Passione Natalizia 2 - Италия 75

• 22 073
  • 281
  •   1
Отговори
# 90
Ехо здравейте моми4ета Hug
Гери,4естито много се радвам за теб Hug видяли,4е  пти4ето кацна и на твоето рамо най-накрая.Да ти е 4естита новата работа и да ти донесе много успехи Peace
Ние сме добре.Утре ще ходим да ваксинираме Габи и се надявам да не вдигне температура PraynigНапоследък е станал малко нервен ама ни мъ4ат зъбки Sad.Я кажете вие с какво мазахте венците като излизаха зъб4етата на вашите бебки newsm78.Нашата педиатърка ни изписа орогел ама ако дадете и вие някоя изпробвана помата ще се радвам Hug
УРА ЗАПО4ВАТ САЛДИ smile3508

# 91
здравейте,

из4етох ви набързо,много сте активни бравос  Hug

успех на слабее6тите.Аз нямам опит с кой знае какви диети,но и аз съм на мнение,4е 4овек не трябва да си разбива нервната система с драсти4ни ли6ения.Бавно и славно към успеха  Mr. Green

Гери 4естито за работата.Много е хубаво да ходи6 на работа която ти харесва и да се 4увста6 удовлетворен  Peace

По въпроса за обувките.....
Алесия изкара цяла пролет,лято и есен боса или само по 4орапи (и тях не търпе6е пове4е от 5 минути  Laughing).Сега ве4е ходи и естесвено носи обувки.
Не мъ4ете малки деца с обувки,за тях това си е живо мъ4ение.Дебели 4орапки,ескимос и готово.Като тръгнат да ходят 6те по4нат да търпят няма на4ин  Peace

Миликс4е съгласна съм ,4е взима6 марки плодови п. без захар,ама по принцип в самите плодове се съдържа захар,та затова се 4удя по 6 на ден не е ли малко прекалено  newsm78
Ама може и да бъркам....ако иска6 питай педито .
Да нацунка6 Марги,гояма е сладуркаааааааааа  Heart Eyes

много цунки на вси4ки.След миналата безсънна но6т и работен ден съм гроги.Отивам да нанкам  Hug

# 92
  • Italia, Palermo
Добро утро! Закусчица!

# 93
Ей ме на и мен;)

Гери, ПОЗДРАВЛЕНИЯ:)БРАВА:)

Миликс,много е диетична таз закуска....и аз сега се заредих с 2 малки кифлички  Whistling

Ник, аз съм мазала ДЕНТИНАЛЕ пак е гелче,но ефекта е нетраен!Не знам ефикасно средство!

Нямаме,че се събуди  Crazy

# 94
  • София
Ей, мацки, здравейте!
Първо да ви пожелая една много успешна 2008, здраве за семействата ви и любов помежду ви!
 Hug
Деси, Дани -  едни здрави и послушни бебоци за вас, Калка - за теб също, ако сте го поръчали за 2008! Heart Eyes
Гери,честито, лека работа и само напред!

При нас е много студено и снежно, иначе сме горе-долу здрави, е кой подсмърча, кой кашля малко, това не го броим.  Peace Аз се опитва да работя, за малкия взехме жена да го гледа, но и тя е с дете в детска градина и като се разболее нейното не идва, та пак се съм на 100%. Здраве да е. Ето да видите моите герои:
http://www.snimka.bg/photo.php?photo_id=4830941
http://www.snimka.bg/album.php?album_id=205533&photo=3
http://images22.snimka.bg/004874062.jpg

# 95
  • Italia, Palermo
Здравейте пак!
Клеми, ама много сте хубави, бях ви забравила, отдавна не си се появявала, май е липсата на време! Ама едни бузки за щипане имат твоите малчовци! Здраве и късмет на цялото ти семейство желая!
Кала, аз пък  " вкарах" едно парче баница от снощи и сега съм кротка.
Аз ползвам за малката Calgel на Glaxo Smith Klein, 5 лева от България, беба се кротва мляскайки доволно като и намажа венците, поне ние сме доволни, даже сега другата българка тук, де и е кръстница ще и го донесе от София, утре се връщат с мъжо си. Аз още и масажирам венците с четката за зъби и още две " четки" с гумени, различни по форма " чесалки"- трите са в комплект на  фирмата Нуби.
Деалемке, малко намалявам плодчетата, замислих се. Ама какво да и давам за меренда на беба, все каши ли?! Освен обяда и вечерята ( едното с пастина, другото със семолино), сутрин каша и мерендите в 10 и 16 ако са все такива тестени newsm78...не знам вече  нищо...и мляко не иска да пие, бисквити много не обича...какви манджи давате по часове на бебетата си?   

# 96
Клеми, мноооого сте сладки, колко е пораснал само Дани.....
Гери, страхотна новина, много се зарадвах! Пожелавам ти много успехи в работата и много удовлетворение!
Миликс, а пробвала ли си да даваш плодово мляко? От тези без парченца плодове. Или парченце топено сиренце? Аз понякога давах за вечеря попара със сирене  Laughing.
Аз съм болна, с температура и болки в гърлото. Направо като парцал съм  Sad

# 97
  • Italia, Palermo
Деси, къде се разболя, пази се! МАлакат е алергична към млечните продукти, давам само през вечер формаггино със семолино и някакво зеленчуково пуре евентуално в паппата. давах от киселите млека на МИо и на Плазмон, но се изприщи след два дни и докато мине....

# 98
Е, щом е алергична, това доста стеснява избора на храни. Ама и кисело мляко ли не може да яде?

# 99
  • Italia, Palermo
Деси наполитанска, ама попара с какъв хляб даваш? С сух ли? Тук хлябът им е гумен вътре и не ми харесва много хигиената по хлебарниците, не се доверявам на коритчките дали не са пипани хлебчетата с мръсни ръце и прочие, забелязах някои неща тук, та затова, а става ли с фетте бискоттате?

# 100
Точно със сухари я правех, и с българско сирене  Laughing. Най-обичах като му останеше да я доизяждам  Joy.

# 101
Уф,и аз все доизяждам попарата EmbarassedИ на6ата е със сухар PeaceМиликс ,а кисел пробвала ли си да правиш?Той е с вода...

# 102
  • Italia, Palermo
Пак съм тук за малко.
Италинка, верно, бях забравила за кисела, мислех си, че кашите де правя от оризово и царевично брашно, мляко и плодово пюре са подобни, но сега се зачетох из рецептите във форума и си запаметих доста, установявайки, че киселът е различен май, с пресен плод, нишесте ( става ли амидо ди маис, а фекола ди патате? не вярвам да намеря тук пшенично). КАк ми се дояде попара. ....  Тия дни си правих полента със сирене като нашето- куартироло и запържен червен пипер. ...
Отивам да готвя пилешки гърди финно нарязани на пържолки с галета и подправки и на тефлона с капки олио. После се връщам, дано намеря някой тука. Момичета, навремето изписвахме с " хортуванията " си 15 страници за по-малко от седмица, а сега дори след празниците не сме всички на линия.
Дани, ако четеш, желая ти лек остатък от бременеенето и леко раждане, но мисля,че ще се покажеш дотогава да те поздравим за кураж!

# 103
Уааау Миликс стига с това ядене бе жена.Уж се жалваш за килиграмите,пък после това си сготвих,онова си правих Laughing.Ама не може така и на мен ми се ядат пържени 4уш4ици пък Crazy,и попарка също Laughing.Имам едно вмирисано сирене което купих от ЛИДЛ(4ак до Перуджа ходих да го търся),а то не става  за нищо Confused
Клеми големи сте сладурковци Heart Eyes
Днес тук вали,много скапано времето.Мъжо ме ядоса много,напоследък е станал голям вагабонтин и не ми помага а аз сама не мога да се оправям в къщи.На моменти блокирвам и се 4удя кое по напред да правя #CrazyТа като ми писна си взех 4антата и отидох да обикалям по магазините а като се  върнах в къщи наш'то мом4е
го   заварих да 4исти и да бърше Mr. Green.Можело зна4и,ама защо да е  все с лошото  Crossing Arms

# 104
Здравейте мили дами Hug

Най прекрасни пожелания и от мен за вси4ки ви, една хубава и успеШна 2008 година  bouquet

Тази сутрин рано изпратих майка ми..та сега вие знаете как е...Живот и здраве напролет мисля да отско4а аз с госпожицата до бг.  Grinning

Запо4вам подред:

Гери, много, много се зарадвах на новината за работата, това е страхотно на4ало на Новата година, радвам се, 4е след дълги и мъ4ителни усилия са се намерили свестни хора да те оценят Hug УспеШна работа и професионална реализацията ти желая, дано да си ве4е във форма и напълно оздравяла   bouquet

Деска,(неаполитанска, копи райт на Миликс  Grinning) мила пий витамини, друго можеШ ли да вземаШ сега Thinking дано скоро се оправиШ, новини от бебо4ето има ли  Wink

Деска Деалемска, как върви забързаното ежедневие на работеЩо май4е? ВаШите тук ли са оЩе Wink

За крем4ета за венци на бебоците: аз ниЩо не съм слагала, знам, 4е така или ина4е имат мноого слаб ефект  Confused

Клеми, много сте хубави, цялото семейство Heart Eyes Каво работкаШ, я кажи  Wink

Миликс4е, ако Маргито може да хапва кисело млекце, замени едната меренди4ка с йогурт (плазмнон или мелин, много са хубави)  Hug

Такааа, салдите гледам споменава Ники, в4ера взех някои неЩа за Раи и мен, ма голяма лудница... Май пак Ще се пусна по натам, тъкмо да поравземат пове4ето неЩа, 4е инак се сбърквам какво да купувам  Rolling Eyes

Ники, ма много хубав твой Габи, голямо мом4е  Flutter

Стига толкоз за сега, поздрави на вси4ки  Hug  Калка, Лени, Сон4е, вие какви ги върШите  Wink

Хубав неделен ден и до скоро

bouquet

Общи условия

Активация на акаунт