"Новата Година чака,Мартенче със сурвачка във ръката!"

• 13 031
  • 290
  •   1
Отговори
# 285
4естит имен ден на вси4ки празнуващи от в4ера и днес
Нямам време да пиша пове4е,4е днес съм на изпит и пак ще ходя неподготвена ooooh!

# 286
ЧЕСТИТ ИМЕН ДЕН НА ВЧЕРАШНИТЕ И ДНЕШНИТЕ ИМЕННИЦИ!!!   bouquet

И на мен ми харесва идеята на Цеци  Peace И заведението предложено от Мила ми харесва. Така, че аз съм ЗА и за двете  Peace А кога да е датата  Rolling Eyes

Мила, мойта майка още не е в критическата, но ние винаги сме били в леко дипломатически отношения  Laughing А пък, като влезе и тя в тази фаза, не знам как ще е. Сега, като се виждаме два пъти в месеца, сме много добре  Laughing

# 287
  • София, център
И аз да кажа, че на срещата ми беше много приятно!!!

За съжаление бях преяла предната вечер така , че не можах да опитам от вкусотийките при Зори, но следващия път ще се отчета!

Аз съм за "Before&after ", така като е предварително ясно че ще се виждаме еди кога си се надявам да се събираме повече хора  Laughing.

Честит имен ден на вчерашните и днешните именници, да са живи и здрави!!! И мъжа ми днес е именник ( с 2 н ли се пишеше  newsm78 )...

Днес времето е страхотно и отиваме на бебешки имен ден, да се налудува Мария!

Лек ден
Чао  Hug

# 288
Здравейте и честит имен ден на всички именници. Със здраве да си носят имената!!!

Идеята на Цеци и на Мила подкрепям и аз Peace. Нека да е първата или последната събота от месеца, по-лесно ще е за запомняне, и наистина си мисля, че така желаещите по- ще могат да се организират.

# 289
Честито на днешните именници!  bouquet Да са живи и здрави!  bouquet

Браво Цеци Hug идеята е супер! И заведението,което Мила предложи ми допада много  Hug

Много са сладки Катето,Ели и др детенце  Heart Eyes страхотни снимки! Simple Smile

# 290

Общи условия

Активация на акаунт