"Новата Година чака,Мартенче със сурвачка във ръката!"

• 13 032
  • 290
  •   1
Отговори
# 255
  • София
Ех, Джеси голяма романтичка си  Flutter

А пък как ви завиждам за срещата  Crossing Arms , а и как ми се яде нещо интересно  Crazy умрях от глад тия дни.
Взех си и Биопаркс икато си пръснах в носа и направо се подпалих Crazy Ама утре продължавам, че нямам подобрение Rolling Eyes Много се притеснявам от кашлянето, защото се напрягам много корема и започна нещо да ме приболва от долу, точно към шийката на матката Sad и нали ме изплашиха, че може да се наложи серклаж и сга много се притесних Cry Дано не стане беля точно в Събота или Неделя.
Някой да знае къде мога да отида на преглед през почивните дни Rolling Eyes
Иначе се записах при д-р Карагьозов в Токуда, ако ми хареса ще ходя там на частно newsm78 а и направление от личната си взех, но още не знам къде да се запиша по здравна каса newsm78

Дени снощи ми вдигна Т и днес го водих на лекар и е с леко червено гърло иначе е ОК Wink

# 256
Кети, много лоша твоята настинка  Tired Дано се оправиш бързо  Hug А за консултация в Токуда не знам  Rolling Eyes Моя колежка, която наскоро роди, искаше да я следят там, защото там искаше и да ражда /даже май беше същия доктор/. Само, че консултациите първо са безумно скъпи, като си плащаш всичко по отделно. На нея една консултация с преглед на ехограй и беше излезнал о/о 90лв  Money То самия доктор и беше казал, че няма смисъл да я следят там, а да отиде малко преди раждането и вече за самото раждане. И тя така и направи. Следяха я на друго място, а отиде да роди там. От раждането и престоя беше много доволна.

Майми, мен пак ме тресе ремонтната треска  Crazy Сега си търся майстор за шпакловка и латекс. Мъжо намери някакъв, но той иска 2500лв само за работа  Money  ooooh! Егати тарифите  ooooh! Мъжо уж сам се захвана, но за месец направи само една стена  Crazy Та нямам желание да си пиля нервите повече. Ако някой има някой майстор под ръка, да свирка  Grinning

Хайде лека ви нощ, че се улях  Mr. Green

# 257
Къде се дянахте всички? Утре и аз ще гледам да дойда , но не разбрах къде newsm78

Днес се наканих да излелем с шейната , но  ми се стори доста студено , сега пратих покана  за гости по скайп на Лили  , но явно си почиват и дано не проспят следобяда Mr. Green

Веси , ще ти пиша на лични за майстор - но първо ще го питам за тарифата.Много сме доволни от него Peace

# 258
Привет мами!

Джеси страхотно  Heart Eyes Браво Simple Smile

Нели,  Hug само не се притеснявай важното е да си спокойна сега. Дано бързо се възстановиш  Praynig

Мацки казвайте за утре къде, аз предлагам в нашия ресторант, но разбира се ако предложите другаде съм навита също Simple Smile

Аз отивам на театър към 7 и после да на ве4еря с приятелки и ще се вклю4а по-късни4ко

# 259
и аз съм за партито, стига да не се разболея до утре, че ме стяга главата нещо
Дейзи, пейзажите са от Видин, до крепостта Баба Вида и от хотела, в който бяхме

# 260
И аз утре ще дойда на срещата, стига да съм добре. Вчера намръзнах май доста сериозно и снощи не бях добре, тресеше ме нещо, днес също съм ту добре, ту зле  Confused Пия Тайлол Хот и Осцилококцинум. Цедя си лимони и ги пия с мед  Crazy Преди обяд бях по-добре, но си поленах с Криси да поспя след обяд и сега пак ме тресе. При 23 градуса в стаята ми е доста студено.  Confused А и явно дето съм дишала студения и мъглив въздух, ме болят дробовете  Rolling Eyes Ох дано да съм добре до утре  Praynig Ама кажете къде ще е срещата!   Thinking

Кетито, оправяй се и ти бързо, че май си доста зле както описваш  Praynig

# 261
Изтрих всичко за да не объркаме някой ако чете набързо за срещата .

Последна редакция: нд, 06 яну 2008, 02:11 от miki3

# 262
Аз сега се върнах Simple Smile Мики  Hug оф много кофти Sad АКо ве4е направих резервазия в нашия ама нищо ще я отменя. Зна4и ако искате в 4ерга ресторанта който бяхме миналия път поне със сигурност ще има места. Намира се в бившия руски дом на Шипка Simple Smile Там в 13:00 4аса Simple Smile

Лека нощ! Simple Smile

# 263
Ееее Зори щом си направила резервацията не я отменяй ще намеря начин да дойда , все ще измисля нещо. Може такси да си хвана само ако можеш дай точен адрес за да мога да го кажа при поръчката .
Ох, дано влезнеш да го прочетеш това преди да отмениш резервацията .
Остава последно във вашия ресторант в 13.00ч.
Зори ,пусни линк с карта направо, ако ти е удобно за да могат всички да се ориентират

# 264
Добро утро,

Джеси  Heart Eyes уау  Heart Eyes стихотворението е невероятно  Hug

Девойки не ме чакайте днес, много ми се идва, ама съм много снощна  Rolling Eyes направо едвам гледам, сега трябва да ходя да взимам детето, после да ходим на гости, после трябва и хладилника да понапълним и само мечтая как ще се пльоснем да спим следобяда, та ако дойда няма да съм подходяща компания  smile3507 завиждам ви, че ще се видите и наприказвате, ама аз и без туй нямам глас  hahaha

Леле, вкъщи няма нищо за ядене, а аз съм зверски огладняла, намерих някакви шоколадови сладки с пълнеж, отворени преди месец и ги изядох, а сега се чудя ще се мре ли, на вкус им нямаше нищо поне  Praynig

Снощи видях една мацка със силиконов бюст наживо, ми то много личало, циците й сочеха тавана направо, отказвам се от таз разкрасителна процедура  Crossing Arms

# 265
Здравейте! Много ми се идва и на мен, но няма да мога, защото нашият татко ще идва и ... А онзи ден на Алекс и паднал един рафт върху крака, докато се гледали двамата и направо щях да умра. Остави, че сигурно я болеше, но и цяла нощ не спа от уплаха милата, ама слава Богу всичко е ок сега.
И:
Честит Имен Ден на всички празнуващи днес (не изброявам да не пропусна някой)! Да ви е живо и здраво името, да ви носи много радост, щастие и любов, и много много късмет!
Лек ден и весело изкарване на мамите!

# 266
Мацки, ето адреса на ресторанта : кв. Изток, ул. Николай Хайтов 12. На светофара на Интерпред идвайки от центъра завивате наляво и веднага отново в ляво посока Автогара юг  (успоредна ули4ка на Драган Цанков). Следващата от лявата страна много нови сгради допедени една до друга, последнта сграда преди пазар4ето има голяма тераса и тента и има надпис МЕЗЗЕ.

Ина4е ето картата http://www.bgmaps.com/map.asp?sid=f0e5c861b085d36a58a4ab64c5367d … p;ix=54&iy=32

АКо някой не може да го намери ето тел за връзка : 089999 0794 Simple Smile

# 267
Значи последно срещата ще е в ресторанта на Зори  Simple Smile
Много ми се ще да дойда да се видим  Hug понеже едни приятели може да минат към обяд още незнам дали ще успея  newsm78 чакам ги да се обадят,ако се откажат и аз идвам  Grinning 

# 268
Честит имен ден на празнуващите днес  Hug Hug Hug
за срещата пак не успях да се класирам  Confused нищо, другия път надявам се

Лек ден

# 269
Благодаря за поздравите Heart Eyes,приемам ги лично,защото Божидар също празнува днес Hug

Общи условия

Активация на акаунт