Passione Natalizia 2 - Италия 75

• 22 066
  • 281
  •   1
Отговори
# 150
мерси Lennie да nik77 ми препоръча форума много пъти бях влизала в този сайт но не бях попадала на форума                    и това са мойте щураци smile3504  babyuu

# 151
Здравей Петенце Hug,добре дошла при нас.Много се радвам,4е се реши да пишеш Simple Smile
Цунки на твоите мишлета Heart Eyes
Гери как върви работата,харесвали ти?

Последна редакция: чт, 10 яну 2008, 01:06 от nik77

# 152
Петя,един въпрос!Какво дава на твоите съкровища когато чакаха зъбчетата да избият?

# 153
Добро утро! И аз съм в клуба на болните  Tired Ето ви малко полезна информация:
http://www.zdrave.bg/?c=n&id=3340 и
http://grip.zdrave.bg/facts28.htm
Затова чай:
и калорична закуска: и лимонов сок задължително:
Оздравявайте и лек ден!

# 154
А тези сънароднички да сте ги засичали по радио или телевизия?  newsm78
http://news.netinfo.bg/?tid=40&oid=1146009

# 155
haha, BG sisters -звезди в Италия.
Падам от тия глупости, честно. Все сме звезди, все сме изключителни.
Майка ми преди малко ми каза, че сме високоинтелигентна и много музикална нация.
Живее си жената с усмивки от старите ленти.

Аз продължавам да съм болна, мерси за меда и чайчето!

# 156
Лени, леко оздравяване  Hug

Аз тези "звезди" сега ги чувам  Thinking

# 157
Буоди моми4ета Hug
Болните да оздравявате ей Wink
Лени тоя грип не те оставя тая зима Confused
А тези сънароднички да сте ги засичали по радио или телевизия?  newsm78
http://news.netinfo.bg/?tid=40&oid=1146009
А тия другарки не съм ги 4увала никога Grinning no

# 158
да, за втори път, но и аз съм си виновна, че все ми е 'гол задника', както казва майка ми  Twisted Evil

# 159
И аз предположих, че никой не ги е чул тези певици дори от вас, че сте в Италия, защото и аз съм само на италианска телевизия и радио. Става ми много смешно като пускат разни такива информации като видиш ли колко бил известен еди кой си  Rolling Eyes Спомням си, че преди време четох интервю с Елеонора Манчева /за незапознатите това е съпругата на футболиста Владимир Манчев/. Та тази видна госпожа се беше изказала, че като се разхождала по улиците на Милано и срещала тълпи от фенове, които викали: "Манчева! Манчева!"  hahaha Дълбоко се съмнявам, че някой изобщо я е разпознал, а да не говорим, че дори и да е имало такива, италианците биха скандирали "Манчев", защото те не знаят, че фамилните имена на съпругите са в женски род  Laughing

# 160
 Joy тези направо ще ме уморят, егати смешниците

# 161
Лени и на мен така ми казва майка ми hahaha
Allya ами правят си самореклама. Joy.Нали все пак трябва да се пише нещо в жълтата преса newsm62

# 162
La ricerca per bg sisters non ha prodotto risultati.
La ricerca per It's Another World non ha prodotto risultati.

нямах си работа и потръсих в сайта на радио ДиДжей за тези бг систерс.
ризултато е негативо  Laughing Ахинора и Константина засега остават световно неизвестни.
гугъл рече, че ги продуцира аззура мюзик, които са малка къща, едва ли могат да влязат в радио, като ди джей.
ама съм зла, днес. Twisted Evil

Забележете на снимката им как е написано Made in Bulgary  Mr. Green http://media.abv.bg/img.phtml?id=231607

Последна редакция: чт, 10 яну 2008, 14:41 от Lennie

# 163
Ха -ха и аз не съм ги чувала тези певички,но ще се радвам ,ако успеят да пробият.
Пак ха ха за Манчева,аз не знам дори кой е този Манчев.Тази сутрин бях по работа в Наполи и на връщане викам, чакай да се отбия в новият и най красив за сега в цялата наша област,чентро комерчале,но мъжът ми (човек с неосъзнати телепатични доти)ми звънна тъкмо паркирах и ми вика"Свърши ли си работата?Да знаеш,че в Казерта има заразени с вируса на менингит,така,че не ходи на пости афолати"Викам си този човек май разбра ,че имам някакви помисли и реши да спестим някои друг цент.Както и да е след обяд ще ходя на лекар да ми дава ваксина,въпреки,че съм доста предубедена относно ваксините изобщо.Майка ми вика,че като малка ме били ваксинирали против бяс,но явно ваксината е била с изтекъл срок на годност.
На всичкото отгоре кучето ми май е гей,факт,който не ме притеснява пю ди танто,стига да не се изнесе да живее при Долче е Габана,че тези едвам ги дишам.Но освен това забелязвам десни политически наклонности,като мине червена кола започва да лае като лудо,да се хвърля по оградата с оголени зъби,да бяга и търкаля като свиня на блажен вестник.Поне лега норд или радикалите да беше избрало,а пък то тъпото, Брамбилоберлусконианец ми се пише.Ще трябва да се заема с тази работа.Бях се подготвила с няколко гласа за партията на Гери,но тя ако се е отказала да казва навреме.

# 164
Овчева, не се притеснявай  Peace Ние навремето имахме един котарак (неприкрит гей, майка малко тежко го изжива), който се радваше на големи кортеджиаменти  Praynig Идеята ми е, че бедите (ако са беди, изобщо) не спохождат само единици, един вид, споделената мъка е наполовина мъка.  Peace

Общи условия

Активация на акаунт