За децата на РУСЕ!

• 18 012
  • 478
  •   1
Отговори
# 120
За каква сума става въпрос?Мога да попитам на няколко места.

# 121
Момичета кой имаше идея за яйца пласмасови за украса/май Джаста беше/има на едно магазинче до нас.Ако трябва да купувам преди да са се изкупили  Laughing

# 122
  • Русе
Мда,говори ми в цифри и  бройки моля Mr. Green

# 123
Нищо не казвате за идеята за карнавал?

# 124
  • Русе
Ми на кого да кажем...то никой не се появява тука...или поне не се записва присъствие.Със Силвето поговорихме за евентуално организиране на карнавал...имаме някои идеи,но ще ги обсъдим с вас на срещата...ако изобщо спретнем организация за такава Rolling Eyes

# 125
Аз редовно ви проверявам,ама сте много мълчаливи Wink

Мисля,че идеята за карнавала е страхотна.

Дайте ако ще организираме среща да започнем по отраничко,за да не стане издънка като предния път.
Значи ако е за неделя-потвърждавам,че тогава със сигурност мога да дойда Peace

# 126
За кога да е срещата - събота или неделя?И къде - нека да е на тихо местенце,че да можем да се чуваме - идеи?На мен и двата дни са ми у добни.

Буби вики,чувствай се поканена на срещата!

# 127
Момичета,с чехлите имаме спънка - поредната.Не можем да купим на тази цена примерно от този номер толкова чифта.Цената 2.90лв е за чифт,ама на стек - пълна номерация по един-два чифта от номер.Това не ни устройва,защото ние имаме от номер по чифт,от друг по пет,от трети - десет и т.н.

Някой да е ходил в Метро или да има намерение да ходи?Да провери там какво е положението с цените на чехлите. Praynig

# 128
hello и от мен Grinning аз съм и за продаване и за карнавал,абе общо взето за всичко което кажете Laughingсамо някой да ми разясни карнавала какво ще представлява.а пак за срещата-ако е в неделя ще се видим,ако не-да пишете подробно как е минала!!!!

# 129
аз съм на линия за срещата. утре със сигурност ще мога да кажа кой от двата дни ми е по-удобен

определено смятам че трябва да правим и базар, и карнавал, макар да не съм много наясно за карнавала

още нещо - обадиха ми се от едно вестниче (малко е и се разпространява безплатно - "другият вариант"), та помолиха ме да напиша нещо за дбм, около 2 страници. та имам нужда от помощ - идеи и насоки. какво смятате, че е важно, какво да напиша... трябва да съм готова до понеделник, така че чакам идеи

п.п. сори, ама главните ми букви не работят

# 130
и аз искам по-отрано да знам за срешата ,че да намеря гледачи . карнавала си го представям по зададена тема,напр.' Пролет"ще пуснем обяви за дата час и място,куверт,който ще вкл. почерпка за децата, а останалата сума за благотворителност.Може да има конкурс за костюм и т.н. Мисля ,че големия проблем ще е заведението,където да го направим.а за срещата може долу в Папагала,ако няма да има деца в колички ,че става трудно слизането.

Последна редакция: чт, 10 яну 2008, 17:25 от mona25

# 131
Мисля,че в неделя ще успея да дойда.Допълнително ще потвърдя.

# 132
В Метро са малко скъпички-около 12 лв за чифт.Утре ако мога ще проверя в този магазин до Пантеона тогава.

# 133
Аз ще мога да дойда в неделя.

# 134
  • Русе
Работата е сериозна...,зашматкахме се яко #Cussing out
  Айде впрегнете се и мислете,щото сме до под кривата круша smile3515
  Чехли-модела не става...,цената висока,после цената супер,-фактура не дават,намерихме кой да фактурира...то  пък на серии чехлите...номера няма.....
на Метро често има промоции в панерите,аз лично съм купувала от там и на 3,4-5лв разни чехли...ама няма пък кой да отиде...ааааааааа,пак почнах да набирам инерция...не ми се сърдете,ама ей на тъй се получава.
   Казвайте и за срещата...да сменим заведението викам,м?Можем да седнем и в някоя кръчма,преди обед хора няма да има,никой няма да се разсърди ако сме на по кафе...и то пари струва,нали?
   И тъй като напоследък(аха 2год) кръчмата все е у нас,тоест не хайманосвам много...нямам много идеи за такава.Сещам се за Странджата,Триада,Мястото,Ония новите заведения срещу Одисей...хм ще добавям още

Общи условия

Активация на акаунт