!.
 Честито и на Аничката 77. Тя уж закъснявала, а Борис се появи по-рано  Wink. Не прилича на мама  Hug Hug Hug. Да е жив и здрав и да порасне голямо момче за радост на мама и тате!
 Джулката,  Hug не се нерви бе, душа. Всеки сам си носи отговорността и не е необходимо да се тровим с това кой какво си мисли. Аз през цялата бременност не пуших, но сега ми се пуши като на звяр и започнах да си припалвам. Не се гордея, но никой няма право да ме квалифицира като такава или онакава. Край на спора!

Весело посрещане на Коледа!

# 51
Добро утро и от мен!

Честито на родилите вече мами, страхотни коледни подаръци получавате. Heart Eyes

Ели, тежи, тежи ама аз съм си наумила да раждам след НГи сега стискам палци и кълки. hahaha

Абе, nivear, кви са тея доктори,бе. Извинявам се се, не го познавам човека, ама колкото и да е добър, кво е това отношение. #2gunfire Аз не мога да ти дам съвет, нека момичетата от В. да ти кажат, ама много се газирвам така. Дано да намериш решение. Praynig

# 52
Ехоооооо Grinning
Ето ни, вчера ни изписаха, но не ми остава време за комп май вече Rolling Eyes
Като се поосвободя ще пиша.
Честито на всички, станали майки докато ме нямаше! Hug

# 53
  • София, Дървеница
Ехоооооо Grinning
Ето ни, вчера ни изписаха, но не ми остава време за комп май вече Rolling Eyes
Като се поосвободя ще пиша.
Честито на всички, станали майки докато ме нямаше! Hug
Добре дошли в къщи!
И весело посрещане на Коледа!  Hug

# 54
ДОбро утро и от мен  Hug Hug

Честито бебе Стефан на Аничка baby_neutral baby_neutral Да е послушен и добро детенце  Hug

Аз още съм си вкъщи, но вече се изнервям. Контракции имам, но не ме болят, че да примирам, не са на 5 минути, водите не са изтекли, прилошава ми много лошо и нощес имах чувството, че ще се пръсна Tired Искам  вече да се свършва.. Crossing Arms

Филипааааа, добре завърнала се. Да сте живи и здрави, пък ние ще потрайкаме за повече информация  Heart Eyes

Обаче нали съм си пантера и сутринта като отворих очите и попитах: "Къде ще се разхождаме днес?"  Flutter отрязаха ме най-безпардонно и сега пак съм на дивана  Confused

# 55
Честито на Аничка, да е жив и здрав малчо! Hug
Филипа, добре дошла, надявам се скоро да имаш време да разказваш повече и всичко да е наред! smile3525
Аз тази сутрин, както и вчера съм при майка ми, бях си поръчала мекички, но станах малко по-рано и може би така съм го стресирала хората, че майка ми така уплашено ми обясняваше, че още не са готови и да се полегна малко и като започна да ме тика обратно в леглото, а аз не искам да спя, сестра ми се развика, че й пречим да спи и така се почна нашия ден с малко циганийка... fight
Сега ви чета и чакам мекичките... smile3508
За укарасата снощи накичихме тукашната елха, довечера нашта в къщи, че мъжът ми как се оказа на нощна тия два дни и ми връзва ръцете, нито мога да чиста, нито нищо, на Нова Година пак е така, ох много е гадно, сигурно и като раждам пак ще бъде там...
Аз така се надявам да родя след празниците, първо не съм готова с нищо, после искам да си го нося колкото е възможно по-близо до края, не че не ми тежи, ама искам всичко да е наред.
Вчера говорих с една лекарка и тя ми каза, че голямо-малко бебе природата си знае работата и това не е причина за секцио, тъй че май така ще се опитам да излезе нормално.
Ами това е за сега, ще взема да ида да хапна, да не ми се обидят toothпък после поемам малко по магазините, че да донапазарувам , довечера само да тварим в колата и айде, че утре кое по-напред?!
Само за винце трябва утре да се прескочи, но той моя и баща ми добре се справят с тази задача.
Като знам за сватбата що изби обиколиха и колко дегустации проведоха и все не им харесваше виното, ама все си премъкваха по кило-две да размислят за всеки случай... Drunk

# 56
  • София, Дървеница
ДОбро утро и от мен  Hug Hug
Обаче нали съм си пантера и сутринта като отворих очите и попитах: "Къде ще се разхождаме днес?"  Flutter отрязаха ме най-безпардонно и сега пак съм на дивана  Confused

Не си единствена...
Мен снощи ме отрязаха най-безцеремонно от парти за рожден ден с думите: "Аааа за купон не ставаш.. трябва да лежиш"  Close
Лоши мъже и това си е   #2gunfire  #2gunfire

# 57
Привет на всички!
Нивеар, много съм възмотена от такива доктори като твоя, как така ще те натиска за секцио, тук такъв доктор направо ще го осъдят, Евито е права че такива неща като тесен ханш и голямо бебе ама изобщо не са причина за секцио!Доказано е и природата си знае работата!Много ама много ме е яд на такива доктори дано и в бг да стане като в Европа в това отношение!
Аничка спокойно смятам че не си уплашила никой с разказа!Аз както казах съм се настроила за едно прекрасно раждане няма значение дали ще е нормално, макар че много искам или оперативно!Обстановката тук в болници и клиники е прекрасна да не говорим за отношението на екипа!
Хайде да минава тази година и да си гушкаме слънчицата, не че се оплаквам не ми тежи да съм бременна даже ми харесва Grinning ама си искам бебка Simple Smile

# 58
А някой знае ли Лалка от кога не е влизала?Вариантите са няколко, или да е забегнала някъде по празниците, или нета да се е прецалкал нещо, и най хубавият да си гушка вече бебока  Simple Smile
Аз съм нападнала тук една кутия Рафаело, сладко не ям но на тези бонбони не мога да отстоя Simple SmileОтивам да чистя , простирам и пера

# 59
  • Варна
Нивеар, съжалявам да чуя това за д-р Александров, защото аз също ще раждам при него, но аз ще съм секцио, така или иначе защото първото ми е секцио, а срока е малък между двете.
Незнам какво да ти кажа, аз лично много му вярвам на този доктор, но лошото е че той наистина се е отдал на друга кауза, и заниманията му с раждания са доста ограничени.
Мога само да те посъветвам щом си решил ада раждаш нормално да не се поддаваш на провокации, защото и видеозона доста пъти греши, може изобщо да не се окаже голямо бебето. За съжаление немога да ти дам съвет за доктор. Но в тази ситуация, аз бих изчакала да започне раждането и да отида в която болница съм решила. Така или иначе щом си решила да си платиш, може би МД е по-добре, макар че и там са "фенове" на секциото".
Порови в здравния справочник там има инфо за доста доктори.
Успех ти желая!!

Филипа добре сте си дошли!  bouquet

Общи условия

Активация на акаунт