За децата на РУСЕ!

• 18 353
  • 478
  •   1
Отговори
# 240
ЧРД на Калоян на VIVKA!!!!!!
Да е жив и здрав и много да го слушат всички!!! Grinning Wink  bouquet Party

# 241
VIVKA, да ти е живо и здраво порасналото момче!
Много радост да ти носи!
 newsm59

# 242
  • Русе
Малко на  newsm27 Вивка, да ти е живо и здраво момченцето!
Момичета, гледам, че повечето сте за неделя сутринта, но и аз мисля, че все пак трябва да се съобразим с водещия човекът прави голям жест.
И аз изчетох вчера варненската тема наистина няма много информация, гледам обаче, че водещият е качен на сцена в Империал ще има ли къде да го качим?В този смисъл Потсдам наистина е най-подходящ ако не ме лъже паметта там имаше подиум а и е доста голям.Обаче там почти винаги има сватби събота и неделя и не знам дали ще ни огрее.Толкова много деца трябва да имат място, където да тичат в едно по-луксозно заведение не ми се мисли колко поразии ще направим.

Последна редакция: ср, 16 яну 2008, 10:18 от луси

# 243
  • вече в прегръдките на любимия, и само там
Здравейте, радвам се, че открих темичката ви, бих искала и аз да помогна с каквото мога, ще се радвам да се присъединя към вас

# 244
Някакви новини за Империал от peonia?

Хареса ми предложението за щанда на карнавала д анаправим кукли, ама хайде който ги може да каже кога и къде ще организира обучението. Записвам се първа, заедно с двамата си помощници Simple Smile

# 245
Веднага гласувам  Rolling Eyes
Идеята за неделя ми допада,но като че ли това със следобяда не,щото сега времето е гадно и към 5 вече е тъмно.Та мисълта ми е за сутринта ако може,естествено и с водещия непременно трябва да се съобразим.
АААА да за Потсдам не се сетихме,там също е подходящо мисля.И не е толкова изискано зада им го нацапат наште малчугани  Mr. Green

# 246
  • там където ме зове сърцето!!!
HugМерси за честитките и пожеланията!!! Hug
Аз също съм за неделя !По принцип сутрин ми е по -удобно , но когато и да решите сам за Hug

# 247
  • Русе
В края на март в 4-5 часа след обед не е тъмно Naughty
По това време на годината заради великденските пости,40дни преди великден не се правят сватби...не се сключват църковни бракове имам предвид,т.е процента на такива тържества силно намален,което ни дава допълнителни шансове за успешно намиране на подходящо заведение.

# 248
Здравейте, радвам се, че открих темичката ви, бих искала и аз да помогна с каквото мога, ще се радвам да се присъединя към вас

Добре си ни дошла! Hug

# 249
  • Русе
Sonka, как да не сме се сетили Джаста го предложи Simple Smile
Дефи, обмислям няколко варианта за изработка на такива кукли и тегля като луда разни електронни книги по-темата(пак благодаря на Джаста за линка който ми даде) и като измисля нещо ще се съберем да доусъвършенстваме идеята.
Mimito bg, добре дошла ще имаме нужда от помощ.

# 250
Намерих разни неща,които се изработват от картонените опаковки за яйца.

# 251
# 252
  • Русе
  Sillveto ,супер линк,страхотни кукли има...ей тази ми стана любима на момента,трябва да я направя задължително  http://picasaweb.google.com/vsulien/DedochesEFantochesEmFeltro/p … 16519011105819058

# 253
Здравейте и от мен!Аз днес разбрах за това, което правите и много се радвам, че все още има толкова добри хора! newsm51 Ще се радвам и аз да се присъединя към вас, ако ме искате разбира се! Hug

# 254
Здравейте и от мен. Виждам, че всички мен чакате да кажа какво става с Империала. Ходих вече 2 пъти, но в момента нямат управител, които да може да ми помогне. Уж имам днес след 17ч. среща с"шефа". Надявам се наистина този път да има някой.
Иначе аз не знам какво направих, но не мога да си вляза с името тук...така, че съм гостенка
Добре дошли на Надя Александрова и Мимето бг.
Говорих за танцова двойка-почти е сигурно, че ще имаме танцьори ако искаме.

Та значи сега стискайте плаци да има някои от шефовете в 5ч.

Общи условия

Активация на акаунт