"Новата Година чака,Мартенче със сурвачка във ръката!"

• 13 032
  • 290
  •   1
Отговори
# 270
  • София
Благодаря за поздравите Heart Eyes,приемам ги лично,защото Божидар също празнува днес Hug

Така ли...........Еми да ти жив и здрав и мноооого усмихнат  Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes Цункай го от мен Hug

Как ви завиждам за срещичката Crossing Arms Аз продължавам да си боледувам, Дени почти го оправих, после се заемам и със себе си Crazy

И Честит имен ден на всички останали които празнуват днес Hug

Последна редакция: нд, 06 яну 2008, 15:32 от ketito

# 271
ЧЕСТИТО НА ВСИЧКИ ПРАЗНУВАЩИ ДНЕС!   bouquet

Аз чак сега успявам да вляза, защото нямахме нет до преди малко. Много ме е яд, ама ... другия път се надявам да успея  Tired

# 272
Честит имен ден на Боби и на всички други именници!
У нас е лудница, аз все още кашлям, изобщо кеф!

# 273
  • Варна
Честито на имениците и от мен! Да са живи и здрави!  bouquet
Оф, тук е кошмар. От утре започва записването за градина и от днес на обяд вече са се наредили на опашка. На мъжа ми един приятел отишли до градината да видят каква е хавата и се обадиха мъжо веднага да отива. И той отиде в 1.00 на обяд и сме 15-ти в списъка. В 7.00 пак ще ходи и тогава ще се разберат за нощно дежурство по 1 час. Tired Ние сме към ОДЗ и се водим с градините, яслите още от миналата седмица започнаха да приемат документи. Защо не въведоха и тук електронен прием, да им се не види? Close Направо съм бясна, че трябва да участвам в тази цялата истерия. Crossing Arms На нищо не прилича това... #Cussing out На всичкото отгоре пак съм хремава.  Tired

# 274
  • София
Здравейте, милички,
Аз не успях да дойда, дъщеря ми и свекърва ми са именници днес и посрещаме гости в къщи.
Надявам се да изкарате добре  Hug
Поздрави на всички именници и весело посрещане на празника!

Целувки   bouquet

# 275
Честит празник на всички и от мен  bouquet  bouquet
Ех, и аз изпуснах срещата. Вчера следобед влизах и като видях, че няма много "живот" тук, си казах сигурно отпада срещата.  ooooh! Нищо, следващия път.
Ние сутринта се разходихме добре със семейството на Цеци и още едно семейство с приятелче. Децата си поиграха добре със снега - бяхме взели кофички и лопатки и стана весело. Ето малко снимки:
http://foto.bg/data/4570/P1140893.JPG
http://foto.bg/data/4570/P1140902.JPG
http://foto.bg/data/4570/P1140903.JPG
http://foto.bg/data/4570/P1140907.JPG
http://foto.bg/data/4570/P1140910.JPG
http://foto.bg/data/4570/P11409171.JPG
Хубав ден и весел празник Hug Hug

# 276
Честит имен ден на Бобчо,Бояна и всички празнуващи днес!!!  Hug Мнооого здраве и късмет да им носят хубавите имена!   bouquet

И аз не успях да отида на срещата,че гостите ни дойдоха и си тръгнаха преди малко  Laughing
Казвайте как мина? Simple Smile

# 277
Честит имен ден и на днешните ни именници   bouquet  bouquet  bouquet

Имаше ли среща вчера, нищо не писахте  newsm78
Лили не се бях сетила за кофички и лопатки в снега  Grinning днес ще е по-хубаво времето ще му предложа и на Благо да порови малко  Grinning
Кетито оздравявай вече  Hug
Лек ден от мен

# 278
Добро утро , аз пропуснах срещата , но бяхме на "Пързалка" с Лили. Толкова се изморихме ,  ooooh! Едва се прибрахме.Ели искаше да дърпа шейната , но се дразнеше , че е празна , накрая седнахме и двете в нея и баща и ни извози (горкия). След обяд ни поканиха на Йорданов ден и точно във часа за среща трябваше да се изкъпя и приготвя за следобедния купон

Между другото моя мъж даде идея да си изберем един ден от месеца и едно заведение за среща (така правят те от клуба на МЕРЦЕДЕС). И вместо да се уговаряме  три дни.Ще си знаем , че този ден (например първа събота от месеца)  е за среща без деца. Ще си изберем заведение , където ще си ни знаят и  винаги ще си намираме места. Мисля ,ч е ще е по-лесно.Който може ще идва , а така все някой не разбрал , изтървал и т.н. . Само  ще трябва да сме по- единодушни за и збора и няма да има проблем.
Ако сте съгласни - давайте предложение за заведение Peace

# 279
Добро утро,

извинявам се на именниците, които не съм поздравила вчера и най-вече сладкия Бобчо, Мила, да ти е жив и здрав, много да те слуша и радва  Hug

Днес пък ние ще празнуваме, мъж ми е именник, да ми е жив и здрав и все така да ме слуша  Grinning

Много са хубави снимките на Ели и Катето  Hug

Цеци, аз съм навита да правим такава месечна среща, супер идея  Wink

Айде успешна седмица на всички  Hug

# 280
Привет!

4естит имен ден на в4ерашните празнуващи Боб4о, Бояна  Hug 4естит имен ден и на вси4ки празнуващи днес!  Hug
Да им живо и здраво името!   bouquet

На срещи4ката бяхме Мики, Ади и аз, много сладко си поприказвахме Simple Smile

Анна-Мария е с температура от в4ера, 38-38.5 Sad Днес сутринта няма. Жизнена си е. Ама май ми се струва 4е по4ва леко да я дразни гърлото и да покашля, и сега към 12 отиваме при педито, дано не е нищо сериозно.  Praynig Мислихме да ходим на Банско днес за 3-4 дни ама го отложихме Sad

Цеци, хубава идея, аз съм ЗА Peace

# 281
Честит Имен Ден на всички Ивановци !

# 282
Честит имен ден на всички Ивановци и производни   Heart Eyes

Аз също съм ЗА идеята на Цеци! (Браво Цеци, как не сме се сетили до сега)

Успешна седмица на всички!  Hug Heart Eyes

# 283
Честито на всички днешни именници  bouquetда са живи и здрави и да слушкат(Дейзи  Heart Eyes)

Ази  Heart EyesЧестито на Боянка на патерици(аз не знаех,че и Бояна празнува Embarassed)пусни някоя снимка от кога не сме я виждали
разкажи повече за вас- как сте Hug

Много са хубави снимките на Ели и Катето Heart Eyes(Лили Heart Eyesтова с кофичките и лопатките за сняг е страхотна идея Party)

Цеци Heart Eyes идеята е наистина хубава,аз предлагам "Before&after "на Белчев-
http://ba.club-cabaret.net/
големи сепарета,тиха не натрапчива музика (можеш да си говориш спокойно),готина интересна и различна обстановка,винаги свободни места дори през Събота(може и без резервация)вкусно готвят ,интересни ястия и не на последно място в идеалния център(може да се паркира на сините зони и на Гурко,до Софийска градска галерия и пред бившия мавзолей,и на паркингите зад Съдебната палата)-едно от любимите ми места

Зори Heart Eyesстискам палци да оздравявате Praynig

Нелче Heart Eyes,Ели Heart Eyes как сте вие Hug

Вчера у нас именния ден беше голяма чудесия-мама и тате скарани,всеки на различно място(имаше една такава серия в Приятели с родителите на Рейчъл)е нещо такова беше и у нас #Crazy
Мама примерно на единия етаж,тате долу,после мама долу,тате на терасата #Crazyчудя се детето при кой да е,защото и двамата искат да е при тях #Crazyнакрая и аз се скарах с мама и картинката беше пълна.Мама кара дивна критеческа възраст(на 51 години е)кара се с всичко живо,при някоя от майките ви имали подобно положение -как се справяте #Crazy

Последна редакция: пн, 07 яну 2008, 12:13 от Mila mama

# 284
Мила , аз съм малко по-добре, но още съм вкъщи. Утре съм на лекар да каже дали мога вече да ходя на работа и да спирам тоя антибиотик, че ми писна вече. Лошото е , че още кашлям ,но не чак толкова много. Дано да мине вече, че искам да ходя на работааааааааааа. Не ми се седи повече у дома. Все пак почивам от 20.12.2007, много ми е. Mr. Green

Общи условия

Активация на акаунт