Passione Natalizia 2 - Италия 75

• 22 074
  • 281
  •   1
Отговори
# 75
Боже,Гери,направо щях да ревна,по вода да ти върви

# 76
Астреа, поздравявам те и от сърце се радвам, вдъхваш ми голяма вяра, че все пак с упоритост и малко повече време,  работа се намира рано или късно.   bouquet  bouquet  bouquet

Да в България е ужасно, в смисъл ..., че е бяла приказка но почистването е на никъде.

Желая ви хубав ден Hug

# 77
Гери, честито, мила! Много се радвам за теб! През доста перипетии мина, но накрая си оценена и съм сигурна, че ще се представиш отлично и ще те задържат! In bocca al lupo!   bouquet

# 78
Миликс, ботушките дойдоха днес, много са хубави, но вместо 5 работни дни им отне 15.

# 79
Гери! Честито! С хубави новини започваш годината, дано да е все така и лошите нащта да останат зад гърба ти!

# 80
Гери, честито! Новината е страхотна! Успех в работата   bouquet

# 81
  • Italia, Palermo
Моргъс, мерси! После кажи дали наистина бебка не успява да ги маха от крачетата, че мен това ме заинтригува, да не правя коремни преси във вертикална позиция всеки 5 метра по пътя. Малката ми все лявата обувка си маха, растат и засега само отляво на резците нови зъби, баща и казва,че е от лявата партия хихихи. Никога не съм ползвала нета за покупки, но сега ще убеждавам Вито да и вземем обувчици от Хамериканските Робийз.

# 82
Самуел си маха всички обувки, въпрос на минути! Затова вземам само с връзки или лепенки.

# 83
  • Italia, Palermo
О, Сонче, ама Маргарет и дори стегнати с лепенките ги маха, какво струва какво прави голяма борба става но успява

# 84
  • Torino,IT
Гери, Честито за работата, много успехи ти желая.... Hug

# 85
Здравейте италиански мами !    Peace

Честита ви нова година! Пожелавам всичко хубаво!     bouquet

Извинете ме за отклонението, което ще направя в темата ви, но искам да ви попитам: купила съм си едни gnocchi (Veneto) и се чудя какъв сос да направя за тях. не съм яла до сега. на опаковката пише, че са вкусни с доматен сос с месо (рагу) или със сос от сирене. рецепти нямам, щеше ми се нещо по-различно от доматен сос да е, затова ви моля за съвет, някоя рецепта за сос или както вие  готвите гночите там.     chef

Благодаря ви предварително!   Hug

# 86
Калиста, аз ги правя с горгондзола, ето рецептата тук

http://www.bg-mamma.com/index.php?topic=188786.msg3954463#msg3954463

Italina, благодаря ти от сърце!  Heart Eyes Hug

Момичета, благодаря на всички, пожелавам ви да не се отчайвате никога за нищо и да вярвате в себе си, за да ви се сбъднат мечтите!   bouquet

# 87
Честита нова година!
Пожелавам на всички една хубава и успешна година. Hug
Най_специални и сърдечни пожелания на двете бис и трис бъдещи мами Деси и Дани. Heart Eyes

Гери, честито за работата! Чудесна новина! Успех Simple Smile

Ньоки Grinning

# 88
Astrea, благодаря за рецептата и за бързия отговор!   Simple Smile

sciura piccolina, мерси за поправката.  Laughing 

Peace

# 89
Миликс, Емма още няма склонност към махане на обувките, само чорапите си чаха:)
Иначе в глезена са с ластик и това много ми харесва, защото не се изхлузват, дори по-добре отколкото с връзки.

Общи условия

Активация на акаунт