Passione Natalizia 2 - Италия 75

• 22 075
  • 281
  •   1
Отговори
# 60
хааааааа сега обърнах внимание на ленти4ката на Алесия.

Днес става на 1 година,1 месец,1 седмица и 1 ден......ей на това му се вика светла дата  Mr. Green

Последна редакция: чт, 03 яну 2008, 15:21 от Dealema

# 61
За много години .Пожелавам ви през тази и следващите 60 такива да сте здрави,прави и щастливи.
Пабло Ескобар(с такова име още ли не са те арестували) предполагам,че моя кукла(Деси) ще ти даде нужната информация,когато влезе във форума.Информация от първа ръка дет се вика.
Ехехе аз снегът го видях додето си бях в Б.г.
Милих сега ,,,дай да видим преди да тръгнеш по разни и разни за тези диети,какво точно не функционира в диетата при теб.Дали я спазваш точно както са ти я предписали диетолозите или проблемът е психологически.Защото ако е първото ,то значи тази диета не е подходяща за теб.Позволявам си да настоявам за здравословен начин на отслабване тъй като от това фай да те без малко да се увредя за цял живот.Ще ти дам малко личен оф и после можем да дикутираме кое ва и коза нон ва.Значи преди (приблизително) 8 години като се зажених бях талия 40.След 6 месеца пребиваване на ит.земя станах талия 42.Не говоря в кг. защото това е доста относително,зависи къде и как са разпределени.На втората година бях почти 44,но изглеждах добре,тъй като се поддържах със спорт.После ми махнаха щитовидната жлеза и околностите около нея,пратикаменте останах без метаболизмо ди базе.За 4-5 месеца преминах но талия 48.И след още 6 бях забила номер50.Видях се в ужас за кое по напред да се кахъря,за здравето ли ,за външният си вид ли,за това че хубавите дрешки 50 номер не ги правят.Започнах едни драстични диети от които отслабвах,но след време си връщах сланините в двойна доза...и така около година и половина.Освен че станах нервна,намразих целия свят,че не надебелял заедно с мен се оказа че съм започнала сериозно да си увреждам здравето.Докторчето като ми видя резултатите от анализите,се обади на мъжа ми,да го предупреди,че ако продължавам така направо да ми купува капела в гробището.Както и да е.Взех се в ръце и отидох но диетолог,но тя ми направи такава диета драстика,че след първият месец,реших,че по добре дебела отколкото вечно нервна и гладна.Пообиколих още 3-4 диетолози с все същият отчайващ резултат.Накрая слава Богу попаднах на един който явно разбра и психиката ми,така ,че ми направи една диета (6 пасти на ден),даде ми много подходящи съвети(като например,ако не мога толкова да устоя на някой шоколадчета,да си ги хапна.по добре така отколкото да си товаря мозъка) и изобщо човечеца ме убеди това да ми стане просто начин,стил на хранене.Всичко това придружено с мед. обяснения за последиците  от неправилните диети и т. н.Още след 2 месец имаше резултати е така сега отново съм талия 44.Вярно е че на моменти прекалявам,но се усещам и влизам отново във форма.Така,че много те моля,не прави глупост да правиш разни неподходящи диети.Нищо хубаво няма да ти докарат ,а и накрая пак ще дебелееш,но с увредено здраве.Разбери,че организма има нужда от карбоидрати,протеини и зукери.Ако го лишиш от едното той търси да си го набави по някакъв друг начин,дърпайки от запасите на бъбреци ,дроб и т.н.

# 62
Така,че моят съвет е ,да си намериш диетолог,съвестен,да му обясниш как точно са нещата при теб и заедно да изработите диетата.Аиииииииииии усех

# 63
  • Italia, Palermo
Здравей, Петинка! Ами какво да ти кажа оная диетоложка, първата бе дала лятоска свестни уж диети, два етапа, и тук ги публикувах, но втория месец бях почнала да издивявам от меса и риби всеки ден и изкуках от нерви. Втората диетоложка, една гъркиня де идва в новия центъра за анализи и диагностика така и не ми даде на карта интестата рикиестата си за анализи до личния ми лекар и се убедихме с него, че май е самозвана- диетата и бе с праскови и други летни плодове и имаше и пържилки с три яйца и прочие, останах разочарована и така сега търся изход, че както казваш от глад неконтролиран и неуместни диети резултати никакви и депресии всякакви. Идвайки в италийско надебелях от 42 размер до 48, та и 50 по едно време, после 2004 след дебелариума на Емилова се върнах на 44-46 ( по-големия номер са панталоните) и държах без мъки фронта 2 години докато не отворих свинефермата  миналата година бременна- та досега, нося 52 размер едни дънки и някоя пола 46-48 вирната до под мамелите и скрита под блузата, да се видя и аз малко с оголени прасци де бухват от ботушите и да се почувствам малко по-слаба да ми мине поредната криза. Та сега ще видим дали да търсим баш майстора- доктор диетолог, де. Не съм правила изследвания да се видя след раждането на какво дереже съм, че ме болят и костите на таза, коленете, чак не можех да ходя от болки преди дни, а бе- трябва нещо да се стори, подувам се, май задържам вода, ще следя пак кръвното. НАникъде съм и не се трая, та такива ми ти работи.... newsm78
 Деси Алессиева майко, много ми е приятно да те видя най-после тука! Ами плодовете са доста, но без захар ги вземам на Плазмон или правя аз, има и едни нови на МИо фрутта граттуджиата без шекер и на Меллин фрутта пура.

# 64
Я да ви метна една пица за вечеря:

# 65
Милих дано да намериш подходящият диетолог,че и те са големи шарлатани с тези техни диети едни само с месо,други само с плодове,други само с паста,адиритура гледах в порта а парта един беше дошъл и убеждаваше Бруно Веспа в една диета мираколоза ,номера бил сутрин да вкараш пържоли,кюфтета,паста и изобщо свинска работа.Както и да е ,важното е да се оправиш.В диетата ти трябва да има поне 3 пъти седмично паста,всеки ден по 60 гр. хляб и поне по 120 гр. месо,плодове.Да не е под 1400 калории,иначе е вредна.Забравих да ти кажа също,че трябва да пиееш мнага вода,към 2 литра дневно,за да можеш да изкараш насъбралите се течности.Внимавай също в кондиментите олио и сол(от тях най много се дебелее).Аиде дано се оправиш,че не става въпрос само за естетизъм ,ами и за здраве,че с тази щерка- красавица дупе да ти е яко

# 66
  • Italia, Palermo
Мерси, Петя! то наистина си е до доктора май, да е персонална диетата. Едната българка тук ходи на една добра диетеоложка-ендокриноложка и доста се втали с разнообразна по ястия диета, но доста скъпо било да се ходи на тая лекарка- 200еври
А за щерката татето щял с пищова да я варди, майтапим се тук и си представяме как и мятаме фередже с първите меструациони хихихи, не искам да почвам тема по тоя въпрос, ама съм си мислила много често за това и май има и полза от него.

# 67
Здравейте момичета,   bouquet да ви честитя Новата година и да ви пожелая, много късмет, изпълнени планове и здраве!!!! Heart Eyes

При нас празниците бяха много оживени, свързани с много гостита,разходки, видяхме се с много приятели, които работят на север и слизат насам по празниците, обсъждахме разликата между севера и юга- огромна е… ShockedЗа Нова година пък цялата рода беше в къщи, бяхме станали като ресторант, то змиорки, то сепии, октоподи и всяккави там риби…   chef освен туй таз година правих и традиционните за региона сладки calzoncelli- всяка сладка е една калорийна бомба. Пълнежuт се прави от кестени ( варени и пасирани), шоколад, какао, лешници, това се пържи в тесто, което пък за да е пълна картинката се залива с разтопен мед…ужасия…С мъжо произведохме към 200 бройки, които бяха раздадени по рондини и приятели, но и това което остана в къщи не беше малко, добре че идваха доста гости, че иначе… Laughing И така сега като стана дума за диети и аз събирам кураж, ама то толкоз изку6ения… че е доста трудно, направо не знам….но е гадно да  си стоя бухнала и недоволна от себе си, за туй глад, не глад ....ще трябва да се ограничавам поне, ако не диета. Rolling Eyes

Желая ви много хубави неща да ви се случват, на бъдещите мами- спокойствие и приятни мигове в очакване на бебоzите. Hug

# 68
Миликс, Овчева е мъдра жена Laughing
Аз не базирам мнението си на диетолози ( не че не съм ги посещавала), но в тази безкрайна борба съм научила няколко неща за себе си
- да се яде начесто и по малко
- да се ограничат въглехидратите
- да се увеличат плодовете, зеленчуците, рибата и по-леките меса
- да се увеличи движението.
- да се намали кока колата.
- да не упражнявам прекалено насилие над себе си.

Преди Коледа правихме нисковъглехидратна диета, но оставихме сутрешния брьош ( воуто), защото не исках да мисля за него цял ден.  Аз мисля, че ако нещо ти се яде, по-добре да хапнеш малко ( парченце шоколад, сладолед и тн), отколкото да се измъчваш и побъркваш, докато отхвърлиш целия режим.
В момента от 2 дни сме отново на повече салати, месо, риба тон, плодове.
Най-важното е, че се чувстваме добре, олекотени и то веднага!
Тия дни в София и после тук безразборни манджи, софри направо ни разбиха!!!
Килограмите са в-с на време да тръгнат да се свалят.
Сутрин ядем в бара, наобяд ядем варени яйца с шунка, фиоки ди латте или нещо такова белтъчно, вечер салата с месо ( или моцарела или риба тон).  Портокали на сок ми заместват кока кола-та, сокове си правя по всяко време, като ми се иска. Ако на  някой му се яде паста, 80 грама ин бианко за обяд и баста.  Скоро четох една статия за ненаситените мастни киселини ( добрите мазнини), авокадо, ядки, риба много се препоръчват. Авоакдо, домат, моцарела е супер да се яде.  Аз пия и ленено семе, на олио, което прочиства и е много полезно.
Кисело мляко магро с пшеничени зародиши. Захарта винаги е кафява, мед за чая. Изобщо не купувам бяла захар.
Е такива навици , ако можеш да си изградиш ще е чудесно и отслабването ще е въпрос на време, не на режим. Аз имам повици за въглехидрати на моменти силни, а и пия едни лекарства, които по принцип са за диабетици, но аз ги взимам с др. цел. Та, понеже ми понижават кр. захар  си имам в хладилника едно сладко от боровинки, ако наистина полудявам изяждам една лъжичка.

И няма какво да чакаш Бефана да отмине. Нито ти е първата, нито последната  Wink

# 69
Пабло,
инфо за Наполи - та общинските детски ясли са кът, много малко на брой, и много трудно се вреждат децата. Първо, естествено, трябва да си с легални документи. После се нареждат на първо място децата инвалиди, на самотни майки, на двама работещи родители и прочие, та хич не е лесно да се запишат. Те са най-евтини, според дохода се плаща от 5 до 250 евро, обикн. по 15 - 20.
Има доста частни, които започват от около 120 евро на месец. Подробности обаче не знам, не съм ги ползвала.

# 70
Добро утро! Тук е мноооого студено! Лек ден на всички!

# 71
Добро утро!
Честита нова година! Да е успешна за всички! Да сме здрави и щастливи!

# 72
  Добро утро! Hug

При нас продължава да вали сняг, и вече има и по тротоарите... Twisted Evil
Но не е много студено.

Аля, мерси за закуската и капучото! Hug

Повличам крак за добри новини през новата година.  Wink Grinning

Тъкмо се връщам от офиса, в който от понеделник съм на работа. Peace
Подписах договора и започвам на 6м. пробен период , след който, ако всичко е наред минавам на темпо индетерминато.
   Laughing На първото интервю един от членовете на борда на директорите се хвана за главата, докато ми четеше Си Ви то и се чудеше как досега не са му обърнали внимание. Shocked
 Оказа се, че е завършил Боккони и му е ясно какво означава МБА.  Wink

Фирмата има 2 завода в Италия и в момента са в процес на строителство на трети в САЩ.
Имат идеи за откриване на търговски представителства в Русия, Дубай и Китай.
 Занимават се с производство на различни компоненти и аксесоари  за нуждите на строителството.

Надявам се само да оздравея окончтелно  Praynig, че от вчера съм и на антибиотик.  Twisted Evil

Така че стискайте ми палци в понеделник!  Wink Hug

# 73
  • Italia, Palermo
Добър ден!
И тук е студеничко и вали дъжд.
Гери, честито отново за работата!След дълги мъи се намери кой да те оцени и се радвам за теб!
Лени, приготвяте ли се за пътуването, кога заминавате? Аз знам какво да правя за отслабването, но не съм и от тия де се изтеззават на глад, лошото е, че на моменти ям доста и изгубеното тегло се наваксва, дезорганиозирана съм общо взето , само след посещенията при диетолози се стягам. Най ми бе леко и хубаво обаче след Емилова, кой каквото ще да казва, заредих се с енергия и години до забременяването не се тормозех какво да ям всеки ден, а с лекота си създавах менюта и гладувах по ден на седмица-две, водех се все по нейните схеми на хранене и съвети, автоматично бе всичко, както до надебеляването веднъж пристигнала в Италия преди 10 лета', никога не съм имала нужда от диета, може би затова сега ми е зор.
Ох, баста, ако се захвана с нещо ново и интересно в тая област ще ви разкажа при какъв доктор съм била и как протича евентуалното отслабване.
Отивам да изпуша една цигара Embarassed и да изпия едно кафе- да ви кажа това за мен е чудо невиждано- да си правя сама кафето и да не остана с едно на ден, никога преди не ме е блазнило, сега какво ми става не знам. Сигурно защото новата кафемашина го прави много хубаво.
Аля, пак ни зареждаш с яки закуски, тая енергия складирана ще ни служи за моторчетата де ни дават сила денем, а на мен май и за отопление на дома хихихии

# 74
  • Italia, Palermo
Четете ли в нета за безобразие из България и непочистените пътища, блокираните хора по населени места и към 200-тата пациенти на Пирогов със счупвания от непочистения сняг?
Аз пък съм възмутена и от едно мнение в днес.бг с цинизми, по повод снега и оставянето на произвола на съдбата на гражданите на нашата пропаднала страна, дори четох и за министър де бил пиян и се сбил, а бе гадни новини, направо непрекъснато ме разочароват, а и стила им на писане...все цинизми

Общи условия

Активация на акаунт