Passione Natalizia 2 - Италия 75

• 21 568
  • 281
  •   1
Отговори
# 225
А напоследък сме на вълна MTV Gold, канал 705, с най_добрата музика от 70_те, 80_те, 90_те години. Simple Smile

ЕГН-то на никой не прощава  Twisted Evil
А ти като гледаш Леонардо, фитнеса сутрин правиш ли, а? А?
Аз да си призная пия кафе и чета новините и форума, докато мацката бъхти за плосък корем и изящни бедра.

Не, бееее, аз от уважение към по_възрастните. Аз през 70_те изобщо не съм била родена. Mr. Green
Но понякога пускат песни на Take That например, а те са част от съзнателния ми живот на неориентиран тийн, и ми става малко едно такова странно да ги видя по MTV Gold. Laughing
А дори изобщо не знаех, че сутрин по Леонардо има гимнастика. Ние с Андреа сме поспаланци и преди 9.30 не излизаме от леглата. Rolling Eyes
В колко часа е плоският корем, казваш?

# 226
Към 8-9.... тропкат и на степ. Интересно е, хубави тела. Атлетични.
Един ден и аз ще се включа  Laughing Outta Joint

# 227
Цитат
Към 8-9.... тропкат и на степ. Интересно е, хубави тела. Атлетични.
На мен такива дейности рано сутрин ми действат сърце разтупкващо  Mr. Green За гимнастика ставам единствено вечер. Лени, ти се включвай, че на теб най-рано ти предстои la prova costume тази година  Party

# 228
Добро утро! Как е времето при вас? Тук никакви изгледи да се стопи ледът  Rolling Eyes Лени, теб Гранде фрателло те плаши, ама  като гледам какво шоу се готви по Италия уно - "50 блондинки срещу един мъж"  hahaha Кастингът все още тече, дали да не се запиша  Thinking Обаче Овчева ще ми е голяма конкуренция  Laughing Чудят се вече какви щуротии да измислят... Дайте да решим дали следващата тема да е за Св. Валентин / Трифон Зарезан или още е рано. Много отсъствия има напоследък  Crossing Arms Успешен ден на всички!
]

Халайке давай смело с тези участия,аз в този период се глася за Овскар,първо и второ отдавна не съм руса.Сега съм меденка.Пък по надоло от мисис свят не слизам.Това естествено ,ако не съм заета да плета чорапи.

# 229
Цитат
Халайке давай смело с тези участия,аз в този период се глася за Овскар,първо и второ отдавна не съм руса.Сега съм меденка.Пък по надоло от мисис свят не слизам.Това естествено ,ако не съм заета да плета чорапи.
Еййй, как ме предаваш! Сега сама ли да браня честта на блондитата?  Crossing Arms Надявах се да дадеш едно рамо и да го преборим Мъжа! Все пак само един ще бъде  Laughing

# 230
Е сега,само заради един мъж да си нарушавам цветовата гама.

# 231
  • Italia, Palermo
Здравейте, момичета! При нас е ад от тарчене около пълзящата и ходещата с помощ беба, крещи като луда и една корава глава, пипа де види наоколо нещо, издъхвам и вечер ме избива на рев от умора, на моменти вървя на зиг-заг.
Днес и купихме тия гащи и ми харесва да не се изгърбвам.

# 232
Milix, много е сладурско това приспособление, хаха Simple Smile
После разкажи дали в действителност е полезно.

# 233
  • Italia, Palermo
Да, Ани, вече от цял следобед кръгчета взе да се отпуска, в смисъл да не се плаши и да ходи без да иска да я държа поне с една ръка. Струва почти 20 евро, 19 и50 цента мисля , нещо не ми действа добре вече паметта newsm78.

# 234
Миликсче, а виж какво друго нищеха в някой от подфорумите:
http://family-bg.com/prX_1634.htm
Хитро!

# 235
Здравейте моми4ета Hug
най-накрая сядам,4е моя малкия е на антибиотик и е нервен цял ден мрънка и не ми дава мира.
Ходихме в болницата и според дерматоложката  това може да е насъбрана мастна тъкан,но за да се разбере със сигурност какво е трябва да се вземе секрет и да се изследва.Но Габи е още малък и за в момента нищо не може да се направи Rolling Eyes.Казват,4е може да из4езне от самосебеси,а пък ако не ще трябва да се отстрани по хирурги4ен път.
Нашата педиатърка ще ни вземе 4ас за някакъв специалист хирург  в Cesena,та ще видим какво ще се изкаже и той.Абе ходене по мъките Cry

Моми4ета един въпрос към тези които са пътували с де4ица под една година.Зна4и интересува ме дали детето го таксуват с цял билет,защото направих една ри4ерка за билети,4е мислим да си ходим към май месец в БГ и ми направи впе4атление,4е цената на детския билет е колкото моя newsm78
Цунки на вси4ки Hug

# 236
Добро утро, дами! Ники, стискаме палци да се махне само и да не прибягвате до хирург!  Praynig Тази сутрин казаха, че били се показали първите кокичета и ранното им появяване вещаело добра година!  Party Никой не казва за следващата тема дали да бъде вече за Св Валентин  Crossing Arms Много усмивки днес на всички! Закуска от мен

# 237
Ники, пожелвам ви всичко да завърши по-леко и по-скоро  с малкото съкровище  Peace
Билетът на Елеонора беше максимум 50 евро общо за двата самолета, казаха ни, че се плаща само застраховка (летяхме с Меридиана и Хемус Еър вместо Алиталия, нали някои полети ги обединяват).

Кажете ми, коя дума използвате на италиански за "самочувствие" ?  newsm78

Миликс, много михаресва това чудо? На коя фирма е? От къде го взехте?

# 238
Ей ме на и мен  Crazy

Аз от днес пак захващам диетата и Ше ви замоля за разбиране и капучо сутрин  Peace

Ник, при лоукост компаниите не знам как е,но Алиталиа например бебешкия билет до 2год възраст е 10% +лет.такси....а и ако е някаква специална оферта може да се променя,НО никога не е бил еднакъв с цената на възрастен!

А тебе те чакаме да ни изненадаш тази година с второ.  baby_neutral  Hug

Все още се ослушвам  Crazy Да видим ...годината е дълга  Whistling

Събуди сееееееееее Crazy

# 239
Направих едно произволно търсене на полет с WizzAir и там за дете до 2 години билетът е по-евтин.

Общи условия

Активация на акаунт