За децата на РУСЕ!

• 18 049
  • 478
  •   1
Отговори
# 225
Категорично съм за предварителна продажба на куверти - в детски градини и училища (само трябва да видим как ще ни пуснат или дали учителките ще искат да го правят, може би трябва разрешение от РИО на МОН  newsm78 не знам, ама мога да попитам)
И на място - пак.
Хубаво е ако можем, като пускаме обявите за Карнавала - в Дарик, вестниците... да казваме и къде могат да си купят куверти. Това означава място, където да се продават... Не е задължително да е касата на театъра/операта. Може да е и някое заведение по центъра, мисля...

А за кетъринга ставаше дума само ако е в зала Дунав

# 226
да се включа и аз най-после,че от кибичене във форума останах без инт. по никое време.
Та ,аз съм за неделя сутрин,но се съобразяваме  първо с водещия.
За зала Дунав беше информ ативно ,защото видях,че варненки така са го правили и са събрали мн.хора . Те всъщност не са давали нищо срещу куверта ,освен грамотите и програмата. Имало е дефиле.
Темата е в клюкарника ,пусни на търсачка ,1-та .
Ние с Мони вече направихме 2 маски.Кукли и аз не съм правила,но дайте да видим винаги съм готова да опитам нещо ново.
др.голямо заведение,закоет се сещам е Вадис,била съм там миналата Коледа,събира мн. сган,но кухнята е ужасна.не че това ни интересува.
Kak щеизглеждат кувертите ,къде ще ги поръчаме?Ще се продава осн. предварително ,защото ни трябва инфо за бройка,а и на място занеразбрали.Сондирайте мнения за куверта-цена.
Мисля ,че за тел. ДЕЛТА мога да помогна,кажете с какво?

Последна редакция: вт, 15 яну 2008, 09:53 от mona25

# 227
Здравейте Момичета!Ще се включа и аз в разискването на темата!
Аз съм за неделя следобед по продължително може да е самия карнавал и като че ли за децата ще е по удобно.
Зала Дунав е хубава идея/защото могат да се съберат повече хора/, но наистина ще е доста опасно за децата.
Ако все пак прецените ,че Париж е подходящото място аз мога да разговарям.

# 228
  • Русе
По-луксозните заведения едва ли ще се съгласят да поемат карнавала.И ние няколо години подред посрещахме семейни празници във Вадис,но наистина кухнята последните пъти е ужасна.
   Париж го изключвам като опция-не смятам че е удачен.нека видим Пеония какво ще ни докладва за Империал днес.

Последна редакция: вт, 15 яну 2008, 10:52 от DjastaPrasta

# 229
http://www.bg-mamma.com/index.php?topic=245091.0
Ето тук е темата за варненския карнавал

# 230
здравейте!съжалявам че не можах да дойда,много ми се искаше.аз съм за неделя,но за време по-скоро майките с деца могат да преценят,на мен не ми е ясен детския режим:)иначе съм съгласна с djasta че трябва да има нещо срещу кувертите от сорта на томбола или игри някакви,може да се направи нещо като кареоке или рецитиране(от децета де Simple Smile)за да може  всеки да се изяви и всеки да участва и да се забавлява.може предварително да се каже на маиките и децата да се подготвят.може и ревю или дефиле.незнам...аз си мисля че ако е по-разнообрано ще е по-интересно,обаче малко незнам какво харесват децата сега.ако имате нужда от помощ се обаждайте!

# 231
Привет и от мен мами и аз искам да се включа в темата! Дано този път да успеем да участваме с Гого. По принцип аз съм за 23 Март следобяд. А в Рига ако се съгласят за ресторанта ми се струва че ще е добре и без друго мисля че Деведжиев работи с тях. Ако се ориентираме към ресторант при всички случаи по-удачно мисля че е да е неделя, защото събота обикновенно има сватби. Иначе идеята е страхотна и дано да успея този път и аз да се включа с нещо. Мога да направя например покани на компютъра, да ги разпечатам и др.
Поздрави

# 232
  • Русе
Албуми със снимки от варненския благотворителен карнавал:
    http://scorpionche.multiply.com/photos/album/14
    http://katyadjin.multiply.com/photos/album/7#2
    http://twins.pxis.net/Karnaval%2007/
Изчетох цялата тема...няма подробности за организацията и провеждането.

# 233
 nbirthday на Калоян на VIVKA!

# 234
# 235
  • Русе
Честит рожден ден на малкия юнак Калоян на VIVKA и от мен  newsm59.Да е жив и здрав.
Гледах снимките от Варненския карнавал.Страхотни са.Силно се надявам да успеем да организираме и ние такъв.
Аз да припомня за жената която ни донесе шапчиците на базара.Тя каза че се е занимавала точно с това- организиране на карнавали мисля че 15-20 години ако не се лъжа.Казали сме и че ще я потърсим ако имаме нужда.Тя има и такъв магазин мисля.Ако не са останали от визитките и аз имам така че можем да и се обадим.Само кажете дали има нужда,в което съм сигурна че ще е така.
Чао за сега .

# 236
Обади се .Колкото по-професионално го направим ще има по-голям успех.

# 237

Ей я не се ослушвай, а гласувай  Naughty Laughing

Въх мър майка ако ме сложат в изборната комисия за кметове сигурно към края на деня ще влача избирателите от улицата за вратовете  Crazy Crazy Crazy

# 238
  • Русе
Аз също съм за неделя. И мисля, че следобедните часове са по-удобни. След като са се събудили децата можем да лудуваме до колкото си искаме часа. А иначе ако е от 10-11 като стане 12.30 повечето ще си тръгнат.

# 239
Аз съм за НЕДЕЛЯ,нужно е да се съобразим със свободното време на Илия Деведжиев.Иначе аз предпочитам преди обяд.Но в случая думата има водещият ни - така че СЛЕДОБЕД.

Лора,звънни на жената,поне може да ни даде ценни съвети как да проведем мероприятието.

Вивка,да ти е живо и здраво момчето!

МагиА,имаме нужда и от теб.Добре си ни дошла!

Общи условия

Активация на акаунт