За децата на РУСЕ!

• 17 960
  • 478
  •   1
Отговори
# 75
  • Русе
Ами то се е видяло ,че на Фемили -11часа
  Айде стягайте се,палете ботушките и да сте там навреме Grinning

# 76
Отпадам.Отмъкнаха ми колата под носа и с двете деца немога да стигна и посмъртно пеша до Femili.Мисля към обед обаче да слезем на кея на пързалка.тъй че ако има др. интусиасти -там сме.

# 77
  • Русе
За съжаление и аз този път не мога.Първо че късно виждам за срещата а и сме на имен ден слез малко тръгваме,така че другия път.Пишете след срещата

# 78
  • Русе
Аааа,голяма гавра момичета!!! #Cussing out #Cussing out
  Отидох преодолявайки разстоянието от края на града та до университета и нямаше никой,чаках 15-20 мин....честно много се ядосах,а още повече мъж ми който разкарвах да ме закакра и върне.....поне да бяхте писали,че няма да дойдете Cry

# 79
DjastaPrasta -lora_77 ,Sillveto ,mona25  писаха ,че няма да могат и аз реших ,че срещата се отлага.
Не се ядосвай   bouquet въпреки ,че си е за яд.
Следващия път ще се организираме по-добре  Hug

# 80
  • Русе
Съжалявам Sad аз изчаках таткото да си свърши работата, че да гледа малкия и тръгнах малко по-късно. Докато се добера до там мина сумати и време и помислих, че съм ви изпуснала  Rolling Eyes

# 81
Много кофти,извинявай!

# 82
Аз се извинявам най-много,Джаста!

Днес каръшки ден от сутринта и не можах да дойда,нито да пиша,че няма да дойда.Стана авария,наложи се да спрем тока за малко.Но всичко се оправи в следобедните часове.

# 83
  • Русе
Споко бе.....наспах се и вече даже и не си спомням,че се бях газиралаама мъж ми....
   Деб сори,че и ти си се поразходила...,аз пък как не се сетих да ти звънна,ама и ти пък  не бе потвърдила,че ще идваш.Айде майната му. Grinning
   Кабзи,няма за какво....

# 84
Честит имен ден на всички именници!Да ви е живо и здраво името!  bouquet

# 85
Честит имен ден на всички!Много здраве късмет и щастливи мигове и весел празник!!!  bouquet

# 86
Честит имен ден на всички именници!
Ето, че и аз вече съм на линия. Прибрахме се снощи благополучно след около 6 часа път от София /с автобус/, пътищата бяха горе-долу прилични, като изключим участъка Бяла - Волово.

Съжалявам, че вчерашната среща се е провалила. Давайте отдалече да решаваме кога ще е следващата. За края на тази седмица дават, че времето ще поомекне /то може тогава пък да потекат реки, че като гледам колко добре е разчистен града...  #Crazy

# 87
Джаста,много неловко,съжалявам... Blush
За другия път ще се организираме да дойдем да те вземем от вас,че мъжа ти вече като чуе за нас ще има  #Cussing out    Mr. Green

# 88
Честито на всички именници!
Джаста  Hug  bouquet

# 89
Честит имен ден на всички празнуващи-живи здрави и щастливи!

Общи условия

Активация на акаунт