"Новата Година чака,Мартенче със сурвачка във ръката!"

• 13 028
  • 290
  •   1
Отговори
# 30
Здравейте изкарахме една безсънна нощт с Алекс защото много го болеше ухо и цяла сутрин сме по лекари та сега ще видиме дали ще се разминеме без антибиотик ,чакам само личния ни лекар да си вдигне телефона  Thinking

Разгледах всички снимки направо са страхотни  Hug много са ни сладки дечицата  Heart Eyes
Мила според мен изглеждаш много добре с новата прическа  Heart Eyes

Момичета моля ви ако на някой му остане време и знае бърза и лесна рецепта за питка да ми я напише ,аз сега ще погледна и в готварския ама нямам много време да търся и незнам дали ще намеря.
Направих боба ,сложила съм и баница с тиква да изпека и питката ще направя ,а сърми мисля да взема готови ,че нещо май време за тях няма да ми остане.
Приятни приготовления на всички  Hug

# 31
Оооо там в ,,готварския,, си има цели теми за питките така ,че не се ангажирайте да пишете ,благодаря  Hug

# 32
Маминки и дечица, понеже не знам дали ще имам време тези дни за форума, искам да ви пожелая сега

ВЕСЕЛО ПОСРЕЩАНЕ НА БЪДНИ ВЕЧЕР И КОЛЕДА!!! МНОГО ГОЛЯМИ И ХУБАВИ ПОДАРЪЦИ! МНОГО УСМИВКИ, НАСТРОЕНИЕ И ТОПЛОТА!

# 33
Приятно изкарване на Бъдни вечер момичета! Желая ви на вас, децата и целите семейства да сте здрави, весели и щастливи!

Мики, дано бързо се оправи Алекс и да си изкарате добре празниците  Hug

Ние тази вечер сме у майка, а утре в свеки  Laughing ей на това му викам празник, да не се налага да се пуска печката вкъщи  Laughing

# 34
Здрасти милички Heart Eyes
направих тиквеник,зелник,ошаф,боб в гърне(още се пече)и ми остава само запечено зеле с боб ,но вече така се скапах,че ми се спи повече ,отколкото посреща гости Embarassed
и като си представя ,че и утре ще идват клепачите ми още повече дотежават
поне мъж ми гледа Б и подреди масата

Зоичка  Heart Eyesстрахотни сте с Дани и сте голяма любов на гушнатите снимки Heart Eyes

Мики Heart Eyes стискам палци да се разминете с антибиотика
а за комплимента за прическата много мерси,много си мила Heart Eyesмежду другото и другите момичета на партито ме харесаха с нея ,но аз пак се чувствам,като идиот(може би ,защото знам,че без лента за коса съм ,като облак сутрин Joy)

Тасинка  Heart EyesЧестита миялна  bouquet

Милички на всички ви желая прекрасно посрещане на Бъдни вечер и Коледа
много здраве,щастие и благоденствие в домовете ви Praynig

# 35
Привет мили4ки!

4ак сега намерих време за се вклю4а  ooooh!

На партито беше суперрр! Много се радвам 4е се видяхме с пове4ето де4ица Simple Smile Снимките са много готинки, аз имам 5-6 снимки ще ги ка4а тези дни.

Мики  Heart Eyes оф много гадно, дано се раминете с антиобитика и бързо да се оправяте  Praynig

Тася Heart Eyes 4естита миялна Simple Smile

Зоуи,  Heart Eyes страхотен е Дани!

Ние днес сме у нашите с цялото домо4адие на сестра ми, голяма игра ще падне с децата на сетстра ми и Анна-Мария! А утре ще купонясваме с приятели.

Понеже незнам кога пак ще се искам от сега да ви пожелая весело изкраване  Heart Eyes

МИЛИ4КИ ЖЕЛАЯ ВИ ВЪЛШЕБНА КОЛЕДА ИЗПЪЛНЕНА С МНОГО ЛЮБОВ, ЗДРАВЕ И ТОПЛИНА !!!!   

ЦЕЛУВКИИИИ!!!  Heart Eyes

# 36
Благодаря много моми4ета Hug
Аз пък да се опла4а,4е Дани е болен то4но за Коледа,хремата и кашлицата се усилиха много и температура дигна от снощи,та висяхме 3 4аса в спешното,накрая ме хвана яд и си тръгнах,да ти имам и спешното,на вси4кото отгоре измислили великата глупост да го затварят и най близката болница ще ни бъде на 20км  #Cussing outДано само да не се разболяваме Praynig
весело посрещане на Коледа от нас и мнооооого подаръци.

# 37
# 38
Здравейте!  Hug

Зоуи, много неприятно това, че Дани е болничък Sad

Ние тази сутрин бяхме в ИСУЛ на спешен УНГ. Прегледа човека Криси и каза на сестрата - поредното дете, на което нищо му няма. Казах му че от 2 места са ни казали педиатри, че има детето зачервено гърло, а от едно, че е с възпалени уши. Той каза, че или докато са я гледали с обикновените "уреди" е плачела, както и при него и за това са видели зачервена ушна мида или не знаел какво. Каза, че може и от зъбче да я болят ушите или да вдигнала Т. Или, което било най-малко вероятно - АБ от 3 приема да е казал думата си. Абе с две думи - няма нищо обезпокоително Wink

Най-смешното беше, че ни говореше като на глухи  Joy Решихме после с мъжа ми, че му е професионално изкривяване   Joy Joy Joy hahaha

Аз вече съм готова с гозбите и само чакаме сестра ми да дойдат и да слагам питката да се пече, че да е топличка  Wink

ЖЕЛАЯ НА ВСИЧКИ ВИ МНОГО УЮТНА И КРАСИВА КОЛЕДНА ВЕЧЕР!  Heart Eyes

# 39
Приказна Коледа и от нас! HugМного здраве,обич и късмет. Hug

# 40
  • София
Весело посрещане на Бъдни вечер и Коледа и от мен  Hug Много, много здраве, щастие и благоденствие ви желая   bouquet

Коледното парти беше супер. На Емка много й хареса, с изключение на Дядо Коледа, който беше ореван отвсякъде  Crazy
Снимки имам и аз да качвам, но по-късно.

# 41
Да се включа набързо и да ви пожелая една приказна и романтична Коледа, дано бъдем по-усмихнати и по-добри, много топлина в душата, да усетим магията на Коледа!
На болничките бързо оздравяване.  Hug на всички.
Лека вечер

# 42
  • Варна
Милички, включвам се и аз да пожелая много уютна и изпълнена с любов и хубави емоции Коледа! Здраве и благоденствие за вас и семействата ви!  bouquet

# 43
Аз само се включвам, за да се отчета, че паричката се падна в Магито  Grinning

# 44
  • София, център
На всички приятна Бъдни вечер, (макар и преполовила) Laughing , много семейно щастие, любов, здраве и Бог да ви благослови!!!

Ние бяхме 2 вечери свободни, Мария при свеки... Mr. Green, но от снощи в 4 ри през ноща е с температура Sad - 38,6о С[/b]...тъкмо си викам - я събрахме се на Коледното парти и хванахме нещо, ама не. 
Бяхме на лекар, нито гърлото е червено, нито ни тече носа, нито гърдите нещо... явно са някакви зъби... не знам, ама пак се нашашках и само до като мине действието на Панадола е без температура ( и тогава играе като развързана ) и после пак 38,6 - 8о С[/b] и и се спи. Лекарката каза, че ще взимаме само Панадол през 4-6 часа, по 7 мл и това и мноооого течности... оххххх.

Сега влизам при нея на половин час, тази вечер ще дежурим, уви !!! Единственото нещо което е по-странно, че се напъва и само пръцка цял следобед и преди да си легне, вика АКИ ама няма аки... нещо запек ли е к`во става smile3550

Сори за това не дотам приятно инфо, ама да си споделя, че на майка ми не съм казала ,за да не се притеснява и така...
Лека вечер момичета и бебоци... Hug

УФФФФФФФ пак е 38,9о С[/b]

Последна редакция: пн, 24 дек 2007, 22:50 от adiland

Общи условия

Активация на акаунт