"Новата Година чака,Мартенче със сурвачка във ръката!"

• 13 027
  • 290
  •   1
Отговори
# 15
калаза,
заплеса със забравените камери бях аз. Усетих се почти пред нас и се върнахме. Всичко си намирих.Ще кача и снимките малко по- късно, че съм "снощна" от едно парти.
Партито беше супер. Децата са много пораснали. Дани на Тася много ме разсмя как се въртеше в кръг и не можех да го фокусирам. Много са сладки всичките. Хайде до скоро

# 16
Здравейте пак,

беа, тамън щях да ти звъня да те питам взе ли си нещата.

Момичета моля ви не качвайте повече в същия албум, че едвам се отварят снимките, дайте ще направим втори!

Ели, мислех да ти кажа тия дни и все забравям  ooooh! много се радвам, че Гали има актьорски талант, прекрасно е, и аз си мечтая Алис да има някакъв талант, за разлика от нас с баща й, които сме музикални, художествени, актьорски и прочее инвалиди  Laughing

Много съм доволна от моето дете днес. Цял ден е с гащички и пишка в гърнето. Майка я беше почнала на по няколко часа тия дни, а аз днес цял ден устисках. Сега спи без памперс и ме е шубе да не се изпусне като се събуди  Crazy Освен това спи 2 часа вече и не е мръднала, пак заслуга на майка, при мен преди се будеше на половин час и искаше да се гушкаме. Много съм доволна  Laughingи аз успях да поспя следобяда и много добре ми дойде  Rolling Eyes

# 17
Здравейте мами ,
много отдавна не съм писала ,но от време на време чета .
За коледното парти разбрах много късно и неможахме да се организираме да дойдем! Снимките са чудесни.Децата са се позабавлявали и изглеждат доволни.
Пораснали са  много и са се променили , Мария на adiland не можах да я позная .
Повечето мами познах ,но не всички  Blush
ketito  не съм ти честитила за втората бременност - изглеждаш чудесно .

Весели празници!

# 18
Здравейте мами ,
много отдавна не съм писала ,но от време на време чета .
За коледното парти разбрах много късно и неможахме да се организираме да дойдем! Снимките са чудесни.Децата са се позабавлявали и изглеждат доволни.
Пораснали са  много и са се променили , Мария на adiland не можах да я позная .
Повечето мами познах ,но не всички  Blush
ketito  не съм ти честитила за втората бременност - изглеждаш чудесно .

Весели празници!
Здарсти,радвам се ,че се появи  Hug пиши по често Rolling Eyes.
Как сте? Как е Вени ? Heart Eyes

# 19
  • София, център
Ей Darling оня ден се  бях сетила за вас!  Как сте?

Целувки

# 20
Забравих да кажа ,много красиви малките дами ,сега сме затруднени с Виктор за избор на снаха  Grinning Heart Eyes
Аз започнах с готвенето за Бъдни вечер ,пека си тиквеник сега ,че утре много неща ще ми се съберат .

# 21
Да се разпиша и аз в новата тема  Grinning Не, че съм изчела старата  Mr. Green

Да кажа и аз, че сбирката беше много хубава. Не, че някой въобще бръсна Дядото Коледа за нещо  Mr. Green  Laughing Горкия се чудеше как да привлече вниманието на мъниците, но не беше много успешно. Маги така се радва на Дядо Коледа в къщи. Имаме си една играчка. Но истинския въобще не я впечатли  Laughing Седна в скута му, гледаше "умно", взе си подаръка и си тръгна  Laughing Общо взето беше голяма лудница и с половината мами и деца въобще не можах да си кажа дори здрасти  ooooh! Ама така ще е. Трябва да си правим сбирки без малките, за да стане нещо  Grinning
А забравеното шише е нашето  Crazy Ама си купихме ново. Така, че това остава капо  Grinning
Днес ходихме до Джъмбо  Grinning Много ми хареса. И нямаше толкова хора. Беше доста добре. Купихме на Маги една палатка, че много обича да се завира в къщичките по клубчетата. И разни други джунджурийки. Много ми хареса. Само дето обиколихме само етажа с касите. Надявам се по празниците да навия сестра ми да отидем пак и да разгледам по-спокойно. Много ми харесаха нещата за декорация - и коледна и не само  Grinning Аз много обичам да си декорирам вази с разни букети и други стръгчета разни  Grinning В тази връзка, някой да знае дали и как ще работи Джъмбо баш на празниците - 25-26  Rolling Eyes

Ох, хайде да ходя, че съм подхванала сърмите за утре вечер  Crazy   chef

# 22
Веси, спокойна съм вече много исках да видиш магазина  Peace за 26 незнам ,но на 24,25 ще работи от 10 до 18 часа  Hug

Леле как сте се захванали да готвите направо ме е срам, аз мисля да купя готови сърми и утре само боб и баница ще спретна.

# 23
  • София
Привет,милички! Hug

Зоуи,много сладък Дани и какво хубаво представление са направили децата Hug
Аз за утре няма да се подготвям,в свекитата ще сме,а за Коледа ще пека пълнена пуйка Crazy,до сега не съм правила,дано да стане вкусна,че те нали са с по-сухо месо...
Ей,днес най-накрая си купихме миялна машина newsm44,много съм хепи,само дето незнам кога ще я монтират мъжа ми и свекъра,че ще се наложат някои реконструкции в кухнята заради нея,ама когато -тогава,поне вече я имаме!Купихме и шейна на Дани,и той много щастлив,милия,цяла вечер седя в нея и се вози сам по килима с крачета Grinning
Абе,мами, Снежанка пак беше много страшна,нещо не можем да случим на красива,ама поне беше много артистична Joy hahaha Joy http://images22.snimka.bg/004771185-big.jpg

# 24
Привет! Hug

zoui,много сте хубави с Дани! Hug
Тасинка,честита миялна  Hug със здраве да си я ползваш! Simple Smile

Милички аз отсега да ви пожелая  Heart Eyes приятно изкарване на празниците! Hug че утре може да не ми остане време да се включа...

Целувки! Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes

# 25
Здравейте!
Зоуи, детенцето със зеленото яке е моето, позна че едната мама съм аз.
Аз два дни не мога да смогна да поизчистя в къщи, но накрая успях горе-долу.
Иначе и аз да ви пожелая отсега весели празници и дано има много топлина в домовете и сърцата ви.
Лека вечер

# 26
  • София
Мики,как сте?Оздравявате ли вече? Hug

# 27
Скъпи момичета и дечица, желая ви весели и щастливи празници изпълнени с много топлина и любов, и много сбъднати мечти!

# 28
Тасинка, честита миялна  Grinning Голямо облекчение си е  Peace

Аз сега понаваксах със старата тема. Видях, че сте обсъждали яслите. Ох, на мен това ми е болната тема  Tired Маги трябва да тръгва на ясла, като направи 2г. Майка ми се връща на работа. Кой ще я гледа, какво да я правя до септември. Тази система е безумна. Като са направили платеното майчинство 2год, да го измислят така, че да можеш да си дадеш детето, когато навърши тази възраст. Пък и навсякъде пише, че децата понасят по-добре градината от към болести, ако тръгнат напролет. Аз просто нямам варианти, ако тръгне да се разболява със седмици  Tired Направо не знам какво ще я правя  ooooh! Началото на януари мисля да мина през едно ОДЗ и да питам колко трябва да платя, за да ми я приемат напролет и да е там. Явно по друг начин няма да стане  Tired

Мами, а в Джъмбо има ли голями кукли "като от едно време"? Искам да купя на Маги кукла. Но тя не обръща внимание на тези пот Барби. Искам от онези другите. Ама то другия вариант е само бебета. А на нея не са й интересни бебетата. Тя иска "каки"  Laughing Дори се чудя дали да й взема от тези кукли с реален ръст. Макар, че те в момента са по-високи от нея  Laughing

Хайде лека ви нощ

# 29
Мили мои, желая ви вълшебна коледна нощ и много желани подаръци!'Да сте живи и здрави и вие и семействата ви и дай боже да отпразнуваме още много Коледи заедно!
People Santa

Общи условия

Активация на акаунт