За децата на РУСЕ!

• 17 963
  • 478
  •   1
Отговори
# 105
  • Русе
kabzi, защо не ги попиташ какво ще им е най подходящо.А 5лв. не е ли много за едни домашни чехли?

# 106
Ами аз като ги видях тогава като ходихме с какви чехли бяха...онези най-калпавите,които го продават по 1 лв... Sad

Илианка,джапанки да-ама нали сега е зима и трябва да им е топличко на краката.

Вижте тези   http://www.snimka.bg/album.php?album_id=207958&photo=1

Но не мога да преценя дали е по-дебела подметката.Струват 4.80 ако не се лъжа и са от един магазин до Пантеона.

Луси,колкото са по-евтини толкова са по-скапани по-бързо ще се скъсат.Затова май е по-добре да купим малко по-скъпички,но да ги носят децата по-дълго време.А и да им топлят,че тези с които бяха...

# 107
Хубави са ,но е добре да са с твърда подметка наистина.в Еваса отстрани има едно магазинче за кожени изделия може там да им а нещо интересно и да предложат цена.
Ако е магазина вътре в Евас има много хубави ,но са по 16лв.
kabzimalka няма ли начин да разбереш каква е подметката .

# 108
Хубави са ,но е добре да са с твърда подметка наистина.в Еваса отстрани има едно магазинче за кожени изделия може там да им а нещо интересно и да предложат цена.
Ако е магазина вътре в Евас има много хубави ,но са по 16лв.
kabzimalka няма ли начин да разбереш каква е подметката .
Да ,него имам впредвид.Дали не биха ни направили цена ,ако обясним за какво става въпрос?А и мисля ,че пантофита са по16лв,а чехлите по-малко.Ще погледна утре,ако мина оттам.Др. място за което се сещам е цех над Охлюва,Лили-стил ли беше,Лидия ли?Шият велурени чанти основно ,а от остатъците аксесоари.

# 109

Вижте тези   http://www.snimka.bg/album.php?album_id=207958&photo=1

Но не мога да преценя дали е по-дебела подметката.Струват 4.80 ако не се лъжа и са от един магазин до Пантеона.

Чехлите, които предлага духчето са много хубави /другите също са хубави, но подметката не е подходяща за мокро помещение и бързо ще се протрие/. Има ли някой в близост до Пантеона да провери какво пише на етикета на чехлите като вносител или производител и дали има телефон? А аз поемам ангажимента да го търся и моля за отстъпка.

# 110
Ами аз и чехли от 2 лв.,и от 15 лв. съсипвам с една и съща скорост.Много зависи как стъпваш и как си влачиш краката. Wink
Тези , които е показала Духчето и на мен ми харесват Peace.

# 111
Да ,него имам впредвид.Дали не биха ни направили цена ,ако обясним за какво става въпрос?А и мисля ,че пантофита са по16лв,а чехлите по-малко.Ще погледна утре,ако мина оттам.Др. място за което се сещам е цех над Охлюва,Лили-стил ли беше,Лидия ли?Шият велурени чанти основно ,а от остатъците аксесоари.

Проверихме в цеха до Охлюва.Подметката е картон,булана и тънка кожа отдолу.Не ни вършат работа.

Иначе можем да поръчаме по-скъпи чехли,но в този случай няма да можем да им купим бельо,а от него също много се нуждаят.

А тези в Евас са на цени между 9 и 12лв.

# 112
OK,отпада.

# 113
Момичета,за Коледа купивахме с няколко мои клиенти обувки и тоалетни принадлежности за десата от Защитеното жилище до Париж.Обувки купихме на много добри цени от един склад до Пантеона(непосредствено до залата за тенис на маса) може да проверите там за чехли а и там съм сигурна че ще ви направят голяна отстъпка в цената.Ако мога с нещо да ви помогна на драго сърце!!!! Laughing

# 114
Момичета,чехлите са китайски разбира се  Grinning,а иначе за качеството са супер PeaceМай нямат етикети на български,освен със собствениците на магазина да говорим...Но може и от Илиянци да ги купуват,нали там са китайските неща newsm78

За този склад/магазин за който говори bubi_viki се сещам,има много хубави ботуши,но за чехли незнам.Ако мога утре ще намина да проверя.И в магазина за чехлите ще ги питам,ако сте съгласни разбира се.

# 115
Ако в този склад има чехли ,които ви харесват мога да съдействам . Hug

# 116
  • Русе
И аз съм поръчала да проверят цени в един склад,където има чехли.Утре ще имам резултат.Първоначалното инфо е за цена около 3-3.50лв за чифт.По магазините ги продават за около 5лв.с подметка от около 1см са.

# 117
Djasta,може би един и същи вид чехли имаме предвид.И тези са с дебела подметка,много са хубави и на външен вид-има най-различни видове и разцветки разбира се,пък и са доста топли.

# 118
  • Русе
Момичета за съжаление моят проблем с компютъра продължава #2gunfire #2gunfire #2gunfire.Вече нерви нямам.Утре мъжо ще го носи на доктор Mr. Green.И може би няколко дни няма да имам нет.За среща ако е за неделя и е хубаво времето няма да мога защото ще ходим при бабите извън града,че още не сме ги сурвакали  Mr. Green.Май ще успея този път да публикувам.

# 119
  • Русе
Та така...за чехлите:
   1.Цената е супер-2.90лв за чифт
   2.Обаче...не могат да ни издадат фактура на тази цена,защото е без ДДс...
   3.Някой да иска да даде фактура?

Общи условия

Активация на акаунт