За децата на РУСЕ!

• 18 035
  • 478
  •   1
Отговори
# 210
   Не е лошо поименно да изброим набелязаните за целта обекти и да ги отхвърляме един по един.

Набялазани за срещата са:

Империала /да провери Дени/, Генезиз /аз/, Рига /не помня кой беше/. С уговорка да изчакаме Дени първа да пита. И Потсдам става  Peace

А ти Вени за коя дата и времеви интервал си?

# 211
Джаста, smile3501.Значи викаш да се усъвършенствам с куклите.Мимиту правеше такива за ръка,трябва един кратък курс при нея да изкарам май:)
 За зала "Дунав" трябва да ви кажа,че няма да стане сигурно.Там се провеждат състезания и е много натоварена .
Иначе и аз съм за неделя преди обед.
За "Рига" Илияна пое ангажимента,май.

# 212
  • Русе
За мен  е без значение денят и часът на карнавала ще се съобразя с мнозинството.
А в Париж имало детски клуб не съм ходила някой знае ли нещо повече?

# 213
Хайде ани4ка, дай и твоето мнение, виждам че четеш Hug

# 214
Според мен неделя е по-подходящ като ден ,а за часа както му е удобно на Илия Деведжиев.

# 215
Аз обещавам, че утре (вторник) ще говоря с управителката на Артисти (Империал). Ще напиша възможно най-скоро резултатите.

# 216
Аз обещавам, че утре (вторник) ще говоря с управителката на Артисти (Империал). Ще напиша възможно най-скоро резултатите.

А твоето мнение за ден и час какво е?

Хайде бе виждам как надзърта да чете народа, а не си казва мнението! То е ясно че ще е както каже мнозинството, ама за да разберем кво иска това мнозинство трябва да си кажем всички какво мислим!

# 217
Да ти кажа за мен няма значение...мисля си обаче, че заведенията по биха се съгласили да е сутрин понеже имат по-слаб оборот тогава и ще са по на печалба. Мисля, че неделя сутрин е най-удачно
Събота не става според мен понеже много от майките ходят на работа..неделя по-приляга на такъв род мероприятия

# 218
Еееех Силве, голяма си агитаторка  Grinning

Мисля,че неделя е най-добре също.
За часа-първосигнално ми дойде,че трябва да се съобразим с водещия,който все пак го прави безвъзмездно и е голям  жест към децата и нас,от друга страна си мисля,че все пак наистина трябва да се обмисли добре.Ако е следобед ще трябва да е от 16.00 часа поне,децата ще са будни вече PartyАко е сутринта трябва да е от 9.00 или 10.00 пък защото на някои още към 12.00 часа им се доспива.
Ако мен ме поканят на парти ще предпочета да е следобед.По удобно е за мен и детето.

# 219
И аз съм за неделя сутринта!

# 220
  • Русе
Да се включа и аз.Относно изработването на кукли незнам дали ще мога да помогна.Ако някой ми покаже може да се пробвам ама нямам никакви материали.За деня нямам претенции,но за часа ми е малко трудно да кажа от сега , защото моята принцеса си мени режима непрекъснато.Но като че ли сутрин към 10 ми е по удобно.В крайна сметка каквото реши мнозинството ще се съобразя.
На Париж аз ходих преди Нова година.Вътре залата е голямо кафене с много маси.Ако се разбутат ще се отвори пространство.Вътре има остъклена зала за деца с как има казват катерушки ли незнам.Абе има занимания зя деца.Има едно момиче което стои вътре и ги наблюдава.Много е внимателно.Мисля че цената е 3лв.на час за да играе детето вътре.Удобно е защото си пиеш кафето а детето е пред очите ти.Незнам обаче доколко собствениците биха се отзовали.Ако някой ги познава може да говори с тях.Ако не може да сформираме групичка и да говорим с тях стига да се хареса мястото.
Надявам се за другата среща да съм на линия.Много съжалявам че не можах да дойда.
Приятна вечер на всички  Hug

# 221
Зала Дунав според мен не е подходяща. Освен че е неуютна, че ще трябва да организираме катъринг и да се ангажираме със сервиране/дебнене кой колко е взел, ами на всичкото отгоре все си мисля, че по-големите дечица (6-10 год.) ще хукнат да се гонят между пейките, ще се удари някой, ще стане беля...

Колкото до времето на провеждане - категорично съм за неделя. Ако аз трябваше да ида някъде, бих предпочела да е сутринта, но като питах моите си деца, те рекоа - СЛЕДОБЕД, че да се наспим!

Така че - НЕДЕЛЯ СЛЕДОБЕД, 16.00 ЧАСА, но разбира се, ще приема каквото мнозинството реши

# 222
Djasta, поздравления за добре свършената работа!

# 223
  • Русе
И за мен неделя е по-удачен вариянт...за часа-бих се съобразила със свободното време на Деведжиев.
Радвам се че се съгласи човека...пък и на мен може ли да ми откаже,а? Joy
Кувертите-как ще ги продаваме-предварително или на място?
 Мисля,че предварителната продажба ни гарантира присъствие...,и разбира се на място също можем да продаваме за неуспелите да си купят такива.
 За кетъринга-според мен е излишен newsm78Достатъчно е да има атрактивна тотрта-включена в куверта....
А питиетата да си ги плащат на заведението,така имаме по-голям шанс да ни поемат празника.

За да не изглежда,че за парите които ще струва мероприятието не предоставяме кой знай какво май ще е добре да включим в програмата някакви награди,може томбола с номерата на кувертите,както и някаква елементарна викторина,с въпроси подходящи за деца до 12-13г,възраст или за артистично изпълнение на някакъв номер от дете.Може всяка от нас да продава куверти на близките си,или да потърсим съдействие от касата на театъра,операта(ако имаме сериозен човек на когото да рзчитаме.)

# 224
И според мен кувертите трябва предварително да се продават.

Общи условия

Активация на акаунт