Passione Natalizia 2 - Италия 75

• 21 810
  • 281
  •   1
Отговори
# 165
Така е Тсигуми,но да ме беше предупредило все пак.Аз от 2 месеца ухажвам стопанинът на една красива кучка,която според мен беше напълно подходяща ,да ги запознаем ,да се срещнат ,да си полаят пък каквото сабя покаже.Уви,като го заведохме тя красавицата така му се радваше,обикаляше го и други такива кучешки работи,а той нашият гледа нагоре,на ляво и дясно прави се ,че не я забелязва изобщо....викам си ами хубаво италиански поп ще го правим.Ама ела да видиш като види на съседите мъжкият помияр.Оправя си ушите ,зализва си козината....абе кучешка работа

# 166
  • Torino,IT
La ricerca per bg sisters non ha prodotto risultati.
La ricerca per It's Another World non ha prodotto risultati.

нямах си работа и потръсих в сайта на радио ДиДжей за тези бг систерс.
ризултато е негативо  Laughing Ахинора и Константина засега остават световно неизвестни.
гугъл рече, че ги продуцира аззура мюзик, които са малка къща, едва ли могат да влязат в радио, като ди джей.
ама съм зла, днес. Twisted Evil

Забележете на снимката им как е написано Made in Bulgary  Mr. Green http://media.abv.bg/img.phtml?id=231607

Ми не е точно така

http://www.rockol.it/news-90379/Nora-e-Koni,-ovvero-le-BG-Sister … un-mondo-migliore

Все пак не разбирам защо се подхожда с такова отношение към всяка новина за бг участие и ли поява в Италия. Tired

# 167
Lindita , ние не критикуваме!  Naughty Аз лично ще се радвам да добият популярност тези български момичета /е не точно със славата на ТАТУ/.  Peace Просто ми беше любопитно дали вече се чува за тях.. Cmq..  За жалост моята настинка е придружена с небивал апетит  Crazy Къде е Milix да ме критикува?  Party

# 168
Овчева, не съм в час с кучешкия романтичен период и заради това не съм успяла да те подготвя психически своевременно. Моля за извинение  Praynig Възможно е обаче интересът към съседа да е чисто платоничен и вашият момък да има нужда от повече време, за да позволи близост с въпросната красавица.  Peace

# 169
Не бе, Линдита, просто статията в нетинфо е смешна с претенцията за зашеметяващ успех и пр. Твърдения, че парчето се пуска по всички радиостанции и МТВ. Е, отворих сайта на радио ДиДжей, които са от големите радиостанции и не са и чували за тях.
Естествено, че всички ще подскочим от радост, ако беше истина.

# 170
Не бе, Линдита, просто статията в нетинфо е смешна с претенцията за зашеметяващ успех и пр. Твърдения, че парчето се пуска по всички радиостанции и МТВ. Е, отворих сайта на радио ДиДжей, които са от големите радиостанции и не са и чували за тях.
Естествено, че всички ще подскочим от радост, ако беше истина.

Овчева, много си сладка. Кажи за боклука в Наполи, картините, които показват по телевизията наистина ли са толкова брутални?

# 171
Тсигуми щом му е розовия период...нищо друго не ми остава освен да се надявам,че ще нарисува някоя картина.Но ако евентуално обърне резбата и осъществи някакво поколение отсега категорично заявявам,че имена като Силвио,Микела,Стефания,Летиция, не слагам.
Лени за боклука наистина е така.Чентро сторико е чисто,както и улицата където живее пича Басолино,но останалата част е направо ужас.Ние живеем в квартал където уж хората са по възпитани т.е опаковаме боклуците в по няколко торби,понасъбирваме ги да не излизат и пречат на движението,но каква е файдата като миналия ден в съседния квартал някой запалил боклука,такава миризма се носеше във въздуха,че затворихме кепенците,но въпреки всичко пак се усещаше миризмата.какво да ти кажа вече не купувам мляко ,яйца и т.н. които са от нашата област.Моцарела не съм яла от месец.Все такива дребни мерки,но така съм се фисата,че...
А това което става в Пиянура ..хората имат право.Тези дискарики са абсолютно извън нормата.Протестът е мирен,а тези темписти,който виждаме по новините нямат нищо общо.Един познат карабинере ми каза ,че някои от тях дори не знаят италиански,представи си дали знаят за какво се борят изобщо.

# 172
Момичета привет !
Все още съм 2 в едно .
Бебка се е обърнала в позиция да излиза и това е добре , но дано не се завърти не както трябва в последния момент .
Ние сме добре , децата растат добре , но са много непослушни вече .
Мъж ми го тренирам за смяна на памперси от сега , та ме убива като за да измие на Фатима дупето я съблича чисто гола .
Е практиката му е майката така , че ще продължаваме с уроците .
До скоро !
Приятен ден на всички  Hug  bouquet !

# 173
Lindita няма лошо бе нека се изявяват децата Peace.Просто обсъждаме.Сега какво да направим като не сме ги 4ували и не ги познаваме Crazy.
Дани хайде в о4акване сме Hug

Последна редакция: чт, 10 яну 2008, 17:14 от nik77

# 174
Привет на всички,имам една питанка!С моята бебка се захранваме от един месец и тука от няколко дни все се буди нощем с письци,и стомахчето и е твардо,след масажи се успокоява и заспива!Като че ли отново има колики,вазможно ли е да е от захранването,да сам и претоварила стомахчето с храна?Ходи редовно по нужда,не е запечена!Давам и по малко каша на обяд,и следобяд по едно плодово пюре!Не зная каде бъркам с това захранване!От захранването ли е или е възможно и да са зъби?Вече сам тотално объркана,и отчаяна!!!

Пламба, да възможно е!Обърни внимание дали от определена храна се втърдява коремчето или от храната като цяло!?Можеш и да смениш схемата на захранване - плодовете били предизвиквали колики,а и все пак всеки организъм реагира различно  PeaceПедито какво казва по въпроса?

Тия Систъри да вземат да си оправят носовете ...безплатен съвет  Crazy

Даниииииииии,хайде давай ...ей руп  Laughing

Нямаме  Mr. Green

# 175
Момичета прочетохте ли?
http://www.archiportale.com/progetti/schedaprogetto.asp?pag=1&am … %5F5538%5F3%2Ejpg
И то дело на един от най-известните архитекти в света.

# 176
Кала,благодаря за съвета!Говорих с педито и тя каза че може и да са зъбите,ама от снощи е и с много висока температура!Сега чакам да дойде лекарят за да я прегледа,защото може и да е някъв вирус.Плаче постоянно,и почти не е спала от 24 часа!Слагам и свещички за температурата,но в момента който свърши ефекта,и пак се покачва температурата.И така за да не гадая повече ще изчакам лекаря!
по въпроса за Бг-сестрите,еми дано успеят!Аз уважавам всеки който се бори, и си изкарва хляба не с д.....то си!!!

# 177
Пламбо,какво каза педито?Нали знаеш,че се захранва с НОВИ храни само,когато детето е здраво!Има такъв вирус и ние го преболедувахме,т.е. аз и баща му - дечко се спаси засега  Peace 

# 178
Гери как върви работата,харесвали ти?

Ето ме... Wink Hug
за съжаление от работата нямам време да надниквам тук,  а и имаме мониторинг на компютрите и не смея да се разхождам из нета. Twisted Evil
  Още от понеделник ме подхванаха като ми връчиха 6 годишни баланса да им правя анализ, вторник пък говорих с половин Европа по телефона. Laughing
  Фирмата работи за износ почти 80% от продукцията си. Peace
  Офиса заглъхна като ме чуха да говоря на английски, принципно всички говорят, но доста елементарно и с характерния италиански акцент. Laughing
  Шашнах ги и с руския, а вчера се обади един клиент от България и много се зарадва да чуе някой който да му говори на роден език.  Wink
  Края на месеца пътувам за Лас Вегас, ще съм десетина дни там с генералния директор и един от сочите на една фиера в нашата област. Peace
   Така че докато се огледах и ме завъртя яко шайбата. Crazy
  Първите два дни бях тотално гроги, но бързо се взех в ръце и вече съм на линия. Wink

Това е засега от мен, ще гледам да пиша през уикенда. Peace

Бачи на всички и да се пазите от грипа.  bouquet
  мен още не ме е пуснал... Sick

# 179
Брава Гери!!!! smile3501

Общи условия

Активация на акаунт